İkinci el mesajı:4
Katılım zamanı: 10 Mayıs 2006; Şehir: İstanbul,Küçükçekmece Durum: Forumda değil
5 Temmuz 2008; 19:12:55
CM stacker modlamayı dusnuyorum. guc kaynaksız 2. el ne kadara bulabilirim sizce?* ayrıca istanbuldan alabilecegim birkac yer soylerseniz sevinirm. avrupa yakası olursa daha iyi olur..
Technologic
Uzaklaştırılmış 29.9983373495343 gün cezanın 20 günü kaldı.
6 Temmuz 2008; 15:58:51
2. el bolumunde ve bı kac 2. el pc parcası satan sıtede war ısım vermıorum ama pmle ulasabılırsın ıstersen yada kısa bı arastırma sonucu bulabılırsın.. Temıze yakın olan urunler pahalı oluo onun yerıne sıfır al daha ıyı ama eger kasanın heryerını modlıcaksan kenarında kosesınde bı kac vuruk olan yıpranmıs bı kac model bulabılırsın hem fıyat uygun olur hemde zaten modlıcaan ıcın gozu rahatsız etmez..
İkinci el mesajı:99
Katılım zamanı: 23 Ekim 2003; Şehir: Bursa Durum: Forumda değil
7 Temmuz 2008; 0:59:33
kutusuyla aparatlarıyla bide 500w bi psu var mavi bişey ledli falan kabloları toplanık hız ayarı var dandik birşey değil markasını bilmiyorum şuan kendarda dururyorlar onuda veririm bide plexy yan penceresi vardı 12 lik ledli cooler master fan da veririm hepsini 200 e veririm kargo sana ait istersen pm at
İkinci el mesajı:4
Katılım zamanı: 10 Mayıs 2006; Şehir: İstanbul,Küçükçekmece Durum: Forumda değil
12 Temmuz 2008; 17:20:15
quote:
Orjinalden alıntı: goke
kutusuyla aparatlarıyla bide 500w bi psu var mavi bişey ledli falan kabloları toplanık hız ayarı var dandik birşey değil markasını bilmiyorum şuan kendarda dururyorlar onuda veririm bide plexy yan penceresi vardı 12 lik ledli cooler master fan da veririm hepsini 200 e veririm kargo sana ait istersen pm at
arkadaslar acil nevsehir e gtmem gerekti. 1hafta kadar burdaim. konuyla ilgilenemedim. goke senin teklifi insallah istanbul a sonunce degerlendiricemm.