çok doğru bir değerlendirme olmuş... ama her seferinde şu yurt dışı çıkış miktarını görmek beni deli ediyor... koca tt bir rapid edemiyor... rapid ki sabit ücret almıyor tt kadar kazıklamıyor... önce bize ADSL2+ versinler ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 5 Temmuz 2008; 20:44:25 >
o kadar dedik herkes boş yere ümitleniyor.TT böyle bir hizmeti sorunsuz verecekte başımıza taş yağacak Merak Edenler için Mevcut DSL Teknolojileri için kusursuz altyapı ve uygun şartlarda teorik olarak ulaşılabilecek Maksimum hızları belirteyim.
Güzel bir tespit. "32 Mbps internet" diye reklamları yapıldıktan sonra bunun buna dönüştürülmesi üzülerek söylüyorum ki Türk Telekom'dan beklenir. Farklı konularda benzer çarpıklıklarla defaten karşılaştık zira.
ben ip tv isterdim en yeni filim için 10 kuruş verirdim 1 milyon kişi izlese 10 milyon kuruş oda 100bin ytl mi ediyor o ne yaw iyi para :D Elbette aynı digitürk gibi cihaz da servisten olacak modeme para vermem aylık 9.90 dan fazla da vermem.. Aylık 100 dakika teleffon görüşmeside isterim birde en en az 4 gb inernet isterim... Hakiketten yurt dışında sanırım paket olarak satıyorlar. inetrnet telefon aylık 30€ filanmıydı sabit telefon bedava yüksek hıda inernet de var sınırsız bide ip tv olsa 10 ykrş dan bana yeter... size yetmezmi ? :)