benim aklıma youtube nin saman altından tt tarafından bilinçli olarak kapatıldığı gibi komple teorileri aklıma geliyor.. biliyorsunuz yurt dışı çıkışları malum.. en fazla yurt dışına youtube üzerinden çıkış oluyor vede konu video izleme gibi yüksek oranda bantgenişliği isteyen bir site olduğu için çıkışları rahatlatmak adına böyle bir şey yapılmış olabilir...
Bildiğiniz üzere bu gibi yasaklı sitelerden yararlanmak yasal bir suç değil. Keza yasal olarak kapalılar. Bu noktada da büyük bir soru işareti oluşuyor.
''Ben Toronto’dayken de iyi şut atabiliyordum... Ama kendime güvenim yoktu... Şimdi kendime güvenim var ve sanki her attiğım şut girecekmiş gibi hissediyorum...Ben her zaman şut atabiliyordum. Eğer kendinize güveniniz yoksa şutlarınız da girmez.”
2 kez NBA sayı kralı(2003-32.1, 2004-28.0),7 kez NBA all-star, 2 kez NBA en iyi beş(02,03), 3 kez NBA en iyi ikinci beş(01,04,07), NBA En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu(2000-01), 8 isabet ile ilk yarıda en fazla üçlük atan oyunculardan biri, 35 saniyede 13 sayı atma başarısı(rockets 81-spurs 80),62 sayı kariyer rekoru(orl-was)
treewalk dns ile denedim olmadı.... direkman youtube ait 3 farklı ip ile girmeyi denedim(eskiden girerdi) o da olmadı... demekki ip bazlı engelleme tam anlamıyla kaltı denemez.... belkide bazı bölgede ya da bazı routherlarında olabilir....