ıphone bılgısayara baglarken makıne kendını resetlıyor .......7yollu usb hub var butun yollarını denedım olmadı makınenın arkasındakı usb gırıslerınden denedım olmadı usb hub ı ıptal edıp denedım olmadı,ıtunes kaldırıp tekrar yukledım olmadı yanlız ıphone da bu sorunu yasıyorum touch baglarken boyle bı sorun cıkarmıyor.....baska bı bılgısayarda denedgımde boyle bı sorunla karsılasmıyorum muhtemelen sorun bılgısayardan kaynaklanıyor ama cozemedım bılen basına gelen varsa yardımcı olursa sevınırım.tesekkurler.............
arkadaşım USB girişleri 1.1 ise biraz geçikme olabilir bağlantıda bende de oldu aynı şey bugün.İtunes un son versiyonu olduğunda emin ol üstteki bir seçenekte update var onunla yokla olmadı iphone bir reset at.umarım olur
Nasıl bir hata veriyor bunu bize yazar mısın? Sadece sorun hiç görmememisi direk kendine reset atması mı?? Cihazının kilidi varsa onu iptal et.iTunes i başla kaldırdan uninstal et cihazını yeniden başlat ve tekrar bizim 1. sayfadan 7.6 iTuneas download var onu indir kur ve usb kablonu arkadaki direk usb girişine bağla ve aç görmesi lazım. PC görüyor mu peki? Bir de iTunes u kurduktan sonra PC kapat aç ve daha öncesinde usb kablosunu bağlama.iTunes'u aç sonra usb kablosunu bağla ve sonra da IPhone tak o zaman görür kilidi kaldırmayı unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 6 Temmuz 2008; 8:20:09 >
makıne calısır vazıyette butun hersey yolunda ıtunes acıyorum ve ve usb baglantısıyla ıphonu baglıyorum ıphonedan baglantı sesı geldıgı anda bılgısayar dırek resetlıyıp kendını tekrar bastan acıyo................ yazdıklarınızı okudum deneyıp tekrar foruma gerı donucem tesekkurler.........................