Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TurkcellConnect Kart

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> TurkcellConnect Kart Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zaftolga

6 Temmuz 2008; 12:39:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba ;

Turkcell Connect Kart veya vodafone connect kart ile internete bağlanan var mı aranızda ve hızı nasıl oluyor bunlarla internete bağlanmanın.

Tavsiye edermisiniz ??

engink

7 Temmuz 2008; 17:10:59 

bu cihazlardan bende istiyorum ama yaptığı işe göre oldukça kazık.

çok geç

7 Temmuz 2008; 18:16:45 

vodafone usb modem var
1 gb paket+ücretsiz usb modem ayda 25 ytl
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/mobile_connect_usb_stick.php

"Her yaptığımızı doğru sandıkça sinsice büyüyor yanlışlar."
darnglove

7 Temmuz 2008; 18:23:24 

az önce gittim trkcellden katalog aldım ve vodafonlada görüştüm , iki operatorde usb connect kart hizmeti paketi uygulamasına geçmiş vodafonda sadece 1 gb lik paket 25 ytl+öiv(%25) fakat 12 ay kullanıcağınıza dahir taahhüt etmeniz gerekmekte

TRKCLL ise 1ve 3 gb usb connect kart ile iki seçenek sunuyor

1) 12 aylık taahhütlü 3 gb internet paketi 59 ytl+%25 öiv

2) 18 atlık taahhütlü 1 gb internet paketi 39 ytl + %25 öiv

az önce vodafonun sitesinden inceleme yaptım eğer voda tercih ederseniz normalde 1 gb 35+öiv , 3gb 50+öiv

yani 3 gb lik pakette connect kart alırsanız ay 11 ytl lik bir avantaja sahip oluyrsunuz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 7 Temmuz 2008; 18:27:19 >

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com

REFERANSLARIM ;

http://forum.donanimhaber.com/m_26897871/tm.htm
zaftolga

7 Temmuz 2008; 18:53:23 

kullanan oldumu bunlarda hızı nasıl ? turkcell mi vodafone mu alalım ?

darnglove

7 Temmuz 2008; 18:55:54 

hız olarak bildiğim kadarıyla eski 56 k modemlerden aldığın performansa yakın bir hızda bağlanabilirsin , ben bluetooth üzerinden gprs kullanarak laptoptan bağlanıyor yaklaşık hız böyle diyebilirim

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com

REFERANSLARIM ;

cuneytgungor

7 Temmuz 2008; 20:15:07 

Arkadaşlar ben Turkcell in connect card ını kullanıyorum. Eğer EDGE olan bir baz istasyonundan bağlanıyorsanız Hızı 256K yani ilk ADSL hızında. Bana yetiyor açıkçası. Turkcell i tavsiye ederim. Her yerde EDGE var.

darnglove

7 Temmuz 2008; 20:36:39 

benim aklıma takılan şey acaba 1 gb kota yeterli olur mu ?

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com

REFERANSLARIM ;

zaftolga

8 Temmuz 2008; 18:00:30 

1 gb kota yeterli olur bence.cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim

darnglove

8 Temmuz 2008; 18:14:57 

umarım yeterli olur download yapmasak sadece surf ve msn ve bazen görüntülü konuşma için yeterli olur sanırım

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com

REFERANSLARIM ;

tonymontana34

23 Temmuz 2008; 14:33:02 

Merhaba arkadaşlar ben araştırmamı yaptım ve TurkcellConnect Kart ta karar kıldım,kampanya dahilinde 18*39 taahütte bulundum (1gb) erişim alıyorum.Bu sayede ConnectKart ücretsiz verildi.Özellikle Önümüzdeki yıl 3G alt yapısının gelecek olmasını göz önünde bulundurursanız Turkcell Connect Kart 3G altyapısını destekliyor bu sayede daha hızlı internete kavuşacağımız günler yakında,Vodafone un usb sticklerinde bu alt yapı mevcut değil,şimdi alırsanız bir kaç ay sonra elden çıkartmak zorunda kalırsınız.Turkcellconnect Kart Gayet kullanışlı,evde bile kullanıyorum,wireless tehlikelerinden uzak,gittiğimiz yerde wireless varmı acaba sorusundan uzak,data da gayet yeterli diyebilirim.Herkese tavsiye edilir.

Reasonable

23 Temmuz 2008; 14:55:32 

peki şöyle bir sorum daha olucak mesela ben şu anda hazırkart kullanıyorum bu paketi alınca bana yanında sıfır hatta veriyorlar mı , hiç konuşma yapmasam fatura ne kadar geliyor , hattı diğer hazır kartlı hattım gibi kampuscell bizbizecell tarifesinde kullanabilir miyim ?

// Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//
darnglove

23 Temmuz 2008; 14:59:03 

ancak şöyle birşey var ki vodafon 25 ytl trkcll 39 ytl , ve tabii ki bunlara % 25 öiv side dahil edilecek sizce 1 gb lık bir bağlantılı 3G li bir paket için 14 ytl fazla para vermeye değer mi ?

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com

REFERANSLARIM ;

tonymontana34

23 Temmuz 2008; 16:01:01 

1 senelik taahhüte girip daha sonra bu bağlantının daha üst bir versiyonu gelecek ise,şahsen bir miktar daha fazla para vermeyi seçip,daha kaliteli bir hizmet almayı tercih ederim.Adsl hatlarına bile ne kadar para verdiğimiz ortadayken her an her yerde internete girebilme olanağı için çok yüksek bir ücret olduğunu düşünmüyorum.3G geldikten sonra bağlantı hızları hepimiz için tatmin edici boyutlara gelecek,bu bakımdan kendimi ona göre konumlandırıyorum.

tonymontana34

23 Temmuz 2008; 16:04:53 

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

peki şöyle bir sorum daha olucak mesela ben şu anda hazırkart kullanıyorum bu paketi alınca bana yanında sıfır hatta veriyorlar mı , hiç konuşma yapmasam fatura ne kadar geliyor , hattı diğer hazır kartlı hattım gibi kampuscell bizbizecell tarifesinde kullanabilir miyim ?

Kampanyadan yararlanabilmek için,faturalı hat gerekiyor,sana paketin yanında bir hat vereceklerdir,bu hatta da sadece kampanya dahilinde ödeyeceğin ücret yansıyacaktır.Bende bizbize kampuscellliyim bir faturalı birde hazırkartım var,faturalı hattım o tarifede hazır kartımı o tarifeye geçiremiyorum sadece 1 kşi üzerine 1 bizbize kampuscell yapılabiliyor,

darnglove

23 Temmuz 2008; 16:34:49 

evet bende onu öğrenmek istiyordum teşekkür ederim yani hazır kartı kampuscellden çıkartıp faturalı hattı devreye sokabilirz o zaman , bu arada acaba pcmci almak mı daha mantıklı yoksa usb mi ? telefonun çekmediği kapalı ortamlarda kablosunun uzunluğu ile camın önüne filan koymak için usb connect card daha mı iyi olur acaba ?

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com

REFERANSLARIM ;

darnglove

23 Temmuz 2008; 16:42:33 

peki acaba daha sonradan 1 gb kota yetmesse 3 gb olan diğer kotaya geçme imkanımız olabilir mi ?

İSTANBUL-KADIKÖY
aspirinim@hotmail.com

REFERANSLARIM ;

tonymontana34