Öncelikle selamlar aranızda yeniyim ve gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var. Uzun zamandır pc'mi yenileme fırsata olmamıstı ama ailemi bi bakıma kandırmayı başardım ve sistemimi yenilemeye ikna ettim...Pc'imde 512mb lık bir ekran kartı var.Fakat 1.5 gb a Cıkarmak istiyorum.Yani 1 gb ram lazım bana ve bana en ucuz'a 1gb ddr2 bi ram GÖsterebilirseniz cok memnun olurum iyi günler..
Öncelikle selamlar aranızda yeniyim ve gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var. Uzun zamandır pc'mi yenileme fırsata olmamıstı ama ailemi bi bakıma kandırmayı başardım ve sistemimi yenilemeye ikna ettim...Pc'imde 512mb lık bir ekran kartı var.Fakat 1.5 gb a Cıkarmak istiyorum.Yani 1 gb ram lazım bana ve bana en ucuz'a 1gb ddr2 bi ram GÖsterebilirseniz cok memnun olurum iyi günler..
Kullanmakta olduğun ram DDR mı DDR2 mi ve kaç MHz? Ayrıca ekran 512MB diye iyi olduğu anlamına gelmez, ekran kartının modeli nedir?
Gigabyte P35-DS3R ||Intel Core 2 Duo E6550 || 2x1GB Kingston HyperX DDR2-900MHz || 320GB Seagate ST3320620AS || Palit 8600GT Sonic Asus DRW-1814BLT SATA LightScribe || 500W FSP BlueStorm II || FE3L Hurricane II || Logitech Cordless Desktop Wave || Toshiba Satellite A100-003