ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

ARIKAN -> ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (5 Temmuz 2008; 19:42:58)

ALINTIDIR(http://cepcanavari.tr.ADLI SİTENİN ANA SAYFASINDAN)
Anycool satıcılarının sitesinden kendi isyanlarını(yakınmasını) aynen kopyaladım.BİLGİLERİNİZE SUNARIM.SEVGİLER...

ARKADAŞLAR BU TELEFONLAR SPOT GELDİĞİ İÇİN HİÇ BİRİNİN GARANTİ BELGESİ YOKTUR. İMEİ KAYITLARI GENELDE ŞÜPHELİDİR. ONUN İÇİN MMS VE GPRS AYARLARINI YAPMAK İÇİN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN. NEDEN Mİ? GENELDE ÇAKMA İMEİ OLUYOR BUNLARDA. YANİ ESKİ 5110, 3310 GİBİ TELEFONLARIN İMEİ NUMARASI GİRİLİYOR. DOLAYISIYLE O TÜR TELEFONLARDA MMS VE GPRS OLMADIĞI İÇİN SİZ DE AYARLARI YAPIP GÖNDERME YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ZAMAN OPERATÖRDEN KAÇAK BİR TELEFON KULLANDIĞINIZ TESPİT EDİLEBİLİR. BENCE BU TELEFONLARIN ÇİFT HAT AYNI ANDA AKTİF, TELEVİZYON VE YÜKSEK SES ÖZELLİKLERİ YETMELİ BİZE. DİĞER ÖZELLİKLER İÇİN FAZLA İŞTAHLI OLMAMAK GEREKİR.
BU FİYATA BU ÖZELLİKLER GERÇEKTEN HARİKA. AMA TABİKİ DE TELEFONUN BAZI DEZAVANTAJLARI VAR. NEDİR BUNLAR DERSENİZ HER GÜN YENİ BİR MODELİ KARŞIMIZA ÇIKIYOR. AMA ASLINDA DİKKAT EDERSEK BİRBİRİNDEN PEK FARKI YOK. TV, ÇİFT HAT, DOKUNMATİK EKRAN, YÜKSEK KALİTE DE SES VE KULAKLIKSIZ RADYO. HEPSİNİN ORTAK ÖZELLİKLERİ. UFAK TEFEK EKSTRA ÖZELLİK YA DA TELEFONUN TİPİ GİBİ FARKLILIKLAR DIŞINDA HEPSİ DE AYNI.
İŞİN EN İLGİNÇ YÖNÜ BU TELEFONLARI İNTERNET ORTAMINDA SATAN ARKADAŞLAR MAALESEF TELEFONU KULLUNMAYI BİLE BİLMİYORLAR. SATTIĞI TELEFONUN RESMİNİ ÇEKİP İLANLARA KOYMAKTAN ACİZ SATICILAR VAR. DOLAYISIYLA TEK BİR KİŞİNİN YÜKLEMİŞ OLDUĞU RESMİ ALIP ÜZERİNDEKİ YAZIYI DEĞİŞTİRİP KOYUYORLAR İLANLARINA.
BU DURUM İYİ BİR ALICININ AKLINI MUTLAKA KARIŞTIRIYOR. BAKIYORSUNUZ İLANLARDAKİ RESİMLERİN ÜZERİNDE %90NINDA TELEFON DÜNYASI YAZILARI VAR AMA SATICILAR FARKLI... İNSANA PES DEDİRTİYORLAR. BAKIYORSUNUZ AYNI MODEL TELEFON İLANDA 328YTL OLARAK VERİLMİŞ AMA HEMEN ALTINDAKİ AYNI MODEL TELEFONUN İLANINDA İSE 280YTL YAZIYOR! HEMEN İNSANIN AKLINA BİRİLERİ BİZİ KAZIKLIYOR MU SORUSU GELİYOR. NASIL GELMESİN Kİ? YA O YÜKSEK RAKAM İLAN VEREN SATICI FAZLA PARA ALARAK KAZIKLIYOR YA DA AZ ÜCRETLİ İLAN VEREN DAHA KALİTESİZ ÜRÜN SATARAK KAZIKLIYOR BİZLERİ. ÇIK ÇIKABİLİRSEN İŞİN İÇİNDEN.
TELEFON BİR TUTKUDUR, HASTALIĞA KADAR GÖTÜRÜR İNSANI. TEK BİR ŞEY YAPMAK KALIYOR BİZLERE. ELEYİP SIKI DOKUMAK. HADİ HAYIRLISI DİYORUM. UMARIM KAZIKLANAN GRUBA DAHİL OLMAZSINIZ!!!

ferhat zorlu -> Cevap: ANYCOOL SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (5 Temmuz 2008; 21:48:24)

ARIKAN ÇİNLİLERLE MÜCADELENİ DESTEKLİYORUM. AMA YETİŞEMEZSİN. 1.5 MİLYARA KARŞI BİR KİŞİ... [;)]
MİLLİ TELEFONUMUZ OLMADIĞINDAN EN İYİSİNİ ALMAK EN İYİSİ...

inanki -> Cevap: ANYCOOL SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 10:35:36)

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ALINTIDIR(http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-Z1.htm ADLI SİTENİN ANA SAYFASINDAN)
Anycool satıcılarının sitesinden kendi isyanlarını(yakınmasını) aynen kopyaladım.BİLGİLERİNİZE SUNARIM.SEVGİLER...

