Arkadaşlar benim windows vista laptopum var , özellikleri gayet iyi ,zaten 4-5 ay önce almıştım .Fakat laptop çok fazla kasmaya, "yanıt vermiyor" a geçmeye başladı.. Anlayacagınız vistadan hiç memnun değilim. Format atıp xp ye çevirmek istiyorum. Vistadan xp ye çevirirken driver sorunu falan olur mu? veya başıma başka işler acar mıyım? laptopa normal bir şekilde format atıp daha sonra xp driverlarını netten indirsem yeterli mi?? Önceden xp den vistaya geçenleriniz varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
dostum aslında notebook unun modelini markasını belirtseydin daha yardımcı olarbilirdim sana ama bende de bir laptop var msi ex600 mesela bende onu vistadan cp ye çevirdim ama bütün driverleri xp ye de uyumlu ama senin laptopunun modelini bilmeden birşey söyleme yanlış olur marka model verirsen daha yardımcı olunabilir
DV6000 serisidir yalnızca alt kısmında tam modeli yazar Örn. DV6640Et gibi ona bakarak HP' nin sitesine bak orada eğer XP driverları varsa yükleyebilirsiniz.
arkadasslar bende vistadan hiç memnun degilim xp ye donecem bende ama bilgisayarım acer5520g ve 64bit.64bit bilgisayarlar için servis pack 2 mi yuklemek gerekiyor xp yi yukledikten sonraa??nolur yardım edin
slm. Bende acer aspire 4315 var bende vista kurmuştum xp'ye çevirmek istedim fakat formatlayamadım hard disc'i göremedim. birde xp'ye geçersen latop'un bitakım kullanamayabilirsin. bir arkadaşta denedik onda bluetooth çalışmadı
arkadaşlar xp ye çevirmek te sorun yok normal olarak formatlayın artık üreticiler zaten hep xp driverlerini verir oldular sitelrinde merak etmeyin...bi arkadaş demiş diskleri formatlayamdım diskler sata oldugundan bazı xpcdleri görmiyor onun ayarını bıosta sata negavite diye bi yer var onun ayarını degiştirin ondan sonra diskleri görebilirsin.bi arkadaşta blluotuh tanıtamamış arkadaşım laptopun markasını yazrsan sanada bluotuhun drivirini bulabilirim ...herkese kolay gelsin....