Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Wi-Fi iyi çekmiyor...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Wi-Fi iyi çekmiyor... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ctokay

6 Temmuz 2008; 10:54:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Başka bir iphone ile kendi iphone umu yanyana koyduğum zaman wirelles i açıyorum fakat benim iphone diğer iphone full çekerken ya çok düşük çekiyor ya da hiç çekmiyor... Bu sorun tam emin değilim ama pilimi değiştirdikten sonra oldu sanki... wirelles modemin yanına gittiğim zaman ya da çok uzaklaşmadığım zaman hep full çekiyor... eskiden hiç çekmiyen yerde de full çekerdi ama şimdi nedense başka iphone full gösterirken benimki hiç çekmiyo... Sizce ne olabilir?

Saygılar...

ctokay

8 Temmuz 2008; 0:13:53 

arkadaşlar bir fikri olan yokmu acaba?

ahmetcantasci

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Temmuz 2008; 1:56:27 

aklıma gelen birtek neden var. pili değiştirirken w-card ın anten çıkışlarından biriniyerinden çıkarmış olman. kartın nası bişi olduğunu bilmiyorum ama eğer bir leptopun kine benziyorsa böyle b,r şey olması muhtemel. aç bi bak derim.

Steve jailbroke his iPhone and said "Hey this is cool! But i can't make money off this." and the Appstore was born.

Apple Iphone/8GB/BL3.9/1.2.0(Beta7)/MF04.04.05
ctokay

8 Temmuz 2008; 11:08:28 

bildğim kadarıyla mainboard ile normal anten arasında beyaz kablolar var onların hepsi yerli yerinde duruyor, zaten onlar cıkarsa telefon şebeke bulamıyor. onun dışında w-card ın bir kablosu varmı onu bilemiyorum, yok diye biliyorum w-card ile mainboard birleşik zaten, ilk başta pili lehimlememek yerine siyah bant ile yapıştırmıştım telleri, sonra soğuruyo diye düşünüp lehimledim ama hiçbir şey değişmedi malesef...

w-card ile mainboard arasında bağlantı varmı ya da bir anten bağlantısı varmı acaba bilen biri söyliyebilirse çok iyi olur...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Wi-Fi iyi çekmiyor... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
Zalman Fatal1ty Ultimate
Zalman in guzel gorunuslu CPU sogutucusu mercek altinda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç