slm arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır packardbell kullanıyorum. bilgisayarın kendini direkt kapatmasıyla ilgili bi sorun var. bilgisayar yoğun işlem yaparken kendini kapatıyor, bu genellikle oyunlarda yada biligisayarı zorlayan programlarda oluyor. daha önce bu yoktu çünkü bu bilgisyarda hellgate london bile oynadım o zamanlar hiç bir şey olmadan çalışıyordu. şimdi ise age of mitoloji bile oynarken kendini kapatıyor. format attım yine sorun geçmedi. bunun nedeni ne olabilir? en azından neden böyle oluyor bir fikir verin. bilgisayarda başından beri vista var. sorunuma yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler...
laptopu 6 ay önce almışsın sanırım laptopta aşırı ısınma var ilk önce sıcaklığını ölçmeni tavsiye ederim özellikle işlemci sıcaklığını oyunlarda ısınma derecesi arttığından laptop kendini tehlikeye atmadan resetliyor kendini sanırım sorun bu...serviste laptopun fanlarını temizletmeni öneririrm