AVG Free Edition ve Anti-Spyware ? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik

selim1985 -> AVG Free Edition ve Anti-Spyware ? (6 Temmuz 2008; 12:41:38)

Windowsa AVG kurmayı düşünüyorum . Fakat AVG ; bi Free Edition (46.13MB) bi de Anti-Spyware (11.84MB) olarak dağıtılıyor . Bunların ikisini de kurmak zorundamıyım ? ikisinin birbirinden farkı nedir ?

retrotime -> Cevap: AVG Free Edition ve Anti-Spyware ? (6 Temmuz 2008; 17:09:28)

AVG Free Edition 8'in içinde AVG Antispyware de bulunuyor.AVG Free Edition 8'i kurmanız yeterli...

selim1985 -> Cevap: AVG Free Edition ve Anti-Spyware ? (6 Temmuz 2008; 17:39:10)

saol

selim1985 -> Cevap: AVG Free Edition ve Anti-Spyware ? (8 Temmuz 2008; 19:26:29)

avg yi yüklemeden önce internette hakında biraz araştırdım ... dediklerine göre iyi bir antivirüs fakat flashbellekten gelen autorun.inf virüslerini yakalamakta sorun yaşadığı söleniyor ... böle bişi varsa bunu hayatta yüklemem benim flashbellekte her zaman virüs oluyor özellikle onlardan çok bulaşabiliyor ... avg kullananlardan tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim :)

kartalaraz -> Cevap: AVG Free Edition ve Anti-Spyware ? (8 Temmuz 2008; 19:41:28)

tavsiye ederim kullanın ücretsizler arasında en iyisi diyebilirim....

BrooklynZU -> Cevap: AVG Free Edition ve Anti-Spyware ? (8 Temmuz 2008; 19:49:34)

Ben Avira Premium kullanıyorum.İşyerinden eve dosyalar getiriyorum ve içlerinde autorun.inf,amvo.exe,host.exe ...vs zararlılar da oluyor çünkü dosya aldığım pc de virüs var.Eve getirip taktığımda Avira USB bellekten temizliyor zararlıları ve rahatlıkla açıyorum belleği.Geri de gelmiyorlar.Ben o konuda Avira ya duacıyım.AVG ile denemedim açıkçası.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.109375