Pc mi Sarı renkte Carbon fiberle kaplamayı (sarı renk sevdiğimden dolayı) acer logosunun yanınada sarı renkte küçük ledler takmayı düşünüyorum. Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Bu arada Carbon kağıdını ve ledleri nerden bulabilirim. Şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
aynı dizüstünden ben aldım daha yeni.. cf kaplama bartuq arkadaşa soracan sık sık getirtir.. led işine gelince oldukça kolay ama tam lcd arkası biras dikkat ister..
kalitesine göre değişir ancak bence kaplama için makinenizin biraz daha hırpalanmasını aşınmasını beklemekte fayda var.. forumda boya + cila yapanlar da mevcut..
saolasın.. mod için birden fazla düşünmek, sonuçlarını tam net hayal etmek gerek.. hevesle kalkar yaparsın bi de sonucu sana göre eskisinden daha hoş olmazsa bi daha hiçbir mod işine o kadar hevesin olmaz..
Technologic
Uzaklaştırılmış 29.9983373495343 gün cezanın 14 günü kaldı.
6 Temmuz 2008; 15:52:01
Notebooklar ıcın mod kısıtlıdır baya arkadasımızın dedıgı gıbı karbon kaplama yada bı kac yerı uvye boyama gıbı seyler yapabılırsın carbon stıckerler heryerde mevcut hemen hemen profesyonel bırıyle yaparsan cok ıyı sonucta alırsın cunku ısı tabancası vs gıbı alet ve edevatlarla yapıldıgı ıcın ıyı sonuc cıkıo..