Asus maximus formula anakartımı ve işlemcimi sıvı soğutma sistemine geçirmeyi düşünüyorum. işlemci için ayrı, anakart kuzey, güney ve mosfetler için ayrı radyatör kullanmak istiyorum. kuzey ve günay köprüleri ile mosfetler için Ek marka blokları aldım. Ama Ek marka mosfet bloğunu tek almışım. Anakartın üzerindeki soğutucuların konumuna baktığımda sanki bir tane daha gerekiyor gibi. işlemci blok, pompa ve radyatör tavsiyeleri yaparsanız sevinirim.
Üstad selamler gg den daha önce alış verişimiz olmuştu. Mesajınızı görünce yardım etmek istedim. Sistemim şu anda aşağıda fotolarda gözüktüğü gibi İzmir sıcağında bile sorunsuz çalışıyo 240 radyatör için bence gaytet başarılı. Swiftech MCW30 ların başarısı diyesim geliyo bi yandan ama sadece onların değil diğer bütün bileşenlerin sıcaklıkları da stabil ve sorunsuz. Sistem bileşenler Alphacool Nexxus 2 Bold kırılan Plexi yerine krom kaplama özel metal tepe Swiftech MCW 30 2 adet Kuzey ve Güneyde Ek 8800Gt-Gts Blok u 240 Alphacool radyatör kalın modeli Fanlar aerocool turbine fan... bileşenler bundan ibaret dereceler de aşağıda umarım yardımı olur. Not : Hava şu anda 38 derece ve sistem 12 gündür hiç kapanmadı...
Mcw30 ları amerikadan geçen sene almıştım bir müşterime kullanmayınca ben aldım. Pompayı en önemli bileşini unutmuşum dalgınlık. Eheim 2000 kullanıyorum 12 Volt roleyle beraber canavar gibi 12 voltluk pompalara hiç gerek yok sessizlik de cabası. Ramlar 1066 Mhz 1281 Mhz de Cl5 kullanıyorum 2,4 volt. sorunsuz. Yardımcı olabildiğsem ne mutlu. Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highwayp -- 6 Temmuz 2008; 19:29:46 >