Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony NW-HD3 Firmware upgrade

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Sony >> Sony NW-HD3 Firmware upgrade Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nameless13

5 Temmuz 2008; 22:13:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar,
yaklaşık 3 senedir bu mp3 çaları kullanıyorum ve daha önce ses kısıtlamasını açmıştım. şimdi firmware upgrade yapmak istiyorum ama saatlerdir nette yaptığım araştırmalar sonucu nasıl yapacağımı bulamadım (hatta sony sitesinde firmware upgrade bulamadım). eğer firmware upgrade varsa nasıl yapacağımı anlatan biri olur mu?
uzunoglan

8 Ağustos 2008; 23:33:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam arkadaşım.
bende geçen sene araştırmıştım bu konuyu.
maalesef HD3 e firmware atılamıyor yada cihazda kullandıgımız fw dışında bir fw yok yada fw yi atacak program
hiç bir yerde bu konuyla ilgili bir gelişme bulamadım. sonunda sony e-mail attım ama tahmin edebilecegin gibi tatminkar bir cevap gelmedi ve sony nin support sitesinin adresini göndererek beni çok aydınlatmış oldular

sende boşuna kendini yorma derim,zaten cihaz gayet güzel çalıyor. akıl vermek gibi olmasın ama 'ben sıkıldım,bir degişiklik olsun diyorsan' HD3 ünü satıp -ki çok para etmez- yeni bir mp3 player alabilirsin. çünkü ben yakında öyle yapacagım.
kolay gelsin
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Sony >> Sony NW-HD3 Firmware upgrade Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Winfast PX8800GTX TDH video
DX10 destekli en yeni ekran kartlarindan 8800GTX mercek altinda
Hitachi Deskstar 1TB disk
Depoalama alanınız yetersiz mi geliyor? Hitachinin 1TB kapasiteli devi tam size göre

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar