Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Itunes sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Itunes sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Deniz_Kiev_Ukrayna

6 Temmuz 2008; 13:36:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaslar bilisayarima format attim attiktan sonra itunes i tekrar yukledim ama iphone u bagladigim zaman bu iphone baska bir itunes library den sync edilmis iphonu silip bu itunes library den sync etmek istiyormusunuz diye soruyor .bu islemi daha once ewt olarak kabul etmistim ama ozaman butun videolarim muzuklerim album kapaklarim hersey silinmisti .simdi tekrar ugrasmak istemiyorum.itunes un bu silme islemini yapmadan teefonuma muzik atmak icin baska yontem warmi bildiginiz???

iPhone 8gb
Sony DSC H9
Alpine CDE-9880R
JBL GTO 1004E // JBL GTO 504E // JBL GT5-1204BR x 2 // JBL P-6562 x 2
Deniz_Kiev_Ukrayna

7 Temmuz 2008; 10:32:51 

yardimci olabilecek birileri yokmu???

iPhone 8gb
Sony DSC H9
Alpine CDE-9880R
JBL GTO 1004E // JBL GTO 504E // JBL GT5-1204BR x 2 // JBL P-6562 x 2
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2008; 10:52:24 

Bunu bir kaç yöntemle aşabilirsiniz.Size karmaşık olmayan bir yöntem tavsiye edeceğim.iTunes kafa karıştırıyor.
Öncelikle benim imzamda bulunan sayfada 76 no lu konu var.ImTOO IPOD Computer.Bunu bi okuyunuz ve uygulayınız.IPhone'da olan müziklerinizi videolarınızı vs bilgisayarınıza indiriniz.Sonra onları bir klasörde tutunuz.Hepsi kendi klasöründe."Resim,resim klasörü,mp3 kendi klasörü vs" Sonra ilave etmek istediğiniz mp3 vs ihtiyaçlarınızı ne ilave edecekseniz o klasöre atınız.Atıyorum.50 tane mp3 vardı siz bi o kadar daha ilave yaptınız oldu 100 tane mp3.Bunları katagorisine göre belirleyeceksiniz.iTunes'a geliyorsunuz usb kablonuz her iki tarafa bağlı vaziyette,sol üstte File var ona tıklıyorsunuz,açılan pencerede New playlist var ona tıklıyorsunuz ve alt tarafa yeni bir klasör açıyor.Ona bir ad veriniz.atıyorum mp3_1.Bilgisayarınızdaki ilave ettiğniz o klasördeki mp3'lerin tümünü seçip,sürükle bırak metodu ile yeni isim verdiğinizmp3_1' e atıyorsunuz.iTunes'da ipone simgesine gelip tıklıyorsunuz ve iTunes'da orta üstte müsic yazıyor ona tıklıyorsunuz "67 no lu konuda bunu daha teferruatlı anlattım resimli olarak" sync music kutusunu işaretle,selected playlist kutucuğunu işaretle,alttaki tüm kutucukları işaretle veya sadece senin yeni isim verdiğin klasörü işaretle ve sağ altta SYNC butonu var ona tıkladığında,tüm mp3'leri Telefonuna atmış olursun.Eski varolan mp3'lerini ikinci kez atmaz sadece yenilerini üzerine ilave eder.Video ve resim yüklerken de bu yöntemi kullanabilir siniz. Belki biraz karmaşık gelebilir ilk bakışta ama bir kez pratik yaparsanız,ne kadar kolay olduğunu görürsünüz.
Kolay gelsin.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
keyman2

12 Eylül 2008; 20:10:51 

arkadaslar sonunda iphone de aldık ama tel sıfır kutu 16gb 3g bunun oncelıkle aktıve edılmesı gerekıyormus sanırım bunu nasıl yapacam alet susabılır dıyorlar ozellıkle su pc ye baglama ve calıstırma kısmı onemlı ımıs sanırım yanı once telefon pc baglanack mı once programmı aktıf edılecek v.s bı yol gosterın lutfen

saygılar.

iklimlendirme danismani
Teknik.Servis

12 Eylül 2008; 20:16:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Deniz_Kiev_Ukrayna

slm arkadaslar bilisayarima format attim attiktan sonra itunes i tekrar yukledim ama iphone u bagladigim zaman bu iphone baska bir itunes library den sync edilmis iphonu silip bu itunes library den sync etmek istiyormusunuz diye soruyor .bu islemi daha once ewt olarak kabul etmistim ama ozaman butun videolarim muzuklerim album kapaklarim hersey silinmisti .simdi tekrar ugrasmak istemiyorum.itunes un bu silme islemini yapmadan teefonuma muzik atmak icin baska yontem warmi bildiginiz???

Belgelerim içine giriyosun müzik klasörünü alıyosun ama bunu format atmadan önce yapacaktın sonra format attıktan sonra itunes'i kuruyosun sonra Restart edicek zaten Restart ettıkten sonra aldıgın müzik klasörünü tekrardan belgelerıme atıcaksın acıcaksın itunes'i takıcaksın telefonunu sync felan ıstemıcek herzaman yaptıgım sey

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Itunes sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire X1600 Pro HDMI video
Gelecegin video ve ses baglanti standarti HDMI portuna sahip Sapphire X1600Pro ekran karti
Be Quiet Dark Power Pro PSU
Sessiz ve güçlü Be-Quiet Dark Power Pro serisi güç kaynakları

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir