O kadar ürün tanıtımı yapılıyor ama tanıtılan hiç bir ürün Türkiye'de yok yurtdışındada mı raflarda yok acaba anlamadım kime sorsam Nvidia 750 ve üzeri chipset li anakart yok diyor nette arıyorum hiç bir sitede yok.
Öyle de sanki haberler balonmuş gibi gelmeye başladı. Ürün tanıtımı yapılıyor üreticinin sitesinde bile yok.
Phenom lar geldi eski sistemi sattım yeni toplayacağım diye ortalıkta anakart yok. ithalatçıların siteleri geziyorum durum oradada aynı varsa yoksa ati 690 - Nvidia 570 - 630 chipsetli anakartlar.
yada şöyle sorayım GIGABYTE GA-M750SLI-DS4 bu anakartı Türkiye'ye getiren varmı + fiyatı kaç kuruş.
Ekran kartım eskidi beklemekten :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netscout -- 6 Temmuz 2008; 13:03:16 >
Şimdi Türkiyede distribütörler belli markaların belli modellerini yurtiçine yaymayı misyon edindiklerinden (genelde ekonomik olanlar) bu konuda yapacak birşeyin yok kendin yurt dışından getirmekten başka talep az olunca onlarda gerek görmüyorlar tabiki.
dünya genelinde büyük bi durgunluk var bunun tek sebebi büyük firmaların çinde üretim yapması yani kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyorlar ondan sonra adamlar kopyasını yaptıklarında zorlarına gidiyor bence hakediyorlar
Deli gibi,manyak gibi teknoloji çöplüğüne çevirdiler dünyayı ve de memleketi.İnsanları teknoloji ve elektronik bağımlısı yaptılar.Aldığın bir şey daha fonksiyonlarına tam alışmadan anında demode oluyor.Bu ne yaa! insan yoruluyor takip ederken.Birazcık dursunlar da biz de dinlenelim.Paramızı harcayacak başka yerler arayalım artık oh bee!!
Öyle de sanki haberler balonmuş gibi gelmeye başladı. Ürün tanıtımı yapılıyor üreticinin sitesinde bile yok.
Phenom lar geldi eski sistemi sattım yeni toplayacağım diye ortalıkta anakart yok. ithalatçıların siteleri geziyorum durum oradada aynı varsa yoksa ati 690 - Nvidia 570 - 630 chipsetli anakartlar.
yada şöyle sorayım GIGABYTE GA-M750SLI-DS4 bu anakartı Türkiye'ye getiren varmı + fiyatı kaç kuruş.
Ekran kartım eskidi beklemekten :D
İthalatçı firma yazdıklarımı duymuş olacakki :D Anakart ı buldum :D
Bütün sektörlerde olduğu gibi teknoloji piyasası da yaz geldiği için durgun.. Her sene böyle olur ztn ki olması da lazımdır.. Merak etmeyin eylül-ekim gibi bi canlanır piyasa, ondan sonra 8-9 ay durduramayız ztn