Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
rundll hatası

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> rundll hatası Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fairtail

6 Temmuz 2008; 12:55:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dün sitenin birirnden msn ifadesi indirecektim exe uzantılı bi dosya indirdim pc ye onunda içinde artık ne varsa virüs programı mywebsearchtaki dosyaları sildi şimdi pc her açıldığında C:PROGRA-1/MYWEBS-1/bar/1.bin/M3PLUGİN.DLL yüklemede hata.Belirtilen modül bulunamadı hatası veriyor.Bu hatayı nasıl giderebilirim.Ayrıca bu hatayı düzeltemediğim için tepem attı program filestaki mywebsearch klasörünü tümden sildim unsure.gif .Yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

İntel Quad core Q6600,Gigabyte P35Ds3L,Zotac 9600 Gt (675-1800),Samsung 932 Gw 2 ms Dvi,Cooler Master Rc 690 460 watt ,Seagete 250 Gb 16Mb,Ocz Reaper 2Gb Ram,Hp 4280 Yazıcı,Orijinal vista sp1,Microsoft Black Volue Pack 2.0 Klavye Mause,Philips SHP 1900 Kulaklık,A4 Tech PK 635 Webcam,Logitech x230 2+1
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> rundll hatası Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ZEROtherm BTF95
ZEROthermin kelebek şeklindeki fansız işlemci soğutucusu
A-Data PD7 8GB USB Bellek
A-Datanın büyük kapasiteli yüksek hızlı USB belleği

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç