Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ÇOK SİNİRLİYİM:@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> ÇOK SİNİRLİYİM:@ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baddayberkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 9:02:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dün gece geç saatlerde yattım elimdeki kitabı okumayı da sabah ezanından sonra bıraktım ve güzel bir uykuya daldım . Ve şimdi de bulunduğum odanın hemen penceresinin karşısında bulunan lokantadaki salak aşçının ''istanbuldan 140la gelmesini hüseyine çok sinirlenmesini ve yanındaki bayan aşçının da hüseyin iyi adamdır fln demesini'' + tak tak tak tak tak tak tak tak bişiyler doğramasını o tahtasının üstünde + Radyo YANKI yı bangır bangır dinlemesi ile sinir küpü oldum uykusuzummmmm
şu radyosunu kapatsam yeter arkadaşlar.
sadece bugüne mahsus yapsalar birşey demiycem ama her sabah böyleler
daha önce 3-4 defa polisi de aradı annem ama bir şey diyen yok polisten
sadeece ben değil tüm apartman rahatsız
diyelimki bu radyoyu hallettik birde çektiğimiz yemek kokusu var şu allahın yaz gününde pencereleri açamıyoruz : işkembeler soğanlar fasulyeler vsvsvs kokusundan....
adama bağırsak biz kabahatlı çıkıyoruz papuç gibi dil var
yardım edin arkadaşlar bu arada ''yaş kaç''diycekler olabilir 15imdeyim ama bu sinirle o goca gotlü aşçıyı bile dövebilirim
UYKUSUZUMMM

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
destructive

6 Temmuz 2008; 9:07:13 

işin zor..

__Türkiye__
AsterStyle

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 9:56:22 

quote:

Orjinalden alıntı: baddayberkk

Susmuyor şerefsiz yaaaa

1-2 abinle birlikte saldır.

Hip Hop | Satranç | Ses Sistemleri | Hayvanlar | Kitap|
Opera | Kaspersky | FL Studio | WaveLab
aSTeR
T®_H@©k

6 Temmuz 2008; 10:04:24 

şehir nere ben de dalrım cok kavga edesım var

DH Underground Türkçe Rap Forumu
7 yıllık hort!!!
Cevher Can Fun Club
DH Fight Club
-SYLAR-
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Temmuz 2008; 11:08:58 

Alo Gürültü Hattı : 176 (bildiğim kadarıyla) yada büyük/gerçekten rahatsız edici bir olaysa belediyeye söyleyebilirsin .
PHaLaNX.

6 Temmuz 2008; 11:17:34 

Gidip uyarmak en iyisi. Veya hep radyo açıyorlarsa, ufak radyo vericileri satılıyor onlardan al. Ayarlarken o frekansa gelince karşıdan ses kesilir zaten. Sen de bir güzel uyarını yaparsın.

_By_BoSs_

6 Temmuz 2008; 11:26:03 

PM ile adres ver yakındaysan gelirim her türlü kavgaya gözüm kapalı dalarım ...

Hyundai Getz 1.5 CRDI 82 Bg Kristal Mavi
NuTeRX

6 Temmuz 2008; 11:26:51 

Yemek kokusu demişsinde.Ona bir çare yok heralde.Adam dükkanın yerini değiştirecek değil

Bende tam gün ışırken uyanıyorum sonra 7-8'e kadar tekrar zor uyuyorum.Acaba nedeni ney?

baddayberkk

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 13:47:26 

Arkadaşlar Bolu'dayım
En iyisi uyarmak bende öyle düşünmüştüm ben uyarmadım ama annem oraya bizzat gidip uyardı polisi aradı ama tık yok bazen çıkıp bağırıyo ama terbiyesiz terbiyesiz konuşuyo adam....
Ayrıca yemek kokusunu da çekmek zorunda değilim sonuçta çok rahatsız edici bişey düşünsenize sabah 7 akşam 11 işkembe kokusu ve çözüm olarak da oraya takılan özel bir aspiratör(sanırım böyle yazılıyor) yardımıyla hallolabilir
Bana kalsa dava bile açarım ve sonuna kadar da haklı olduğumu düşünüyorum. Ama biliyorumki bu işler öyle kolay değil ve yaşım gereği pekde mümkün olmaz.
Bir keresinde haberlerde izlemiştim birisi balkonda mangal yapıp kokuttuğu için komşusu tarafından mahkemeye verilmiş ve mahkemeye veren kişi kazanmış şöyle düşünün mangal ve işkembenin koku yoğunluğu arasında çok fark var ve o mangal yapan adam kırk yılda bir bakonuna çıkıp mangal yapmış biz ise hergün farklı bir yemek kokusu ve şarkıyla uyanıyoruz bizim suçumuz ne ???
Bide o frekans bozucu hakkında daha detaylı bilgi verirmisini nedir, nerede satılır, ne kadardır ???

baddayberkk

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 14:10:54 

Adamı tek yakalarsam

NuAnS

6 Temmuz 2008; 14:36:27 

polisin görev alanında değil yemek kokusu ama belediyeye gidersen zabıtaya şikayet edersen onlar ilğilenir.

işyeri çalıştırma kurallarına aykırı hareket ediyorlarsa ceza alırlar.

apartmandan imza toplarsan belediye seni daha çok ciddiye alır seçimlerde yaklaşıyor.

R3P

6 Temmuz 2008; 14:38:50 

git gusul al. öğle namazını kıl. bi ferahla 1-2 sayfa kuran oku ister istemez bi ferahlık oluşacaktır sende.

ASUS F3Jp;
Intel® Core2Duo T7200(2x2.0 Ghz,667Mhz,4MB Cache, 64 bit)+512MB ATI Mobility Radeon X1700 ( 256MB + 256 MB Hyper Memory )+ 15.4" WXGA( 1280x800 ) " Crystal Bright Parlak Ekran "+ 2(2x1) GB DDR II 667 Mhz + 160 GB 5400RPM SATA 8MB Cache + 1.3 Mpixel dahili Web Camera
YmE17

6 Temmuz 2008; 14:40:53 

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Yemek kokusu demişsinde.Ona bir çare yok heralde.Adam dükkanın yerini değiştirecek değil

Bende tam gün ışırken uyanıyorum sonra 7-8'e kadar tekrar zor uyuyorum.Acaba nedeni ney?

tamda oyle oluyor bızım apartmanın altında kebap salonu vardı koku ve kurum yuzunden apartman olarak ımza topladık ve kebapcıyı apartmandan cıkarttık

_asparagas_
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

6 Temmuz 2008; 14:44:17 

delikanlı gibi gitçen söylicen bak usta tmm eyvallah kokular neyse burası lokanta ama konuşmalarınız sesleriniz çok rahatsız ediyor dicen
soulmate