Jailbreak sorunu (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod

daniel_x -> Jailbreak sorunu (5 Temmuz 2008; 20:10:42)

Selam arkadaşalar.Benim bu sorunuma belki şaşıracaksınız.Ben geçenlerde ipod touch 32 gb january update yüklü 1.1.4 versiyonlu bir ipod aldım.Bugün jailbreak yapmaya karar verdim.İçinde müzik olduğu için sitemizden 1.1.4 firmware versiyonunu indirip iTunes üzerinden restore yaptım.Daha sonra iLiberty i açtım (iliberty nin son versiyonu) forumumuzda verilen eski versiyon olduğu için bir arkadaşa danışıp birinci sayfadan sadece jailbreak i seçtim.Advanced sekmesinden Installer ı seçtim.Go for it e bastım.ipodu çıkarıp takmamı söyledi.Yaptım.İşlem bittikten sonra ipodu açtım.Bir baktım ınstaller seçeneği.Çok sinir oldum.Bu arada ilk jailbreak yapışımda itunes açıldı (ayarını değiştirdiğim halde) belki itunes dan dolayı jailbreak olmadı diyip itunes ı sildim.Silmeden önce yine restore yaptım.Tekrar jailbreak işlemine başladım.İşlem bittikten sonra ipodu açtım yine aynı sonuç.Installer seçeneği yoktu.Lütfen bana yardım edin.Jailbrek'i nasıl yapabilirim.Teşekkürler...

komazec -> Cevap: Jailbreak sorunu (5 Temmuz 2008; 21:59:05)

january update hazir yuklu olarak gelen touchlari nasil anliyoruz kutularinda bu konuda bir bilgi var mi?

daniel_x -> Cevap: Jailbreak sorunu (5 Temmuz 2008; 22:02:44)

Tam bilmiyorum ama galiba seri nosu diğer updatesiz ipodlardan farklı

komazec -> Cevap: Jailbreak sorunu (5 Temmuz 2008; 22:24:31)

Kutu arkasindaki seri nosunu yazabilir misin , bende January Update yuklu olanindan almak istiyorum

daniel_x -> Cevap: Jailbreak sorunu (5 Temmuz 2008; 22:28:18)

Pardon veremiycem.Çünkü tatildeyim.Kutu evde kaldı.Ama eminim forumda birçok arkadaşta update li ipod vardır.İstersen onlara sor.

daniel_x -> Cevap: Jailbreak sorunu (5 Temmuz 2008; 22:41:02)

Arkadaşlar nolur yardım edin...

serkanky -> Cevap: Jailbreak sorunu (5 Temmuz 2008; 22:56:01)

quote:

Orjinalden alıntı: daniel_x

Arkadaşlar nolur yardım edin...

onbaşı anlattım msn de bu sefer başarıcaksın [:D]

daniel_x -> Cevap: Jailbreak sorunu (5 Temmuz 2008; 23:43:42)

Yüzbaşım çok teşekkürler [:D]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.109375