ARKADAŞLAR BU TELEFONLAR SPOT GELDİĞİ İÇİN HİÇ BİRİNİN GARANTİ BELGESİ YOKTUR. İMEİ KAYITLARI GENELDE ŞÜPHELİDİR. ONUN İÇİN MMS VE GPRS AYARLARINI YAPMAK İÇİN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN. NEDEN Mİ? GENELDE ÇAKMA İMEİ OLUYOR BUNLARDA. YANİ ESKİ 5110, 3310 GİBİ TELEFONLARIN İMEİ NUMARASI GİRİLİYOR. DOLAYISIYLE O TÜR TELEFONLARDA MMS VE GPRS OLMADIĞI İÇİN SİZ DE AYARLARI YAPIP GÖNDERME YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ZAMAN OPERATÖRDEN KAÇAK BİR TELEFON KULLANDIĞINIZ TESPİT EDİLEBİLİR. BENCE BU TELEFONLARIN ÇİFT HAT AYNI ANDA AKTİF, TELEVİZYON VE YÜKSEK SES ÖZELLİKLERİ YETMELİ BİZE. DİĞER ÖZELLİKLER İÇİN FAZLA İŞTAHLI OLMAMAK GEREKİR.
BU FİYATA BU ÖZELLİKLER GERÇEKTEN HARİKA. AMA TABİKİ DE TELEFONUN BAZI DEZAVANTAJLARI VAR. NEDİR BUNLAR DERSENİZ HER GÜN YENİ BİR MODELİ KARŞIMIZA ÇIKIYOR. AMA ASLINDA DİKKAT EDERSEK BİRBİRİNDEN PEK FARKI YOK. TV, ÇİFT HAT, DOKUNMATİK EKRAN, YÜKSEK KALİTE DE SES VE KULAKLIKSIZ RADYO. HEPSİNİN ORTAK ÖZELLİKLERİ. UFAK TEFEK EKSTRA ÖZELLİK YA DA TELEFONUN TİPİ GİBİ FARKLILIKLAR DIŞINDA HEPSİ DE AYNI.
İŞİN EN İLGİNÇ YÖNÜ BU TELEFONLARI İNTERNET ORTAMINDA SATAN ARKADAŞLAR MAALESEF TELEFONU KULLUNMAYI BİLE BİLMİYORLAR. SATTIĞI TELEFONUN RESMİNİ ÇEKİP İLANLARA KOYMAKTAN ACİZ SATICILAR VAR. DOLAYISIYLA TEK BİR KİŞİNİN YÜKLEMİŞ OLDUĞU RESMİ ALIP ÜZERİNDEKİ YAZIYI DEĞİŞTİRİP KOYUYORLAR İLANLARINA.
BU DURUM İYİ BİR ALICININ AKLINI MUTLAKA KARIŞTIRIYOR. BAKIYORSUNUZ İLANLARDAKİ RESİMLERİN ÜZERİNDE %90NINDA TELEFON DÜNYASI YAZILARI VAR AMA SATICILAR FARKLI... İNSANA PES DEDİRTİYORLAR. BAKIYORSUNUZ AYNI MODEL TELEFON İLANDA 328YTL OLARAK VERİLMİŞ AMA HEMEN ALTINDAKİ AYNI MODEL TELEFONUN İLANINDA İSE 280YTL YAZIYOR! HEMEN İNSANIN AKLINA BİRİLERİ BİZİ KAZIKLIYOR MU SORUSU GELİYOR. NASIL GELMESİN Kİ? YA O YÜKSEK RAKAM İLAN VEREN SATICI FAZLA PARA ALARAK KAZIKLIYOR YA DA AZ ÜCRETLİ İLAN VEREN DAHA KALİTESİZ ÜRÜN SATARAK KAZIKLIYOR BİZLERİ. ÇIK ÇIKABİLİRSEN İŞİN İÇİNDEN.
TELEFON BİR TUTKUDUR, HASTALIĞA KADAR GÖTÜRÜR İNSANI. TEK BİR ŞEY YAPMAK KALIYOR BİZLERE. ELEYİP SIKI DOKUMAK. HADİ HAYIRLISI DİYORUM. UMARIM KAZIKLANAN GRUBA DAHİL OLMAZSINIZ!!!

[sm=poke.gif] Sonunda sen haklı çıkacaksın ama.... Birde anlayan olsa.....?![:'(]

[image]http://img399.imageshack.us/img399/6339/bjkaw3.jpg[/image]

ARIKAN -> Cevap: ANYCOOL SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 21:25:02)

[:o][:o][sm=s20.gif][:o][sm=s20.gif][:o][sm=s20.gif]

inanki -> Cevap: ANYCOOL SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 22:45:16)

Evet... Gerçekten başım ağırıyor..?[sm=dontknow.gif]

Arıkan... Bu arkadaşı dinleyin !! [:o]

vincentvega -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 23:15:12)

quote:

Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca bu telefonların sağlığa zararlı olup olmadıkları, yaydıkları radyasyon değerleri de bilinmiyor malesef [>:]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 23:27:16)

Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN

Mr._Frodo -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 23:41:20)

şu ana kadar bu çin malı tv'li telefonlardan almadıysam
bunun sebebi para değil tamamen radyasyon olayı nedeniyledir
valla varya bu teller cayır cayır radyasyon yayıyordur bence.. [8D]
tarafsız test merkezleri bu tellerin sar değerini araştırıp
yayınlamalı bence..

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 23:44:41)

Kim yayınlayacak .kim yayınlayacak.satanlarmı asla yayınlamazlar yada yarın bir gün kafalarına göre yazarlar.Bu konuda bağımsız kuruluşlara görev düşüyor.Bizm TUBİTAK gibi bu konuya bir el atsalar çok iyi olur gibime geliyor.Sevgiler

Mr._Frodo -> Cevap: ANYCOOL SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 23:48:29)

quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

ARIKAN ÇİNLİLERLE MÜCADELENİ DESTEKLİYORUM. AMA YETİŞEMEZSİN. 1.5 MİLYARA KARŞI BİR KİŞİ... [;)]

Evet, olay artık Arıkan vs Çin halini aldı. Çinliler en sonunda arıkan'ın gönlünü almak için pekin ördeğimi gönderirler yoksa onu temizlemek için suikastçi ninja timimi gönderirler orasını tam kestiremiyorum. [8D]

ARIKAN -> Cevap: ANYCOOL SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 23:54:56)

Ördek göndersinler daha iyi olur keser kızartıp yerim.Ninja gelirse eğer çarpışa çarpışa mücadele ederim.

serdem -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Temmuz 2008; 23:55:52)

quote:

Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN

En önemli konu..

PHI -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (7 Temmuz 2008; 0:09:00)

Ben de mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum eşi dostu. Almayın diyorum ama dinlemeyenler de var elbette.

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (7 Temmuz 2008; 13:16:00)

BURADA DA SÜREKLİ UYARMAYA DEVAM EDELİM...DUYARSIZ KALMAYALIM...
quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Ben de mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorum eşi dostu. Almayın diyorum ama dinlemeyenler de var elbette.

McOrco -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (7 Temmuz 2008; 23:00:32)

quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

şu ana kadar bu çin malı tv'li telefonlardan almadıysam
bunun sebebi para değil tamamen radyasyon olayı nedeniyledir
valla varya bu teller cayır cayır radyasyon yayıyordur bence.. [8D]
tarafsız test merkezleri bu tellerin sar değerini araştırıp
yayınlamalı bence..

tarafsız test merkezlerının adamdan sayıp bu tellerı merkezlerıne sokacagını hıc sanmam :)

ParanoRe -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (7 Temmuz 2008; 23:09:36)

ya ben bı yerde gormustum cınlıler telefon yapmıs nokıa telefonun reklamları falan cıkmıs satılmaya baslamıs telefon ama nokıanın sahıplerı telı gorunce sasırmıslar cunkı telefonu onlar yapmamıs :D duymussunuzudr belkı [sm=s17.gif]

El Fuego -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (7 Temmuz 2008; 23:33:22)

Güzel bir konu[:)] İyice palazlanmasını beklemeden; ithalatçı ve satıcılar bu cihazların SAR değerini açıklayıncaya kadar, AB normlarında SAR değeri yaydığını kanıtlayıncaya kadar üst konu yapılabilir. Tüm alışveriş sitelerini fena sardı bu ne idüğü belirsiz telefonlar[8|]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (8 Temmuz 2008; 9:19:39)

Konu güzel de yanıt yazılmassa aşağıya doğru gidiyor.Satıcılar diğer konulara bir cümlelik yanı vererek kendi konularını yukarıda tutuyorlar .Bizlerde bu konuyu güncel tutalım.teşekkürler

inanki -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (8 Temmuz 2008; 13:12:18)

Konu hakkında bilgileri olmadığına göre bunula ilgili bir açıklama beklemek yersiz sanırım. Satıcı dediğimiz kişilerin de senin kadar telefon bilgisi olduğunu zannetmiyorum. Bu tabii ki ayıp değil ama, bu işi yapıyorlarsa ayrıntıları öğrenip 3. şahıslara bilgi vermek zorunda olduklarını düşünüyorum.
Bu düşüncemin saçma olduğunuda biliyorum! Çünkü, sanal bir ortamda vergisiz-kaçak saçma sapan sahte telefonları sadece tv ve ses özelliği için alıyorsak arkasında herhangi bir şey beklememiz saçmalık değil de nedir ?

[sm=clever.gif]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (8 Temmuz 2008; 13:27:49)

[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][:'(]
İnanki inan öyle...[:'(]

El Fuego -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (8 Temmuz 2008; 19:13:32)

quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Konu hakkında bilgileri olmadığına göre bunula ilgili bir açıklama beklemek yersiz sanırım. Satıcı dediğimiz kişilerin de senin kadar telefon bilgisi olduğunu zannetmiyorum. Bu tabii ki ayıp değil ama, bu işi yapıyorlarsa ayrıntıları öğrenip 3. şahıslara bilgi vermek zorunda olduklarını düşünüyorum.
Bu düşüncemin saçma olduğunuda biliyorum! Çünkü, sanal bir ortamda vergisiz-kaçak saçma sapan sahte telefonları sadece tv ve ses özelliği için alıyorsak arkasında herhangi bir şey beklememiz saçmalık değil de nedir ?

[sm=clever.gif]

Kesinlikle haklısın. Bilinen bir marka aldığımız zaman el kitabının genelde ilk sayfaları dünya standartlarnda bir ürün kullanacağımızı yazıyor. Dolayısıyla karşımızda muhatap bulunabiliyor[:)]

yamanweb06 -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 4:07:38)

sadece şu söz hoşuma gitti. hani diyorya tv, çift hat, yüksek ses, dokunmatik ekran ve kulaklıga ihityaç duymadan radyo dinleyebilmek. bu fiyata daha ne bekliyorsunuz ki bu kadar özellikden sonra. işte benim aradığım 5 özellik toplanmış hemde bu kadar ucuz bir fiyata. daha ne istiyorsunuz ki 200 milyona. bu arada ben kendi telefonumu pazarlıkla 190 a aldım. çatır çatır tv izleyip, yüksek seste müzik dinliyorum. sadece tv si bile yeter. canın sıkıldı aç herhangi bi yerde izle kimseye bağlı kalmadan tv ni. 190 milyona fazla bile ;)

akay635 -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 8:18:12)

TV özelliğinin olması insanları cezbediyor. Onun dışında da tam anlamı ile fason üretim cihazlar bunlar. Hiç bir teknik destek yok. Aksesuar desteği yok. Söz konusu cihazların hangi standartlara uygun olarak üretildiği hiç belli değil. Ses kalitesi yok, kamera kalitesi yok, uygulama yüklenmiyor, belli bir boyutun üzerindeki resimler cihaza yüklenemiyor. Ayrıca cihazların teknik verileri ile ilgili olarak yanlış ve yalan bilgiler veriliyor. Kameranın 2 mp olduğu yazıyor fakat en fazla 640x480 çözünürlüğünde fotoğraf çekiyor. Ekranın büyük olması üstünlük olarak görülebilir fakat div-x vb. videoları oynatamadıktan sonra bunun bir önemi yok. Bu tür cihazlar sadece analog tv yayınlarını gösteriyor. Çoğu ülkede analog yayın kalmadı artık dijital yayına geçildi. Çoğu ülkede satılamayan cihazlar malesef Türkiye' de peynir ekmek gibi satılıyor. Sonuç olarak çoğu ülkede kabul görmeyen eski teknolojiye sahip cihazları getirip üzerimizden para kazanıyorlar.

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 9:39:15)

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

TV özelliğinin olması insanları cezbediyor. Onun dışında da tam anlamı ile fason üretim cihazlar bunlar. Hiç bir teknik destek yok. Aksesuar desteği yok. Söz konusu cihazların hangi standartlara uygun olarak üretildiği hiç belli değil. Ses kalitesi yok, kamera kalitesi yok, uygulama yüklenmiyor, belli bir boyutun üzerindeki resimler cihaza yüklenemiyor. Ayrıca cihazların teknik verileri ile ilgili olarak yanlış ve yalan bilgiler veriliyor. Kameranın 2 mp olduğu yazıyor fakat en fazla 640x480 çözünürlüğünde fotoğraf çekiyor. Ekranın büyük olması üstünlük olarak görülebilir fakat div-x vb. videoları oynatamadıktan sonra bunun bir önemi yok. Bu tür cihazlar sadece analog tv yayınlarını gösteriyor. Çoğu ülkede analog yayın kalmadı artık dijital yayına geçildi. Çoğu ülkede satılamayan cihazlar malesef Türkiye' de peynir ekmek gibi satılıyor. Sonuç olarak çoğu ülkede kabul görmeyen eski teknolojiye sahip cihazları getirip üzerimizden para kazanıyorlar.

