Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
lcd tv için yardım talebi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> lcd tv için yardım talebi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mcan110

6 Temmuz 2008; 13:58:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar evimize yeni bir tv almak istiyoruz,biraz araştırdım pek plazma tavsiye edilmiyor dolayısı ile o dosyayı kaptmış bulunuyorum. lcd tv almaya karar verdik bütçemizin maksimüm sınırı 2500 lira,tv daha çok evde kullanılacak tv yayınları için ancak uzun ömürlü olmasını istiyorum yani demek istediğim şey hd ready alıp 1 yıl sonra herhangi bir değişiklikten ötürü full hd bir tv almak zorunda kalmak istemiyorum(tv ler hd yayına gececek diyorlar vs.) bu konularda pek bilgim yok tv seçerken nelere dikkat edeyim? bir de sizin önerebileceğiniz model war mı?? (40 inç den aşagı da olmamalı:)çok şey istemiş olabilirim:) yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkür ederim

..::SeRKaN::..
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Temmuz 2008; 14:08:10 

plazma konusunda kim seni yönlendirdiyse bence sen ona pek bişey danışmasan iyi olur
Yusuf Erturan

6 Temmuz 2008; 15:31:06 

Kısa ve net bir öneri size.. Biraz daga fiyatlaı fazla olsada, Samsungcular aksini iddia etsede ben sahip olduğum Sony Bravia serisinin Full HD özelliğini avrupa şampiyonasında bizzat tecrübe ettim. Kesinlikle fiyatını hak ediyor. Bravia serilerine göz atmanızı tavsiye ederim.

playmaker
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 5 günü kaldı.

6 Temmuz 2008; 15:55:55 

sınırınız 2500 ytl ise panasonic 42px80
3100 ytl'ye çıkabilirseniz pioneer 4280xa

bunlar hd ready ve plazma, sizin bu fiyatlara alacağınız hiç bir full hd lcd normal tv yayınında bu ikisi kadar iyi görüntü vermeyecek desemde gidip full hd sony felan alacaksınız adım gibi eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 6 Temmuz 2008; 15:56:18 >
emremuslu

6 Temmuz 2008; 19:52:42 

daha öncede yazdım, bende her ikiside var, hem plazma hem lcd , plazma hala önde.plazmadan aldığım tadı lcd den alamadım. bu konuyu biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.

BUNCA ACIYI BOŞA ÇEKMEZ HİÇKİMSE
VE BUNCA ÖLÜMDEN KOLAY DÖNÜLMEZ,
BU KADAR SEVMEYİNCE...
Temren

6 Temmuz 2008; 23:52:18 

Ben de benzer bir durumdayım. Eski tv'miz bozuldu. 51 ekran sony trinitron.. Annem de şu ince televizyonlardan isterim diyor. :D max 2000 ytl'lik bir bütçe var

çoğunlukla normal uydu yayını izlenilecek. çok nadiren dvd player ve laptop bağlanabilir. O yüzden hd full veya hd özellikleri mühim değil..

istediğim üç şey var.
-4-5 metre mesafeden bakıldığında kare kare görüntüler olsun istemiyorum. bilmiyorum ama bu önemli.. Bu sebep beni tekrar bir crt almaya itebilir.
-farklı açılardan bakıldığında ekran kararmasın, renkler solmasın
-yansıma olmasın. Özellikle öğlen saatlerinde tv izlenebilsin, evdeki perde, pencereyi görmeyelim sadece ekrandan :)

lcd veya plazma hangisi işin içinden çıkamadım. Ama sanırsam sd yayın için 40 inç'ten büyük olmayan plazma öneriliyor ama onlar da 2000 ytl'den pahalı..

tavsiyeleriniz bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 6 Temmuz 2008; 23:53:57 >

Amd x2 5000+ BE@3,2ghz, Asus M2a-Vm 690G, Sapphire Ati HD3850 256mb, 2x1GB Twinmos 800 mhz, Seagate St3500320ns hd, Creative Sb live 24bit 5+1, Altec Lansing Vs4121, Samsung 794mb, Logitech Attack3 Joystick, Cooler Master eXtreme Power Duo 600watt
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> lcd tv için yardım talebi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Intel CBB dizüstü platformu
Kendi dizüstü bilgisayarinizi kendiniz yapin. Intel CBB platformuna hizli bakis
Zotac 9600GT AMP SLI
Nvidianın orta seviyedeki fiyat/performans kartını bir de hız aşırtılmış olarak görün

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar