acil yardım yoksa yandım... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Packard Bell

baycan87 -> acil yardım yoksa yandım... (5 Temmuz 2008; 20:16:30)

arkdaşlar packard bell 500 gb harici bellek aldım, bellek 15 cm lik yerden düştü, şimdi açılmıyor , garip garip sesler çıkıyor...

sizce garanti bunu karşılar mı? birde içindeki veriler çok öenmli bunları silerler mi...

lütfen yardım edin..

dangerdanger -> Cevap: acil yardım yoksa yandım... (5 Temmuz 2008; 20:38:42)

ayni sey bizim arkadasin harddiskinin basina geldi birak 15 cm i dik duruyordu ayagim carpti yan dustu ve garip sesler gelmeye basladi ve ayni dedigin gibi calismiyor icini actik baska kutuya taktik ama nafile garantiye veremezdik bilgiler cok onemli idi ve gizli idi o nedenle bilgi kurtarma yerleri ile gorusmus arkadas ve moto ru bozulmus demisler herhangi bir bilgi kurtarmaya 500 ytl istemisler olay WD 500 gb ta gerceklesti garanti de ne yaparlar bilmem ama en fazla yenisini verirler yani bilgileri uzulerek soyluyorum ama ya unut yada arkadasin yaptigi gibi bi bilgisayarci arkadas buluncaya kadar sakla harddiski daha ucuza kurtarirsin o sekilde garantiye yollama git kendin direk servise ve adamlara sor eger icindeki bilgiler gidicek ise sen bilirsin artik sana kalmis bisey onemli birsey yoksa sanirim degistirirler.

SAYGILAR

visceroid -> Cevap: acil yardım yoksa yandım... (5 Temmuz 2008; 22:12:44)

Notebook bölümü ile alakası yok...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.15625