Teşekkürler yarbayın doğru söze can kurban.
[:'(][:'(][:'(]

ONALTIKIRKALTI -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 9:51:22)

o zamaaaaaaannn, vatandaşa AB standartlarında maaş verilecek biiiiir...
vatandaş para derdine düşmeyeceği için gidip 190 ytl ye düşük kalitede telefon alacağına markasına güvendiği 850-1500 ytl arası telefonları alıp kullanacak ikiiiiii
bunları alınca tüketici korunacak ki pahalı almanın bir anlamı olsun bu da üüüüüüç....

"sorun"un ne olduğunu herkes biliyor da çözüm için kişisel görüşlerimizi bildirirken tek doğru bizim söylediğimizmiş gibi davranmak yanlış olur.
madem zararlı, ülkeye sokmasınlar, madem sokuluyor sokanları yakalasınlar, madem yakalayamıyorlar satışlarını engellesinler
herkes bildiğini okuyacak sonra vatandaş elindeki parayla en fazla özelliği aldığı zaman suçlu o olacak... bunda bir yanlış görmüyorsanız bence yanılıyorsunuz...

çözüm ama hep birlikte...

Alageyik34 -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 12:38:52)

Alınan maaşları düşüncek olursak her 6ayda bir yeni model çıkınca 200ytl'den başlayan fiyatlarla almak da çok ekonomik gelmiyor (sözüm meclisten dışarı). Siz getirmeyin ben de almayayım demek de suçu başkasının üzerine atmaktan başka bir şey değil. ben tepkimi almayarak koymazsam, arkadaşım benden görüp tepkisini koymazsa kaçakçıların bu telefonları getirme ve pazarlamaları onlara ekonomik gelir sağlamayacaktır.
Ayrıca fiyat karşılaştırması yaptığımızda fiyatlar almanyadan düşük (anlaşmasız alırsan)(tabi önemli ayrıntı türkiyede, alım gücüne göre yüksek). Ama burda uygulanan sistem, gsm şirketleriyle sözleşme yapıyorsun, onlar sana telefon veriyor 1€'ya, yanında bedava konuşma bedava mesaj gönderme de dahil. Bizde bunu vodafone uyguluyor ancak şuan için fiyatları oldukça yüksek. Ve benim korkum eğer bu fiyatlar daha uygun seviyeye çekilirse, şuan bile 2 telefonla dolaşıyorken, sonradan 3-4 telefona çıkması. İçimizdeki en iyi en güzeli benim olmalı psikolojisini bırakmazsak, zaten az olan maaşı ucuz teknolojiye harcayacağız.
Bunca özellik arasında unutulan en önemli özellik telefon açma ve aranma. Eğer karşı taraf beni duymuyorsa, ben onu duymuyorsam, ne anladım tv seyretmekten?
Bu forumda yapılmaya çalışılan ayrıca telefonu alan kişiyi suçlu ilan etmek değil. Alacak kişileri uyarmak. Zaten ürün incelemelerinin amacı da odur. kaliteli telefon üreten firmaların bile bazı telefonları için kötü eleştiri yapıyorsak, bu tür çin malı telefonları da eleştirilmeyi hak ediyordur, ucuz diye dokunulmazlıkları olmayacaktır. Ancak bir marka ürünü beklenmedik bir özellikle eleştirildiği halde, diğer çin malı bir ürünün hiçbir kalite standardı olmadan, binbir belirsizlik içinde önümüze sunulması üzerinde ayrıca düşünülmesi gerekir.
Önemli hatırlatma: kaliteli ürün pahalı üründür, hizmetin karşılığıdır. Her yeni çıkan ürüne sahip olmalıyım şeklinde atlamazsak, fiyatlar o oranda düşecektir. Talep artışı = fiyat artışı.

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 14:23:19)

quote:

BU ALINTI BU FORUMDA MAL REKLAMI YAPAN VE DE SATAN BİR ARKADAŞIMIZIN ÖNERDİĞİ SİTEDEN ALINTIDIR.BİLGİLERİNİZE[:'(][:'(][:'(]

inanki -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 14:45:50)

quote:

Orjinalden alıntı: Alageyik34

Alınan maaşları düşüncek olursak her 6ayda bir yeni model çıkınca 200ytl'den başlayan fiyatlarla almak da çok ekonomik gelmiyor (sözüm meclisten dışarı). Siz getirmeyin ben de almayayım demek de suçu başkasının üzerine atmaktan başka bir şey değil. ben tepkimi almayarak koymazsam, arkadaşım benden görüp tepkisini koymazsa kaçakçıların bu telefonları getirme ve pazarlamaları onlara ekonomik gelir sağlamayacaktır.
Ayrıca fiyat karşılaştırması yaptığımızda fiyatlar almanyadan düşük (anlaşmasız alırsan)(tabi önemli ayrıntı türkiyede, alım gücüne göre yüksek). Ama burda uygulanan sistem, gsm şirketleriyle sözleşme yapıyorsun, onlar sana telefon veriyor 1�'ya, yanında bedava konuşma bedava mesaj gönderme de dahil. Bizde bunu vodafone uyguluyor ancak şuan için fiyatları oldukça yüksek. Ve benim korkum eğer bu fiyatlar daha uygun seviyeye çekilirse, şuan bile 2 telefonla dolaşıyorken, sonradan 3-4 telefona çıkması. İçimizdeki en iyi en güzeli benim olmalı psikolojisini bırakmazsak, zaten az olan maaşı ucuz teknolojiye harcayacağız.
Bunca özellik arasında unutulan en önemli özellik telefon açma ve aranma. Eğer karşı taraf beni duymuyorsa, ben onu duymuyorsam, ne anladım tv seyretmekten?
Bu forumda yapılmaya çalışılan ayrıca telefonu alan kişiyi suçlu ilan etmek değil. Alacak kişileri uyarmak. Zaten ürün incelemelerinin amacı da odur. kaliteli telefon üreten firmaların bile bazı telefonları için kötü eleştiri yapıyorsak, bu tür çin malı telefonları da eleştirilmeyi hak ediyordur, ucuz diye dokunulmazlıkları olmayacaktır. Ancak bir marka ürünü beklenmedik bir özellikle eleştirildiği halde, diğer çin malı bir ürünün hiçbir kalite standardı olmadan, binbir belirsizlik içinde önümüze sunulması üzerinde ayrıca düşünülmesi gerekir.
Önemli hatırlatma: kaliteli ürün pahalı üründür, hizmetin karşılığıdır. Her yeni çıkan ürüne sahip olmalıyım şeklinde atlamazsak, fiyatlar o oranda düşecektir. Talep artışı = fiyat artışı.

Güzel açıklama..[:'(]

quote:

Alageyik34: Bu forumda yapılmaya çalışılan ayrıca telefonu alan kişiyi suçlu ilan etmek değil. Alacak kişileri uyarmak. Zaten ürün incelemelerinin amacı da odur.
Tartışılan konu bundan ibarettir !?[:)]

El Fuego -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 18:39:41)

Yüksek sesle müzik dinlemek ve TV izlemek için hırs yapıp post yazan arkadaşlar sayesinde bu ürünler satılıyor. Bangır bangır ses vermesi ya da analog görüntü alınabilmesi neyi kanıtlıyor? Üstün teknoloji harikası değil, herhangi bir işletime dayalı değil, garanti yok, servis yok, satan ve üreticileri belli değil. Kafasına göre markayı vurduran getirip satıyor...200 YTL'ye alınabilecek en donanımlı makine olduğuna katılmıyorum. Telefonda tv izlenebilmesi ve son ses müzik dinlenebilmesi de sadece basit bir gösteriş hastalığıdır[:-]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 18:50:55)

quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

Yüksek sesle müzik dinlemek ve TV izlemek için hırs yapıp post yazan arkadaşlar sayesinde bu ürünler satılıyor. Bangır bangır ses vermesi ya da analog görüntü alınabilmesi neyi kanıtlıyor? Üstün teknoloji harikası değil, herhangi bir işletime dayalı değil, garanti yok, servis yok, satan ve üreticileri belli değil. Kafasına göre markayı vurduran getirip satıyor...200 YTL'ye alınabilecek en donanımlı makine olduğuna katılmıyorum. Telefonda tv izlenebilmesi ve son ses müzik dinlenebilmesi de sadece basit bir gösteriş hastalığıdır[:-]

[:'(][:'(][:'(][:'(]Teşekkürler ve de sevgiler

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (9 Temmuz 2008; 21:11:22)

quote:

Orjinalden alıntı: inanki

quote:

Orjinalden alıntı: Alageyik34

Ayrıca fiyat karşılaştırması yaptığımızda fiyatlar almanyadan düşük (anlaşmasız alırsan)(tabi önemli ayrıntı türkiyede, alım gücüne göre yüksek). Ama burda uygulanan sistem, gsm şirketleriyle sözleşme yapıyorsun, onlar sana telefon veriyor 1�'ya, yanında bedava konuşma bedava mesaj gönderme de dahil. Bizde bunu vodafone uyguluyor ancak şuan için fiyatları oldukça yüksek. Ve benim korkum eğer bu fiyatlar daha uygun seviyeye çekilirse, şuan bile 2 telefonla dolaşıyorken, sonradan 3-4 telefona çıkması. İçimizdeki en iyi en güzeli benim olmalı psikolojisini bırakmazsak, zaten az olan maaşı ucuz teknolojiye harcayacağız.

Güzel açıklama..[:'(]

quote:

Alageyik34: Bu forumda yapılmaya çalışılan ayrıca telefonu alan kişiyi suçlu ilan etmek değil. Alacak kişileri uyarmak. Zaten ürün incelemelerinin amacı da odur.
Tartışılan konu bundan ibarettir !?[:)]

Eyvallah kardeş[:'(][:'(][:'(]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (10 Temmuz 2008; 21:17:01)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Teşekkürler yarbayın doğru söze can kurban.
[:'(][:'(][:'(]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 12:43:45)

Sürekli buraya yazıyorumki. konu canlı kalsın diye herkes bu konuda bigilensin diye[:'(][:o][:'(][:o]

akay635 -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 12:56:36)

Fasonun bu kadarınada pes doğrusu. Telefonun arka kapağında kameranın 3 mp olduğu yazıyor fakat gerçekte 0,3 mp. Bazı özellikleri ilgi çekici olabilir; fiyatı ucuz olabilir. Ama düpedüz insanları kandırıyorlar. O nedenle bu tür cihazları alarak üzerinizden para kazanılmasına izin vermeyin. Zaten bu tür ürünleri teknik desteği yok. Yarın bir gün şarj cihazına veya bataryaya ihtiyaç olursa bulmak çok zor.

Mr._Frodo -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 14:35:32)

Hepsiburada.com sitesi de bu tür telefonları bir süredir satıyor
bildiğiniz gibi..
HB ithalatçı firmadan sar değeriyle ilgili test isteyemez mi acaba?
mail atsak hepbirlikte HB'ye bir sonuç çıkar mı sizce?

bozkurtum -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 18:01:18)

quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

Hepsiburada.com sitesi de bu tür telefonları bir süredir satıyor
bildiğiniz gibi..
HB ithalatçı firmadan sar değeriyle ilgili test isteyemez mi acaba?
mail atsak hepbirlikte HB'ye bir sonuç çıkar mı sizce?

Hb ithalatçı ürünlerini satıyordur.
Yani yasal yoldan getirilmiş teknik servis gösterilmiş markalar
Nedir bunlar, trident, minton, wentto,orite gibi markalar
Tc nin bu ürünleri getirtmek için şartları çok ağır
Bu şartlar arasında elbet sar değeri de vardır.
Sırf bataryalarından dolayı, ithalatçıların üye olma ve getirilen mallardaki bataryanın prosüdürlerini yerine getirmek zorunda oldukları kuruluş bile var.
Yani arkadaşlar, izinle getirilen ürünlerin anormal bir sar değeri olmayacağını düşünüyorum

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 18:15:47)

O ZAMAN KARDEŞİM BU FORUMDAKİ SATICILAR YADA SEN HEPSİ BURADA İLE İLİŞKİYE GEÇ SAR DEĞERİNİ ÖĞREN BURAYA YAZDA BİZ BİLGİLENELİM. SVEGİLER[:'(][:'(][:'(]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 18:33:51)

Çin malı tokalar AIDS ve diğer cinsel hastalıklara neden olabilir..

15.11.2007 06:10
ZEHİRLİ boya içeren Çin malı oyuncakların toplatılmasının ardından şimdi de Çin malı toka paniği yaşanıyor

Ülkenin güneyinde kullanılmış prezervatiflerin toka yapımında kullanıldığının ortaya çıkması, AIDS ve diğer cinsel hastalıkların yayılabileceği korkusu yarattı. Yapılan baskınlarda, kullanılmış prezervatiften yapılan milyonlarca plastik toka ele geçirildi. Dünyanın hiçbir yerinde, prezervatiflerin geri dönüştürülerek kullanılmasına izin verilmiyor. Uzmanlar, cinsel hastalıkların ve AIDS virüsünün ne olursa olsun, prezervatifteki kauçuk ve plastikte yaşamaya devam ettiğini ve cinsel hastalıklara neden olabileceğini söyledi. Bu tokaların 25 tanesi 3 cente satılıyor. Uzmanlar, tokaların başka ülkelere ihraç edilip edilmediğini henüz bilmediklerini açıkladı.

15-11-2007 TARİHLİ HABERTÜRK.COM SİTESİNDE KONU İE İLGİLİ HABER YAYINLANDI.
http://www.trforumuz.biz/kullanilmis-prezervatiflerden-toka-yapmislar-t56789.html?amp;t=56789

mpy -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 18:58:35)

telefon değil uranyum gibi birşey ya bu. burhanında dediği gibi iki kafalı karaböcekler dolaşıyor evde ...

bozkurtum -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 19:40:29)

quote:

O ZAMAN KARDEŞİM BU FORUMDAKİ SATICILAR YADA SEN HEPSİ BURADA İLE İLİŞKİYE GEÇ SAR DEĞERİNİ ÖĞREN BURAYA YAZDA BİZ BİLGİLENELİM. SVEGİLER[:'(][:'(][:'(]

Kardeşim bu forumdakiler HB mi?
Dikkatli oku, ben HB gibi sitelerde satılan garantili ürünlerin ithalat prosüdürlerinden bahsettim.

inanki -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 20:26:49)

quote:

Orjinalden alıntı: bozkurtum

quote:

Kardeşim bu forumdakiler HB mi?
Dikkatli oku, ben HB gibi sitelerde satılan garantili ürünlerin ithalat prosüdürlerinden bahsettim.

bozkurtum.. teklif hiç fena değil.

Arıkan'ı bazen anlamıyorum.

Sen bu model telefonlara-satıcılara savaş aç.. satmayın almayın.. Güzel... Forumda üye olan birisi, senin ve diğer kullanıcıların merak ettiği sar değerleri hakkında bilgi alabilmek amacıyla bir öneri sunmuş...Ve yukarıda senin cevabın ?

bozkurtum'un önerisinde kendini taça attığın yetmezmiş gibi, yazılarıda hala büyük harflerle yazıyorsun... Sonuna [:'(][:'(][:'(] eklesende boş...[>:]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 20:28:54)

özür[:'(][:'(][:'(][:'(]

aahastra -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (13 Temmuz 2008; 22:56:36)

yaa imei kodunu geçtim telefon nane yaw. (hb alınma)

tuş kildini tuş takımdamından yapmayan telefondan ne hayır gelir [:-]

yedikeresekiz -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (14 Temmuz 2008; 1:29:34)

çin malı diyruz ama son aldığım nokia ericson lg hepsi made in china faha doğrusu son yılalrda ne aldıysam made in china onlarda da aynı tehlike sözkonusu mu

Alageyik34 -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (14 Temmuz 2008; 3:41:41)

quote:

Arkadaşım çin mallarının sar değerleri dediğimiz zaman bütün çindeki üretim anlaşılmasın lütfen..Zaten büyük firmaların tamamına yakını üretimlerini zaten çin de yapıyorlar.Ancak kendi normlarını kullanarakGerekli kontrolleri kendileri yaparak.örneğin adidas-nokia-S.e-vs benim söylediğim Çinde üretilen mallar değil özellikle belirtiyorumki ÇİN DE YAPILAN MERDİVEN ALTI ÜRETİM DEN BAHSEDİYORUM.Yani şu anda piyasada bulunan çift hatlı-tv li telefonlardan bahsediyorum.İşçilik ve vergi avantajlarıyla oraya kayan diğer markalara bir şey söylemiyorum.

Arıkan'ın sar değeri nedir zararları nelerdir adlı topicte yaptığı bi yorumdan alıntı, tahminim benzer yanıtı verirdi yine [;)][sm=ok.gif][sm=ok.gif][sm=ok.gif]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (14 Temmuz 2008; 10:37:50)

eYVALLAH ALAGEYİK 34 KARDEŞ

snncbc -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (14 Temmuz 2008; 11:46:55)

CHINA [>:][>:][>:]

face1tr -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (14 Temmuz 2008; 13:55:34)

quote:

çift sim de aynı anda iki ayrı anten işlev görğüyorsa eğer, bu çok fazla enerji tüketiminin yanında, daha da vahimi SAR değeri anlamı da taşıyacaktır..,
buda iyi bişey olmasa gerek !??![sm=s16.gif]

işte bu yüzden büyük markaların çift sim kartlı telefon üretmemeleri gayet insani, etik bir takım nedenlere bağlanabilir. adamlarda bunu üretecek teknoloji veyahut beyin yok demek yanlış olur!

almayın diyorum ben!! hem batarya erken bitecek, hemde yüksek sar değeri, yahu ben bilmem kaç küsür sar değeri olduğundan dolayı tek bi telefonu cebimde taşırken huylanıyorum, .. peki ya bu aletlerde durum nasıl? muabere çavuşu gibi mübarek, tv alıcısından, wi-fi ve radyo şeysine kadar envai çeşit antenle donatmışlar...!?!?![sm=s16.gif]

2007 başlarında, henüz ilk örneklerin doğubank da görülmeye başladığı sıralarda yaptığım yorum üsttedir!![sm=s18.gif]

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (14 Temmuz 2008; 23:34:47)

Gerçekleri görmenin zamanı yoktur.Teşekkürler.sevgiler[:'(][:'(][:'(]

candanemre -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (15 Temmuz 2008; 0:18:32)

arıkan ne bu senın cin düşmanlıgın buutun konuları ayakda tutmak için yazıp duruyosun..gerek yok bunlara anlıcan acdıgın konuya ilgi varsa vardır yoksa kendin yazarak acdıgın konuyu ayakda tutamazsın..

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (16 Temmuz 2008; 18:44:06)

Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD) Genel Başkanı Murat Dursun, piyasada 3 ayrı markanın sahte telefonlarının satıldığını belirterek, ''Genellikle çift sim kartlı sahte telefon modelleri yapmışlar. Oysa sahtesi yapılan ünlü markaların çift sim kartlı öyle bir modeli yok'' dedi.

Dursun, son günlerde Çin'de üretilen sahte cep telefonlarının piyasada satıldığını tespit ettiklerini söyledi. Uluslararası 3 markanın sahte telefonlarının yapıldığını bildiren Dursun, "Genellikle çift sim kartlı sahte telefon modelleri yapmışlar. Oysa sahtesi yapılan ünlü markaların çift sim kartlı öyle bir modeli yok. Kutusuna, telefona bakıldığında uluslararası markaların orijinal logolarının vurulduğu, modellerin benzetildiği görülüyor" dedi.

