Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
vdafone "G" veya "E" simgesinin farkı???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> vdafone "G" veya "E" simgesinin farkı??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
smbdy

6 Temmuz 2008; 12:11:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar dikkatimi cekti cep telefonunun ekraında "G" yani gprs simgesi varsa internete bağlanamıyorum "E" yani edge simgesi varsa srunsuz girebiliyorum..4 gündür G simgesi vardı hiç giremedim..acaba G içn herhangibir farklı ayar mı yapmam lazım bir fikri olan varmı? (G veya E sinyalini baz istasynum belirliyrmuş kaynak:440542)

every saint has a past and every sinner has a future...
hepsi1lesme16

6 Temmuz 2008; 12:29:09 

g simgesi yani gprs olduğunu gösteriyor kullandığın bazda hızlı gprs varsa e yani edge vardır daha hızlı veri iletişimi sağlarsın

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
smbdy

6 Temmuz 2008; 15:02:41 

birader mesajımı dikkatli okuduysan gprs in de edgenin de ne olduğunu biliyorum ..sorum şu ki edge sinyali gelirken sorunsuz bağlanıyorum ancak telefonda "G" simgesi varken uzaktaki bilgisayar yanıt vermedi vs deyip bağlantı başarısız oldu diyor...telefonum se w810i.

every saint has a past and every sinner has a future...
çok geç

6 Temmuz 2008; 17:39:00 

yeni kurulmuş bazlarda edge aktif olmadığından
G işareti çıkıyor ve gprs'e bağlanmıyor.
burada yeni baz kuruldu ve G işareti çıkıyordu
ve bağlanamıyordum
2 gün sonra E çıkmaya başladı ve bağlantı sorunu çözüldü.

netcii

6 Temmuz 2008; 17:39:51 

gprs sinyali telefon görüşme yapılan kanalla aynı kanaldan geliyor ancak edge ise farklı kanaldan geliyor.şebeke yoğunluğuna göre gprs bağlantısı sorunlu olabilir. vodafone halen şebekeyi tam olarak düzeltemediğinden sorun yaşıyor olabilirsin. müşteri hizmetlerine bildir bence.
ben de telefonu modem olarak kullanıp internete giriyorum ancak vodafone ile hiç kullanmıyorum. avea ve tcell de sorunsuz bağlantı oluyor ve bağlantı sırasında edge şebekesi hiç değişmiyor, gprs ile bağlandığımı pek hatırlamıyorum desem yeri.

utku
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 18:25:27 

Evet G de genelde sorun var :)

Sorunun farkındadırlar sanırım.Kısa sürede çözülür

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
Whoppix

6 Temmuz 2008; 18:47:44 

G - İnternet bağlantısı GPSR üzerinden yapılyor anlamına gelir
E - İnternet bağlantısı EDGE üzerinden yapılyor anlamına gelir

.: mds :.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 20:48:08 

edge var mı Vodafonda , ben bazan Vodafon Live'a giriyorum çok yavaş,5 sene öncede böyleydi şimdi aynı.

Gavgâda şehdetle bütün kâm alırız biz Osmanlılarız can verir nâm alırız biz Ω İkinci Dünya Savaşı İle İlgilenenler Klübü Ω
hepsi1lesme16

6 Temmuz 2008; 23:08:41 

quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

birader mesajımı dikkatli okuduysan gprs in de edgenin de ne olduğunu biliyorum ..sorum şu ki edge sinyali gelirken sorunsuz bağlanıyorum ancak telefonda "G" simgesi varken uzaktaki bilgisayar yanıt vermedi vs deyip bağlantı başarısız oldu diyor...telefonum se w810i.

arkadaşlarda gerekli cvbı vermişler sana zaten bazda sorun olbilr bulunduğun yer tek bazdan mı geliyor
yeri deiştirmeyi dene oradan bağlan olmadı g yazdığı zaman zaman edge olmuyor o yüzden yawaş olyor edgeye göre bide şebeke yoğunsa dahada yawaş olyor

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
Ariakus

7 Temmuz 2008; 13:12:12 

Zaten dündün beri internet yok.Vodafone'un servisinde bir sorun var,geçici olarak servis dışı.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> vdafone "G" veya "E" simgesinin farkı??? Sayfa: [1]
Buraya git: