Şimdi Ara

HDMI 1.3 destekli yeni receiverlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Onkyo TX-SR606 http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_2008_5935286.html

    Yamaha RX-V663 http://www.yamaha-online.de/productstech.php?idcat1=1&country=TR&idcat2=2〈=e&idcat3=2&idprod=1456&archivset=&newsset=

    Pioneer VSX 1018AH-K http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/VSX-1018AH-K/index.html

    Yakında Türkiyede satılırlar mı bilmiyorum ama şimdiden hangisini almak lazım diye bir sorgulayayım dedim. Onkyonun eski modellerinde HDMI switching ve ısınma problemleri okudum. Yamahanın yeni recevierı hakkında olumlu yorumlar var pioneer henüz fırından çıkmış.

    Benim merak ettiğim,kafamı karıştıran bir konuda yeni nesil ses formatlarında kodlanmış olarak receivera gelip çözme işini amfi-receiver yapamıyormu? Sadece DD-DTS kodlanmışları yapabiliyor gibi yazılar okudum. Yada yapabiliyorlarda sadece 2 kanal gibisinden (Bitstream dedikleri kodlanmış veri herhalde)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 6 Temmuz 2008; 11:42:45 >



  • Tam da DOLBY DİGİTAL sabitlendi ucuzladı derken şimdi de DOLBY DİGİTAL PLUS ile DTS TRUE HD nin çıkması ev cinema alıcılarının kafasını karıştırdı .home theater almak isteyen blue ray in yaygınlaşıp ucuzlamasını beklemeye karar veriyor... bi dünya para verip kısa süre sonra blue ray furyası yaygınlaşmasıyla birlikte ucuzlayacaktır dolayısıyla bu senaryoyu defalarca yaşadı millet . o yüzden hdmi 1.3 kapsamında (DD+ TRUE HD FULL 1080p FULL HD ) kolay kolay geçiş süresine para kaptırmamaya niyetli gibi.........
  • ilginç bir yorum olmuş ancak genel anlamda kanı şu ki teknoloji ilerledikçe bir geri teknolojinin fiyatı düşecektir ve takdir edersiniz ki yenilenen teknolojiye ayak uydurmak imkanız gibi bir şey çünkü neredeyse her 6 ayda bir yeni teknoloji ses formatı çıkıyor her 6 ayda avr nizi değiştirmeye kalksanız karun gibi zengin olmanız gerekir neyse belki biraz uç bir itiraf oldu ama gerçek bu işin garip tarafı avr yeni ama dvd eski veya herangi bşr player ya da player yeni avr eski hop. eski gibi değişik kombinasyonlar yaratılabilir onun için kullanıcıların bence şu an neyi beğendilerse onları almaları he ben eylülü beklerim 2009 teknolojileri çıksın öyle alırım diye düşünürse kullanıcı o ayrı ama her teknoloji de eylül de çıkmıyor ki arkadaşım yine en net durum şu an neyi beğendiyseniz onu almanız ve 1 hafta sonra mantıklı düşünüp pişman olmamanız
  • Onkyo haricindeki iki firmada bir önceki serilerinde HDMI 1.3 ve yeni nesil formatlara destek verebilecekken vermediler. Belkide Blu-ray HD-DVD savaşının sonucunu görmek istediler veya işlerine öyle geldi. Çünkü o zaman PS3 çoktan çıkmıştı.
  • Onkyo 606 Türkiye'ye geldi zaten.Dün MediaMarkt'ta da gördüm.Fiyatı 1.499 YTL
  • MediaMarkt Türkiyede distribütörden bağımsız getirtiyor herhalde. Önceden Enkay getiriyordu, şimdi kim acaba ??? Eğer 1500 YTL ise Yamaha biraz daha ucuza gelebilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bwhiteshark

    MediaMarkt Türkiyede distribütörden bağımsız getirtiyor herhalde. Önceden Enkay getiriyordu, şimdi kim acaba ??? Eğer 1500 YTL ise Yamaha biraz daha ucuza gelebilir.


    Sanmıyorum, distribütör fiyatıda yaklaşık o kadar zaten
  • Onkyo'ları ForumAudio, Yamahaları ise Ertekin Elektronik getiriyor. Onkyolar Türkiye'ye geldi, Yamahaların ise 1 hafta içinde Türkiye'de satışa çıkması bekleniyor.
  • En-Kay Enişte Kayınço daha önce böyle ürünler getirdiğini bilseydim. şirketten ayrılmadan önce patronumdan en iyi sistemden bir takım isterdim. çünkü enkay holdingin sahibi olur kendisi.. ehh napalım biz yine AVR145 peşinde koşalım V363 ü nasıl ucuza kapatırım derdiyle boğuşalım..
  • Yamahanın Sirkecide satışını yapan ForumAudio güzelim dükkanı kapatıp birde distribütörlüğüde bırakmış desenize. İnternet sitesinin adresi free adres veren yerler gibi :( . Onkyo'ya niye geçtiler acaba ?
  • şuan bu sitede devam ediyor..
    http://forumaudio.brinkster.net
    ve Sirkeci doğubank arka sokağından Levend e taşındıklarını düşünürsen bunlar para kazanmış..Onkyo
  • Evet, Leventte bir apartman dairesinde otobüsle geçerken görülüyor :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.