Üretilen sahte telefonların kullanma kılavuzlarının ve garanti belgelerinin orijinallerine benzetilmeye çalışıldığını belirten Dursun, "Ciddi bir sahtecilik var. 3 ayrı markanın 7 ayrı modeli sahtecilik yoluyla tezgahlarda satılıyor" diye tüketicileri uyardı.

IMEI numaraları klonlanmış

Türkiye'ye yasa dışı yollarla sokulan sahte telefonların hemen hemen hepsinin klon telefon olduğunu ifade eden Dursun, "8 - 10 yıl önce Türkiye'ye yasal yollarla sokulmuş, ama artık kullanılmayan cep telefonlarının IMEI numaralarını kopyalayarak, bu sahte telefonlara klonlamışlar. Böylece sahte cep telefonlarını, Merkezi Cihaz Kayıt Sistemi'nde yasal gibi göstermeye çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Cep telefonu alırken dikkat

Dursun, tüketicilerin cep telefonu alırken dikkat etmesi gereken 5 altın kuralı şöyle sıraladı:

-Fatura ve garanti belgesini mutlaka alınız.

-Garanti belgenizin doldurulmuş olduğunu kontrol ediniz.

-Cep telefonunuzun elektronik kimlik numarasının (IMEI) fatura ve garanti belgesi üzerine kaydedilmiş olduğunu kontrol ediniz.

-Kutu içerisinde yetkili teknik servis adres ve bilgilerinin ve Türkçe kullanma kılavuzunun bulunduğunu kontrol ediniz.

-Cep telefonunuzda *#06# tuşlarını kullanarak ekranda beliren IMEI numarası ile fatura ve garanti belgesi üzerine kaydedilen IMEI numarasının aynı olduğunu kontrol ediniz.

İhbarlar geliyor

Sahte cep telefonları ile ilgili olarak pek çok ilden kendilerine çok sayıda ihbar geldiğini kaydeden Dursun, "Piyasada bu sahte cep telefonlarından binlerce adet var" dedi.

Dursun, sahte cep telefonları ile ilgili olarak vatandaşların (212) 231 02 31 numaralı telefondan MOBİSAD Tüketici Sorunları Masası'nı arayabileceklerini bildirdi.

http://www.cnnturk.com/YASAM/DIGER/haber_detay.asp?PID=223&haberID=422808

ARIKAN -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (28 Temmuz 2008; 17:14:40)

quote:

Orjinalden alıntı: yamanweb06

sadece şu söz hoşuma gitti. hani diyorya tv, çift hat, yüksek ses, dokunmatik ekran ve kulaklıga ihityaç duymadan radyo dinleyebilmek. bu fiyata daha ne bekliyorsunuz ki bu kadar özellikden sonra. işte benim aradığım 5 özellik toplanmış hemde bu kadar ucuz bir fiyata. daha ne istiyorsunuz ki 200 milyona. bu arada ben kendi telefonumu pazarlıkla 190 a aldım. çatır çatır tv izleyip, yüksek seste müzik dinliyorum. sadece tv si bile yeter. canın sıkıldı aç herhangi bi yerde izle kimseye bağlı kalmadan tv ni. 190 milyona fazla bile ;)

SAR DEĞERİNİ BİLİYORMUSUN? PARA,UCUZLUKMU? SAĞLIKMI? ADAM DEMİŞKİ:BEN UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM....2 AY SONRA İMEİ KAPATILACAK ELİNDE OYUNCAK OLARAK KALACAK OLAN 190YTL NE OLACAK....SEVGİLER[:'(][:'(][:'(]

Darkchild -> Cevap: ÇİN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (29 Temmuz 2008; 5:42:31)

İnsanımız akıllansa keşke ama sanmıyorum... nerde dandik ucuz çin malı var oraya gidiyoruz koyun sürüsü gibi.. bilinçlenmek gerek.. bunun için de araştırmak ve okumak lazım... en azından yapılan bi hatayı yeniden yapmamak yeter ama biz devam ediyoruz aynı hataları yapmaya...

Ewren -> Cevap: �İN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (29 Temmuz 2008; 8:43:42)

dogru soze ne hacet... bu telefonların sar degerleri verilmiyorsa bir oturup dusunmek lazım...

teccol -> Cevap: Ã�İN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (2 Ağustos 2008; 13:27:59)

ARKADAŞLAR İLLA TELEFON OLARAK DÜŞÜNMEYİN. BU ÇİN MALLARINDA HERŞEY VAR. ŞU ANDA BUÖZELLİKLERE SAHİP TELEFON ÖZELLİĞİ OLMAYAN MAKİNALAR 500 YTLDEN AŞŞAĞI DEĞİL.

TV VAR
RADYO VAR
MP4 MP3 VAR
VİDEO İZLEME VAR
KAMERA VAR
FOTOĞRAF VAR

BUNLARI HEPSİ SİM KART OLMADAN KULLANILIYOR.

ZAMANINDA CASİO CEP TVLERİ VARDI SADECE TV ÖZELLİĞE FAHİŞ FİYATLARA SATILIYORDU .

MP4 MP3 ÇALARLAR İLK ÇIKTIĞINDA 250 YTL DEN SATIŞA ÇIKMIŞTI . SADECE BU ÖZELLİKLERİ İLE KULLANILSA BİLE BENCE ÇOK HAKSIZ ELEŞTİRİLER YAPIYORSUNUZ.

YAPMANIZ GEREKEN BU ÜRÜNÜN TELEFON OLARAK KULLANILMASININ SAKINCA OLDUĞUDUR . ALA KİŞİ MEDİA ARACI OLARAK KULLANSIN NEBİLEYİM FLASH DİSK OLARAK KULLASSIN HERŞEY VAR İÇİNDE . BİRDE BU YÖNÜ İLE BAKIN

CEP TVSİ 200 YTL
MP4 MP3 ÇALAR ( İPOD) 50- 400 YTL ( İPHONE DİYE BİŞİ VAR 1100 YTL )
KAMERA 390 YTL
DİGİTAL FOTO MAKİNASI 150 YTL
TOPLAM : ORT 940 YTL YAPAR

BİRDE MADALYONUN ÖBÜR TARAFINDAN BAKIN LÜTFEN

ARIKAN -> Cevap: Ã�İN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (2 Ağustos 2008; 16:51:05)

