yeni ekran kartlarını eski monitörüme nasil takcam yardım (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı

muratNFS -> yeni ekran kartlarını eski monitörüme nasil takcam yardım (5 Temmuz 2008; 19:58:50)

monitorum eski tüplü model ve girişi yeni ekran kartlarına uymuyor bunun için aparat felan varmı

desert_rain -> Cevap: yeni ekran kartlarını eski monitörüme nasil takcam yardım (5 Temmuz 2008; 20:07:57)

ekran kartını monitore takmayacaksın, kasaya takacaksın. türkçeci kesildim [;)] evet var arkadasım dönüştürücüler. kutudan cıkmadıysa alabilirsin bir yerlerden.

jedi_master -> Cevap: yeni ekran kartlarını eski monitörüme nasil takcam yardım (5 Temmuz 2008; 20:12:36)

Aslında hep kutudan çıkardı DVI-VGA dönüştürücü sende neden çıkmadı acaba? Herhalde artık yeni nesil ekran kartılarının yanına pek koymuyorlar. E adamlarda haklı tüplü monitör kullanan kişi sayısı baya azaldı.

muratNFS -> Cevap: yeni ekran kartlarını eski monitörüme nasil takcam yardım (5 Temmuz 2008; 20:28:46)

DVI-VGA

ekran kartı kutusundan mı cıkcak

jedi_master -> Cevap: yeni ekran kartlarını eski monitörüme nasil takcam yardım (6 Temmuz 2008; 15:32:46)

Az önce Mesut Çevik'in videosunu izledim Sapphire 4850'den bile çıkıyor DVI-VGA dönüştürücü. Senin kart neydi?
Hem çıkmadıysa da fazla takma zaten ucuz bişey git al hemen bi tane

PeterPetrelli -> Cevap: yeni ekran kartlarını eski monitörüme nasil takcam yardım (6 Temmuz 2008; 15:38:21)

Bendende çıktıydı -8800GT- Philips 190SW LCD kullanıyorum ucu eskiydi dönüştürücüyle kullanıyorum.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.140625