İnternette gezinirken ve masaüstümde diğer bilgisayarlara göre büyüklük gösteriyor bir kaç ss koyayım belki derdimi anlatabilirim tüm driverler sorunsuz yüklü gerçekten çok can sıkıcı bir durum sitelerde kayboluyorum adeta format atmadan önce misler gibi çalışıyordu konuyu açarken bir ss buyrun :S
Görüntü ayarlarım ve masaüstüm:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eX-FaCToR -- 6 Temmuz 2008; 10:39:48 >
Monitörünün üzerinde ayar yapabilecegin dügmeler yokmu onlarla ayarlayabilirsin
ekran çözünürlüğünü 800 600 kullanma derim. genişlik en az 1280 olsun rahat edersin. bu hakli ile bi çok site bu şekilde açılır. 1280*800 ayarına gel yada 1180 li bi yar vardı. onemli olan resimde gösterdiğin 800 değerinin daha yüksek olması.
kardeş 1280*800 ayarına geldim sol taraf iyice kayboldu ekran çok küçük hiçbir ayarda tam verim alamıyorum ya çok büyük ya çok küçük monitor 19 lcd ultra geniş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eX-FaCToR -- 5 Temmuz 2008; 23:26:31 >
Yaş 32 Yolun Yarısı Yamaha Ybr 125 Sony W110 Anycool Z-838 Ps2 Motosiklet Dünyası Tıkla Çok bıkarsan hayattan bir mezarlıga git ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir
Monitörün philips şimdi arastırdım philips monitörlerde smart kontrol diye özellik bulunuyormuş belki dedim driver,da sorun olabilir monitörün driverini buldum işine yarayabilir
Yaş 32 Yolun Yarısı Yamaha Ybr 125 Sony W110 Anycool Z-838 Ps2 Motosiklet Dünyası Tıkla Çok bıkarsan hayattan bir mezarlıga git ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir