Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vestel uyduda, uydudan güncelleme hkn.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Vestel uyduda, uydudan güncelleme hkn. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yanartas

5 Temmuz 2008; 22:32:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese merhabalar
Ben Forumun yeni kullanıcılarındanım. Yeni taşındığım apartmanda merkezi sistem çanak var ve her dairenin kullanım hakkı var. Önceden digiturk kullanıcısıydım ancak sinema paketi artık çok pahalı olduğu için ben de uydu anteni receivera geçiyorum. Forumunuzdan edindiğim bilgiler çok faydalı oldu teşekkür ederim. Receiverları araştırıken birşey dikkatimi çekti ve bilginize danışma ihtiyacı hissettim. Vestel uydu alıcılarda şuanda satılan modellerinde ''uydudan update'' özelliği var. Vestel bayiine sordugumda Turksat uydusundan otomatik olarak reseiverin kendisinin güncelleme yaptığını söyledi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de 2. çanak (Hotbird uydusu) için benim aldiğim receiveri ne sıklıkta ve de nasıl update etmem lazım? Genel olarak daha receiver markası ve modeli konusunda da karar veremedim hatta biraz dağıldım bile denebilir :) Bu konuda bilginiz aydınlatıcı olacaktır. Şimdiden teşekkürler...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Vestel uyduda, uydudan güncelleme hkn. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
PoV 8800GTS 320 EXO edition
PoV 8800GTS 320 Exo mercek altında
CeBIT 07 / Komate Standı Video
Komatenin geliştirmiş olduğu bir müşteri yönetim yazılımı hakkında bilgiler alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar