Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acil yardım yoksa yandım...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Packard Bell >> acil yardım yoksa yandım... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baycan87

5 Temmuz 2008; 20:16:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkdaşlar packard bell 500 gb harici bellek aldım, bellek 15 cm lik yerden düştü, şimdi açılmıyor , garip garip sesler çıkıyor...

sizce garanti bunu karşılar mı? birde içindeki veriler çok öenmli bunları silerler mi...

lütfen yardım edin..

insan olmak yetmez yetmiyor bazen, süpermen süpermen olmak lazım bazen....
dangerdanger

5 Temmuz 2008; 20:38:42 

ayni sey bizim arkadasin harddiskinin basina geldi birak 15 cm i dik duruyordu ayagim carpti yan dustu ve garip sesler gelmeye basladi ve ayni dedigin gibi calismiyor icini actik baska kutuya taktik ama nafile garantiye veremezdik bilgiler cok onemli idi ve gizli idi o nedenle bilgi kurtarma yerleri ile gorusmus arkadas ve moto ru bozulmus demisler herhangi bir bilgi kurtarmaya 500 ytl istemisler olay WD 500 gb ta gerceklesti garanti de ne yaparlar bilmem ama en fazla yenisini verirler yani bilgileri uzulerek soyluyorum ama ya unut yada arkadasin yaptigi gibi bi bilgisayarci arkadas buluncaya kadar sakla harddiski daha ucuza kurtarirsin o sekilde garantiye yollama git kendin direk servise ve adamlara sor eger icindeki bilgiler gidicek ise sen bilirsin artik sana kalmis bisey onemli birsey yoksa sanirim degistirirler.

SAYGILAR

Fedakar insan gönülden sevendir yürekli insan kendini bilendir mutlu insan yaşamı sevendir unutmayan bir dost ömre bedeldir
visceroid

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 22:12:44 

Notebook bölümü ile alakası yok...

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Packard Bell >> acil yardım yoksa yandım... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View GTX260 ve GTX280
En hızlıyı 2 ile çarptık!
Sapphire HD 3850 ve HD 3870
ATIın merakla beklenen R670 GPUsu mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç