Bir navigasyon cihazı alacam.Burda ki konuları inceledim ama bir türlü karar veremedim.Şu verdiğim linklerdeki cihazların arasından hangisi iyidir vede sizin tavsiyeniz varsa onlarıda söyleyin.Sınır 450 ytl.Teşekkürler.
Bu cihazlardan navigo biraz öne çıkıyor gibi sizin tavsiyeniz ne olur.Harita açısından kullanış açısından hangisini tercih etmeliyim.Bu cihazlar daha uygun bulunabiliyor ben link vermek açısından koydum bu sayfaları.Navia genelde aynı fiyatlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 5 Temmuz 2008; 20:23:46 >
Orayı biliyorum da harita bakımından iyimidir bu makina.Birde sürekli igo yazılımından söz ediliyor bu dediğim fiyat aralığında igo yazılımlı olan bir makina varmı.Kısaca aldığın paraya deysin makina.
bunu kullanan varmı ne kadar guvenlıdır sadece ana caddeler mı kayıtlıdır mesela sokagın basına gıttıgımde 2 sokak otesı gorunurmu vede ne oldugu yazarmı bence cok saglıklı deıl bu cıhazlar
bunu kullanan varmı ne kadar guvenlıdır sadece ana caddeler mı kayıtlıdır mesela sokagın basına gıttıgımde 2 sokak otesı gorunurmu vede ne oldugu yazarmı bence cok saglıklı deıl bu cıhazlar
ben navia kullanıyorum, haritası da iyi yazılımı da iyi, bazı arkadaşlar igo yazılımıyla kullanıyorlar ama bence kendi yazılımı da en az igo kadar başarılı, tercih meselesi sonuçta.. navigasyon dediğin zaman tüm ana caddeler ve ara sokaklar dahil olarak düşünmelisin, sadece ana caddeler olduğu zaman hiçbir işe yaramaz, ara sokaktaki yerlere gidemedikten sonra yerim navigasyonu, önemli olan bilmediğin yere sağlıklı biçimde götürebilmesi..
kendi kullandığım cihazdan örnek vermek gerekirse etrafta ne var ne yok gösteriyor mesela yemek yenecek yerler, eczane, benzinci falan fişman görünüyor, ayrıca senin sorduğun sokak isimleri de her sokağın üstüne yazılmış. ister 2 sokak istersen 100 sokak ötesi haritayı nereye oynatırsan orası görünüyo sonuçta..forumda navia ile ilgili bir başlık var orayı incelerseniz daha açıklayıcı bilgiler edinebilirsiniz.
Arkadaşlar ne diyorsunuz bunların arasından Navia NS-1020 mi almalıyım.
hem hesaplı, hem doyurucu olsun diyosan bence navia dostum, hem cihazla ilgili bişi oldumu forumda en çok bilgiyi navia hakkında bulursun, bi sürü topic var hakkında, benim çok işime mesela
Ben bu Navia dan alacaktım ama Evo'nun ağustos sayısıyla gönderebileceklerini söylediler.Bana 1 hafta içinde lazım.Başka hangi ürünü tavsiye edersiniz.
Navigo yu tavsiye ederim. 1.sebep başarsoft haritası kullanıyor. 2. 4.3" ekranı var. 3. buluetooth 4. video oynatıcı 5. mp3 çalar 6. e-book 7. yıl içerisinde 2 defa ücretsiz güncelleme 8. cihaza manuel olarak poi yükleyebiliyorsunuz (yazılımla uğraşmadan) 9. bilgisayara usb den bağlayıp dosya yükleyip silebiliyorsunuz. 10. Artırılabilir hafıza 11. Fiyatı 12. daha neler neler......