Gecube markalı bir 4850 almayı düşünüyordum,arkadaşlar onun kutusunda bir kaç şey eksik olabilir,biraz cimri bir marka dedikleri için almamaya karar verdim şimdi yeni bir ekran kartı markası arıyorum.Model olarak 4850-4870 arası gidip geliyorum ancak sorun bu değil kutu olarak içeriği iyi olan bir marka arıyorum.Sizce hangi markanın kutu içeriği daha iyidir?(Diamond,Powercolor,His...)
Edit:
İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyük adam -- 6 Temmuz 2008; 14:17:46 >
adam 4850 yada 4870 alcam diyor ben sapphire 4850 aldım kutusundan bütün güç kabloları ve dönüştürücüler çıktı oyun moyun hikaye esas parçalar tam olsun yeter sapphire de tamdı hepsi
adam 4850 yada 4870 alcam diyor ben sapphire 4850 aldım kutusundan bütün güç kabloları ve dönüştürücüler çıktı oyun moyun hikaye esas parçalar tam olsun yeter sapphire de tamdı hepsi
Tamam güzel kardeşim gördük o'nu
Ben markadan bahsettim zaten kutu içeriği bakımından
Sapphire Hd4850 kullanıyorum gerekli olanlar cıkıyor fazlası bile cıkıyor onların hic birini kullancagını zannetmiyorum ben daha poşetlerinde duruyor gayet güzel bi şekilde kart iyi olsun yeter kutu icerigi icin kart secilmez simdi icinde 1000 tane hediye verdi diye 2 günlük markalar alınmaz bunu unutma..
Ben işte Gecube alacaktım kutu içindeki bazı parçalar eksikmiş.Onun için onu almıyacam...Aslında performans olarak pek bir fark yok markalar arasında sadece 0.1 fps filan fark ediyor.İstediğini al kampanyalarına filan bak senin için hangisi uygunsa onu al.Benim tercihim HIS olurdu çünkü soğutma sistemi çok iyi diyorlar...Bu arada bu fiyatlar yurt dışından mı?Yurt içindense bir link atabilirmisin?