Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Piyasa Durgun :S

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Piyasa Durgun :S Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Netscout

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 12:44:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

O kadar ürün tanıtımı yapılıyor ama tanıtılan hiç bir ürün Türkiye'de yok
yurtdışındada mı raflarda yok acaba anlamadım
kime sorsam Nvidia 750 ve üzeri chipset li anakart yok diyor nette arıyorum hiç bir sitede yok.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
*Furious*

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 12:45:41 

Her ürün ülkemize gelmiyor,getirilmiyor

Sebebi nedir bilemiyorum

lapry

6 Temmuz 2008; 12:49:32 

Evet piyasa baya durgun.Hatta FX57'in haberlerinde de azalma var.Bu p45 yonga setleri ve 48xx ve gtx200 serileri ekran kartlarından sonra durgunluk başladı.Tabi testler yapıldı herşey görüldü doygunluğa ulaşıldı.Şimdi sıra ürünleri almakta

Asus P5Q3-Deluxe/Intel Q6600/Sunbeam Core-Contact CPU Freezer/AKASA 12CM CRYSTAL CLEAR 4-MAVİ LED/ MSI R4850 /CORSAIR TWIN3X2048 2GB DDR3 /Samsung 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB /THERMALTAKE SOPRANORS 101 PENCERELİ/ LG 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA /Creative Fata1ity 1010 Gamer Mouse/ A4 Tech X7-G800 Q-TR PS-2 Gamer Klavye/ Steelseries Qck Mouse Pad / FSP EPSILON 700W PSU / SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah
Netscout

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 13:02:47 

Öyle de sanki haberler balonmuş gibi gelmeye başladı.
Ürün tanıtımı yapılıyor üreticinin sitesinde bile yok.

Phenom lar geldi eski sistemi sattım yeni toplayacağım diye ortalıkta anakart yok.
ithalatçıların siteleri geziyorum durum oradada aynı
varsa yoksa ati 690 - Nvidia 570 - 630 chipsetli anakartlar.

yada şöyle sorayım
GIGABYTE GA-M750SLI-DS4 bu anakartı Türkiye'ye getiren varmı + fiyatı kaç kuruş.

Ekran kartım eskidi beklemekten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netscout -- 6 Temmuz 2008; 13:03:16 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
geberit

6 Temmuz 2008; 21:17:40 

Şimdi Türkiyede distribütörler belli markaların belli modellerini yurtiçine yaymayı misyon edindiklerinden (genelde ekonomik olanlar) bu konuda yapacak birşeyin yok kendin yurt dışından getirmekten başka talep az olunca onlarda gerek görmüyorlar tabiki.

AMD Athlon 64 3200+ Abit An8 Ultra 1 GB Ram Lg Dvd-Rw Samsung Cd-Rw Samsung Syncmaster 763mb Asus Ta-230 160 GB Seagate Hdd Palit Sonic+ Acer Tm2420 Sennheiser EH-150 Sony Lbt-Xb6.

nos23

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2008; 9:23:40 

dünya genelinde büyük bi durgunluk var bunun tek sebebi büyük firmaların çinde üretim yapması yani kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyorlar ondan sonra adamlar kopyasını yaptıklarında zorlarına gidiyor bence hakediyorlar

menem

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 10:45:15 

bence bu durgunluğun sebebi yaz aylarına girmemiz ve tatil ihtiyaçlarının öne geçmesi.

ASUS P5K-E WİFİ-AP > E8400CPU@4.3GHZ 5.0V 7/24 4.8GHZ MAX.> ZEROTHERM BTF80> TEAM EXTREM 2GB DDR2 800@1153MHZ 5-5-5-15 2.35V KİT (1GBx2) > ZOTAC 8800GTS (730-2100) > THERMALTAKE 430W PSU > 160+80GB SAMSUNG HDD > ASUS DVD-RW > MS WİRELLES KLV+M
LokmanHekim

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 11:03:33 

Dursun biraz piyasalar dursun ohh!

Deli gibi,manyak gibi teknoloji çöplüğüne çevirdiler dünyayı ve de memleketi.İnsanları teknoloji ve elektronik bağımlısı yaptılar.Aldığın bir şey daha fonksiyonlarına tam alışmadan anında demode oluyor.Bu ne yaa! insan yoruluyor takip ederken.Birazcık dursunlar da biz de dinlenelim.Paramızı harcayacak başka yerler arayalım artık oh bee!!

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULUBU

İntel Q9300 2.5ghz,Gigabyte X38-DS5,OCZ 800mhz platinum.2x1gb dual DDR-2 ram,Seagate ST3250410AS 250gbx2(RAID0),Zotac8800GTamp,High Power 560watt,ASUS DVD-RW@CoolerMasterRC534liteCase
Netscout

Sisteme Gözat

8 Temmuz 2008; 22:56:17 

Beklemekten bıktım

o yüzden anakart arayışındayım.

GIGABYTE GA-MA770-DS3

GIGABYTE GA-MA78G-DS3H

SAPPHIRE 52024-00-40R 780X chipset olduğunu iddaa eden (770)

bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.

Yada kullanan varmı bu anakartlardan birini
ekran kartım 8800gts malasef nvidia chipset anakart yok mecbur kaldık :S

Netscout

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 10:51:09 

quote:

Orjinalden alıntı: Netscout

Öyle de sanki haberler balonmuş gibi gelmeye başladı.
Ürün tanıtımı yapılıyor üreticinin sitesinde bile yok.

Phenom lar geldi eski sistemi sattım yeni toplayacağım diye ortalıkta anakart yok.
ithalatçıların siteleri geziyorum durum oradada aynı
varsa yoksa ati 690 - Nvidia 570 - 630 chipsetli anakartlar.

yada şöyle sorayım
GIGABYTE GA-M750SLI-DS4 bu anakartı Türkiye'ye getiren varmı + fiyatı kaç kuruş.

Ekran kartım eskidi beklemekten :D

İthalatçı firma yazdıklarımı duymuş olacakki :D
Anakart ı buldum :D

xtreme55

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 12:31:44 

Bütün sektörlerde olduğu gibi teknoloji piyasası da yaz geldiği için durgun.. Her sene böyle olur ztn ki olması da lazımdır.. Merak etmeyin eylül-ekim gibi bi canlanır piyasa, ondan sonra 8-9 ay durduramayız ztn

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Piyasa Durgun :S Sayfa: [1]
Buraya git: