Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Pes2008 Master Lig Yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Spor Oyunları >> Pes2008 Master Lig Yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
appachii

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Temmuz 2008; 3:41:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Pes2008 de master lige bir ümitle başladım.Orjinal takım modunu seçip middlesbrough yu aldım.Daha sonra bu takımı Premier Lige çıkarmak istediğimden B Ligini seçip oyuna başladım.Çünkü B Liginin Bölüm 2 sinde 2 lig takımları Bölüm 1 inde ise ingilterenin premier lig takımları vardı.Bütün sezon müthiş futbolla tüm kupaları topladım ki o da nee...!!! Premier lige yükseleceğime Fransa ligine yükseldim.Ve yükseldiğim ilk sezonda normal olarak hiç bi avrupa maçına çıkmadım.Onu da sindirdim belki burdan şampiyon olurumda premier lige geçerim dedim yok.Uzak ara yine şampiyon oldum ama şimdi tekrar fransa ligine devam edicem.Ben bu takımı artık premier lige çıkaramam bunu anladım da sizden ricam oyunu en baştan başlayıp bu takımı Premier lige hangi yoldan cıkarırım bilgisi olan varmı ? Bu arada yardımlarınız çok değerli lütfen sallamasyon yapmayalım.Malum bi takımı bir üst lige çıkarmak az zaman istemiyo.Ben ortalama günde 3 maç oynuyorum bu da 15-20 gün yapıyo.Hadin arkadaşlar bi el atalım lütfen.

murderer_utku

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 3:51:55 

çok zor günde 3 maç yaparak.ama başka çaren yok anca oyunu oynarsın son kalan 15 maçı 5dk lık ayarlarsın çabuk biter.3 mç yerine 5 maç yaparsın.başka yol yok gibi
.birde orjinal takım modu hani normal elemanların bulunduğu modmu yoksa master lig ezik kadronun bulunduğu mod mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 6 Temmuz 2008; 3:56:09 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
quaking

6 Temmuz 2008; 10:57:47 

premier ligde mücadele etmek için League D 'yi seçeceksin

Ziw®o

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 11:11:43 

Ana konudan devam ediniz ;

http://forum.donanimhaber.com/m_15114271/tm.htm

|| Intel C2D E8400 @ 4.0Ghz @ TT BigTyphoon || Asus P5B DLX Bios 1237 || 2*2 GB OCZ Reaper X || CoolerMaster CosMoS " S " || ATI Sapphire 4870 || Enermax Infiniti 720W || Samsung 7200.11 "AS" Serisi , 640GB + 750GB + 1 TB || Samsung 22'' 226BW || -- || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 || - || Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||

|| Sony PSP Slim&Lite {3.90} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500 ||
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Spor Oyunları >> Pes2008 Master Lig Yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LG L206WU-WF 20 LCD
LGden USB üzerinden de görüntü alış verişi yapabilen LCD monitör
Zen Vision:W PMP video
Creative in gelismis tasinabilir medya oynaticisi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç