Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KUTU içeriği olarak hangi markayı önerirsiniz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> KUTU içeriği olarak hangi markayı önerirsiniz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FadeToßlack

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 14:17:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Gecube markalı bir 4850 almayı düşünüyordum,arkadaşlar onun kutusunda bir kaç şey eksik olabilir,biraz cimri bir marka dedikleri için almamaya karar verdim şimdi yeni bir ekran kartı markası arıyorum.Model olarak 4850-4870 arası gidip geliyorum ancak sorun bu değil kutu olarak içeriği iyi olan bir marka arıyorum.Sizce hangi markanın kutu içeriği daha iyidir?(Diamond,Powercolor,His...)

Edit:

İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyük adam -- 6 Temmuz 2008; 14:17:46 >

[Nirvana][PlaceBo][Metallica][Muse][Sex Pistols]
*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 14:21:58 

Arkadaşım HIS 3870 almıştı,kutu da bildğimiz şeyler kablolar vs. çıktı oyun falan yok yani

Ben her zaman,MSI alırım içinden oyun falan çıkıyor hep

Hee bir de,ASUS'un kutusundan oyun falan çıkıyor

MSI veya ASUS derim

FadeToßlack

6 Temmuz 2008; 14:25:10 

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Arkadaşım HIS 3870 almıştı,kutu da bildğimiz şeyler kablolar vs. çıktı oyun falan yok yani

MSI veya ASUS derim

Oyun hiç önemli değil,gerekli parçaları eksik olmayan bir kutu içeriği istiyorum sadece

*Furious*

6 Temmuz 2008; 14:34:40 

quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

MSI veya ASUS derim

Oyun hiç önemli değil,gerekli parçaları eksik olmayan bir kutu içeriği istiyorum sadece

O halde,devamlı tercih ettiğim marka, MSI diyeceğim sana

MSI 3870 kartımın kutusundan çıkanlar;

Güç kablosu,DVI-VGA çevirici,DVI-HDMI çevirici,CF köprüsü,TV bağlantı kabloları

2 Adet de oyun

Ben sana,MSI tavsiye ediyorum

Artemis_KaSTeL

6 Temmuz 2008; 14:43:14 

adam 4850 yada 4870 alcam diyor
ben sapphire 4850 aldım kutusundan bütün güç kabloları ve dönüştürücüler çıktı oyun moyun hikaye esas parçalar tam olsun yeter sapphire de tamdı hepsi

*Furious*

6 Temmuz 2008; 14:44:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Artemis_KaSTeL

adam 4850 yada 4870 alcam diyor
ben sapphire 4850 aldım kutusundan bütün güç kabloları ve dönüştürücüler çıktı oyun moyun hikaye esas parçalar tam olsun yeter sapphire de tamdı hepsi

Tamam güzel kardeşim gördük o'nu

Ben markadan bahsettim zaten kutu içeriği bakımından

Göktuğ AYAS

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 14:53:07 

his alabilirsin

not:gktgys
CORE 2 DUO E8200/SAPPHİRE HD3870/ASUS P5KPL/A-DATA 2x1 GB 800MHZ/COOLER MASTER RC332/LG DVD-RW/SAMSUNG 250GB HDD/VESTEL 17" FLAT MONİTÖR/SONİA 4+1 HOPARLÖR/ASUS 350W(peak 400)>VGA/LOGİTECH QUİCKCAM MESSENGER
Msc.Alper

6 Temmuz 2008; 15:00:16 

Sapphire Hd4850 kullanıyorum gerekli olanlar cıkıyor fazlası bile cıkıyor onların hic birini kullancagını zannetmiyorum ben daha poşetlerinde duruyor gayet güzel bi şekilde kart iyi olsun yeter kutu icerigi icin kart secilmez simdi icinde 1000 tane hediye verdi diye 2 günlük markalar alınmaz bunu unutma..

Izmır Aegean Unıversıty State Conservatory of Turkısh Musıc | Turkısh Folkgame Department

FadeToßlack

6 Temmuz 2008; 15:41:51 

Teşekkürler herkese,MSI ve ya Sapphire markalı ekran kartı alırım artık.Yeniden sağolun

PeterPetrelli

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 15:43:40 

Kesinlikle sapphire, duyunca bile ardarda telafuz ederim çok şekil.

Save the cheerleader, save the world...

SAVE THE BROTHERS SAVE THE WORLD !
ahmedov

6 Temmuz 2008; 15:46:49 

başlık sahibi arkadaşın affına sığınarak bir soruda ben sorayım:
peki kalite olarak 4850 hangi marka alınmalı?
ayrıca fiyatlarda farklılık gösteriyor? mesela:

GECUBE HD4850 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, HDTV uyumlu.........625/2000......199 USD
SAPPHIRE HD4850, 512MB, PCIExp Ekran Kartı,........................... 625/1986.....216 USD
MSI R4850-T2D512, PCIExp Ekran Kartı...................................... 625/1986......209 USD
HIS HD4850, PCIExp Ekran Kartı.................................................625/1986.......209 USD

birde gecube 625/2000 diğerleri 625/1986 ???

edit: fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedov -- 6 Temmuz 2008; 15:57:21 >

FadeToßlack

6 Temmuz 2008; 16:28:23 

quote:

Orjinalden alıntı: ahmedov

başlık sahibi arkadaşın affına sığınarak bir soruda ben sorayım:
peki kalite olarak 4850 hangi marka alınmalı?
ayrıca fiyatlarda farklılık gösteriyor? mesela:

GECUBE HD4850 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, HDTV uyumlu.........625/2000......199 USD
SAPPHIRE HD4850, 512MB, PCIExp Ekran Kartı,........................... 625/1986.....216 USD
MSI R4850-T2D512, PCIExp Ekran Kartı...................................... 625/1986......209 USD
HIS HD4850, PCIExp Ekran Kartı.................................................625/1986.......209 USD

birde gecube 625/2000 diğerleri 625/1986 ???

edit: fiyatlar

Ben işte Gecube alacaktım kutu içindeki bazı parçalar eksikmiş.Onun için onu almıyacam...Aslında performans olarak pek bir fark yok markalar arasında sadece 0.1 fps filan fark ediyor.İstediğini al kampanyalarına filan bak senin için hangisi uygunsa onu al.Benim tercihim HIS olurdu çünkü soğutma sistemi çok iyi diyorlar...Bu arada bu fiyatlar yurt dışından mı?Yurt içindense bir link atabilirmisin?

ahmedov

6 Temmuz 2008; 16:31:28