Dün gece geç saatlerde yattım elimdeki kitabı okumayı da sabah ezanından sonra bıraktım ve güzel bir uykuya daldım . Ve şimdi de bulunduğum odanın hemen penceresinin karşısında bulunan lokantadaki salak aşçının ''istanbuldan 140la gelmesini hüseyine çok sinirlenmesini ve yanındaki bayan aşçının da hüseyin iyi adamdır fln demesini'' + tak tak tak tak tak tak tak tak bişiyler doğramasını o tahtasının üstünde + Radyo YANKI yı bangır bangır dinlemesi ile sinir küpü oldum uykusuzummmmm şu radyosunu kapatsam yeter arkadaşlar. sadece bugüne mahsus yapsalar birşey demiycem ama her sabah böyleler daha önce 3-4 defa polisi de aradı annem ama bir şey diyen yok polisten sadeece ben değil tüm apartman rahatsız diyelimki bu radyoyu hallettik birde çektiğimiz yemek kokusu var şu allahın yaz gününde pencereleri açamıyoruz : işkembeler soğanlar fasulyeler vsvsvs kokusundan.... adama bağırsak biz kabahatlı çıkıyoruz papuç gibi dil var yardım edin arkadaşlar bu arada ''yaş kaç''diycekler olabilir 15imdeyim ama bu sinirle o goca gotlü aşçıyı bile dövebilirim UYKUSUZUMMM
Gidip uyarmak en iyisi. Veya hep radyo açıyorlarsa, ufak radyo vericileri satılıyor onlardan al. Ayarlarken o frekansa gelince karşıdan ses kesilir zaten. Sen de bir güzel uyarını yaparsın.
Arkadaşlar Bolu'dayım En iyisi uyarmak bende öyle düşünmüştüm ben uyarmadım ama annem oraya bizzat gidip uyardı polisi aradı ama tık yok bazen çıkıp bağırıyo ama terbiyesiz terbiyesiz konuşuyo adam.... Ayrıca yemek kokusunu da çekmek zorunda değilim sonuçta çok rahatsız edici bişey düşünsenize sabah 7 akşam 11 işkembe kokusu ve çözüm olarak da oraya takılan özel bir aspiratör(sanırım böyle yazılıyor) yardımıyla hallolabilir Bana kalsa dava bile açarım ve sonuna kadar da haklı olduğumu düşünüyorum. Ama biliyorumki bu işler öyle kolay değil ve yaşım gereği pekde mümkün olmaz. Bir keresinde haberlerde izlemiştim birisi balkonda mangal yapıp kokuttuğu için komşusu tarafından mahkemeye verilmiş ve mahkemeye veren kişi kazanmış şöyle düşünün mangal ve işkembenin koku yoğunluğu arasında çok fark var ve o mangal yapan adam kırk yılda bir bakonuna çıkıp mangal yapmış biz ise hergün farklı bir yemek kokusu ve şarkıyla uyanıyoruz bizim suçumuz ne ??? Bide o frekans bozucu hakkında daha detaylı bilgi verirmisini nedir, nerede satılır, ne kadardır ???