dostum xp kullanacaksan zaten en fazla 4 gb ram kullanır yani sen 8 de alsan o 4 gibi çalışacak boşuna masraf yapma git OCZ 2tane 2 gb lık al repear canavar gibi çalışısın
dostum xp kullanacaksan zaten en fazla 4 gb ram kullanır yani sen 8 de alsan o 4 gibi çalışacak boşuna masraf yapma git OCZ 2tane 2 gb lık al repear canavar gibi çalışısın
xp kullancaksan =>CORSAIR 4 GB DOMINATOR TWIN2X4096-8500C5DF (aktif sogutmalı)
sayvan dediğimi yap sen daha fazlası olmaz 64 bit de kullanacaksan ekran kartın ne olacak bence 32 bit iyi bir seçim olur her özellikden daha az kullanıyor
Ekran kartını daha almadım. fx1700 gibi birşey düşünüyorum.
CORSAIR 4 GB DOMINATOR aktif soğutması nereden besleniyor? Genel bir OCZ tavsiyesi var. Corsair in artısı nedir? Bir de nova stoklarında bu RAM yok. Acaba bulabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayvan -- 5 Temmuz 2008; 23:36:49 >
kimdiki senin öldürdüğün, acizliğine hayat mı verdin yoksa zaten güçlü gölgenin altında hep hakimmiydi sana kazançlı bir yolmudur birileri ile yaşayabilmek özledinmi yoksa tek başına ölme zevkini iplerini bıraktığın kollar yorulmaz mı sandın parçalanırken çektiğin acıdan hafifmi geldi,masumluğa kelepçeli gözlerinin sahtekarlığı. çığlık atmak bu kadar mı zor?
kullanıcısıyım. soğutucuları çok büyük, soüutucuların üstüne 3lü fan takılıyor, çok ses çıkarmıyorlar, ama gerçekten işe yarıyorlar o pasif soğutucularla. yanlız, 4gb dominatorler iyi oc olmuyorlarmış, haberinize, 2gb lık kitler gibi esnek değillermiş, altta testi var, ben oc yapacağım zaman o değerlerde gezinmeye çalışıyorum