arkadaşlar ilk alındığı halinde n95 te navigasyon programı var mı... harita içinde mi..varsa nasıl kullanırım. aşama aşama anlatacak olan var mı... lütfen yardım çünkü navigasyon bozukmu değil mi bilmiyorum. çalışmazsa bozuk demektir... n95 topiğine bak demeyin çok uzun bitmez...
Nokia Maps programı var orijinalinde. Harita varmı bilmiyorum. Haritalar ücretsiz, Nokia Map Loader programı ile indirilebilir. Nokia maps ile ücretsiz sesli navigasyon yapamazsınız, ama sessiz yapılabilir, yani ne zaman nereye döneceğinizi filan anlamak için ya ekrana sizin bakmanız yada birisinin bakarak size söylemesi gerekir. Bu arada A-GPS özelliğini kapatmazsanız GPS için GPRS bağlantısı yapar, bu şekilde uydular daha hızlı bulunabiliyormuş ama kontör gider, o nedenle bu özelliği en başta kapatmanızı tavsiye ederim, sanırım varsayılanı açık. Bu arada navigasyon için garmin'i öneririm, dahili GPS'İde sorunsuz kullanabiliyor.