arkadaşlar sistem gigabyte ms anakart s.940 asus hd 2600 ekran kartı amd x2 5000 işlemci 1 gb ddr 2 800 mhz ram * 3 320 gb samsung hdd 430 watt power supley gamer sımılodon kasa asus 2230 bw monitör oyuna giriyorum birkaç dakika sonra oyun donuyor ve ekran simsiyah oluyor fakat ses geliyor ve daha sonra oyun tekrar kendine geliyor ekran kartını bugün degiştirdim yenisi aldım fakat aynı sorun var ve hemen hemen çogu oyunda bunu yapıyor özellikle crysisde sorun ramlerdenmi acab yada yazılımsalmı asus cd sinden driverı tanıttım ve atinin sitesinden 2600 driverı indirdim kurdum ama degişen bişey yok birde oyundan çıkınca masaütündeki ikonlar yer degiştiriyor örnegin ben oyunları sag bölüme alıyorum oyuna girip çıkınca hepsi solda bir araya toplanıyor simgeleri düzenle demişiz gibi birde asus cd si ile kurdugum zaman driverı crysis ve call of dutyy 4 de oyuna girerken çok fazla kasma oluyor crysisdeki ea games olan ve dönen logo çok agır geliyor atinin sitesinden indirdigimiz 2600 hd ekran kartında da oyuna çok hızlı giriyor takılma kasma olmuyor ama yukarıda yazdıgım sorun oluyor oyun ses var görüntü yok ansızın geliyor gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz54 -- 6 Temmuz 2008; 1:54:48 >
Gigabyte p35 dsr 3 Anakart İntel QuadCore 6600 işlemci Kingston 800 Mhz 2Gb ddr 2 ram *2 Asus 8800 Gt 512 Mb Fsp 700 Watt Power Supley Samsung 932 B Monitör Skystar 2 Digitial Uydu Kartı 400 Gb Samsung Hdd *4 500Gb samsung Hdd *2 1Terabyte WesternDigital My Book Creative 2+1 Sb 300 Coolmaster Rc 810 Kasa Lg Dvd Wr Lg CdWr Dvd Rom Combo