KAMERASI KAMERA DEĞİL HEPSİ 640*480 VGA-VİDEOSU GÖSTERMİYOR KESİK KESİK...İMEİLERİ KAÇAK HER AN KAPANIR...TELEVİZYONDA ALLAHAŞKINA NE ZAMAN SEYREDİYORSUNUZ...ALDIĞIN İLK BİİKİ GÜN SEYRETTİM...MERAKDAN AMAN ALLAHIM TELEFON FIRIN GİBİ OLDU KAPATTIM PİLMİ PATLAYACAK DİYE.....10DK KONUŞMADAN SONRA YAPTIĞI BAŞ AĞRISINDAN ÇOK RAHATSIZ OLDUM....O DEDİĞİN ALETLERİ ALIRIM AYRI AYIR AMA SAR DEĞERLERİNİNE PARA VEREMEM ....YANİ TELEFON ALACAKSAM ADAM GİBİ TELEFON ALIRIM..KULLANIRIM.....AZ PARA VERECEM DİYE SAĞLIĞIMDAN OLAMAM....HER ŞEYİN ORJİNALI GÜZELDİR...ELMA GİBİ DOMATES OLMAZ... DOMATES DOMATESDİR. TECCOL KARDEŞİM...AT İLE EŞEĞİN KARISIMI KATIRDIR...BİR İŞE DE YARAMAZ.....SEVGİLER[:'(][:o][:'(][:o]
İnsanoğlu akıllansa keşke ama sanmıyorum... nerde dandik ucuz çin malı var oraya gidiyoruz koyun sürüsü gibi.. bilinçlenmek gerek.. bunun için de araştırmak ve okumak lazım... en azından yapılan bi hatayı yeniden yapmamak yeter ama biz devam ediyoruz aynı hataları yapmaya... SÜRÜ PSİKOLOJİNE KAPILMAYALIM ARKADAŞLAR

hacker61ts -> Cevap: Ã�İN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Ağustos 2008; 17:47:04)

peki arkadaşım telefonla fazla konuşma yapmayanlar içn ne diyosun msjlaşma diye bişe var. ben mesela telefonla konuşmayı hiç sevmem msjlaşırım.Önemli bişey olduğu zaman ararsın diyeceğini dersin 1 dk sürmez kapatırsın. Bn almayı düşünüyorum alıcamda. Arıkan senin neden bu kadr karşı çıktığını hala anlayabilmiş değilim bizi çok mu seviyosun zarar gelmesin istiyosun . Başka bi neden olmasın

ARIKAN -> Cevap: Ã�İN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Ağustos 2008; 18:25:23)

AL KARDEŞİM AL HEMDE İKİ TANE AL DÖRT HATLI OLARAK KULLAN YENİ ÜYESİN PAZARLAMACILAR BÖYLE ÜYE OLUP BANA SALDIRIYORLAR....KAÇAK MALLARIN PAZARLANMASINA,VERGİSİZ KAZANCA EN ÖNEMLİSİ İNSANLARIN KANDIRILMASINA KARŞIYIM. İLANLARDA SÖYLENEN HER ÖZELLİK YALAN ...HİÇ BİRİSİ DOĞRU DEĞİL ADAM GİBİ DOĞRU YAZILIP SATILSIN....SEN DE BUNA MI KARŞISIN?BEN İNSANLARI VE İNSANLIĞI SEVİYORUM.AŞAĞIYA YAZDIĞIM İMZAMDADA BU BELLİ...İNSANLARIN PARASINI ALMAK İÇİN SAĞLIKLARI İLE BİLE OYNAYACAK BU PARA HIRSINA KARŞIYIM...EVET ARKADAŞIM MADEM YENİ ÜYE OLDUN BU DA İLK MESAJIN BANA BU MALLARLA İLGİLİ BİR TEK DOĞRUYU YAZABİLİRMİSİN(KAÇAK VERGİSİZ,VEDE KAÇAK İMEİ LERİN DIŞINDA)BU TELEFONLARA BİR ÇOK İNSAN PARA VERİYOR.AMA 2 AY SONRA KAÇAK İMEİ DEN DOLAYI OPERATÖRLER TELEFONLARI KAPATIYOR.BU İNSANLAR DA BAĞIRA BAĞIRA SATICILARI ARIYORLAR.YAZIK DEĞİLMİ BU İNSANLARA...EĞER PARAN ÇOKSA İKİ TENA AL 2 AY SONRADA ELİNDE KAPATILINCA OYUNCAK OLARAK KALIR TELEFONUN...ZATEN BU MALLARI SATANLARDA
GÖZLERİNE 13---20 YAŞ ARALIĞINDAKİ GENÇLERE DİKMİŞLER.TV VAR SESİ YÜKSEK DİYE MAL SATIYORLAR.TEKRARLIYORUM..EŞEĞİN SESİ YÜKSEK,KANARYANINKİ ALCAK AMA BİZ KANARYANIN SESİNİ SEVERİZ.YÜKSEK SES KALİTE DEĞİLDİR.KAÇAK MALIN SATILMASINA TARAFTARMISIN?TELEFONLARIN KAPATILIP İNSANLARIN ELİNDE KALMASINA MI TARAFTARSIN ONU AÇIKLA.......AL İKİ TANE AL .....2 AY SONRA GÖRÜŞÜRÜZ.EĞER FORUMDA KALICI OLURSAN SEVGİLER hacker61ts KARDEŞİM

inanki -> Cevap: Ã�İN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Ağustos 2008; 21:42:24)

ARIKAN bilgi amaçlı uyarı yapıyor. Her kişi kendinden sorumludur. Alır veya almaz..

Bir de benden dinleyin !
Bu model telefonları almamanız için sizleri aydınlatacak sıralanmış 20 madde.

1: Bu telefonlar kaçaktır
2: Bu telefonlar sahtedir
3: 1 ve 2 . maddeler bu telefonları almamanız için yeterlidir ! [sm=s15.gif]
4:
5:
6:
7:
8:
9:
10:
11:
12:
13:
14:
15:
16:
17:
18:
19:
20:

İnanki: Devlete vergisini ödemiş, garanti şartlarının arkasında duran, uzakdoğu menşeili cep telefonu satan kişilere hiç bir şekilde sözümüz yoktur..

Kulspruta -> Cevap: Ã�İN MALLARI SATAN SİTENİN İTİRAFLARI(alıntı) (6 Ağustos 2008; 22:51:35)

Müşterileri ve eşi dostu sürekli almamaları yönünde uyarıyorum forumda elimden geldiğince uyarıyorum yani benden anca bu kadar [sm=evillol.gif]

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
2.03125