lap top seçiminde yardım (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus

lotr_yuc -> lap top seçiminde yardım (5 Temmuz 2008; 18:18:04)

merhaba arkadaşlar.Ben lap top almayı düşünüyorumda aklımda 3 marka var toshiba asus bi de hp hangisini tavsiye edersinz.Yani ben aynı zaman da oyunu seven biriym. Hem oyun hem de üni de ki dersler için istiyorum.Ne tavsiye edersiniz?

R`meRt -> Cevap: lap top seçiminde yardım (5 Temmuz 2008; 18:47:10)

quote:

Orjinalden alıntı: lotr_yuc

merhaba arkadaşlar.Ben lap top almayı düşünüyorumda aklımda 3 marka var toshiba asus bi de hp hangisini tavsiye edersinz.Yani ben aynı zaman da oyunu seven biriym. Hem oyun hem de üni de ki dersler için istiyorum.Ne tavsiye edersiniz?

Hocam butcenız nedır?

Eger 2000lıra verebılırım dersen asus m51sn yı onerırım.

lotr_yuc -> Cevap: lap top seçiminde yardım (6 Temmuz 2008; 14:31:53)

cevapladığın için sağol. Abi ben 2000 liraya kadar verebilirim.Asus iyi diyosn yani.Dediğini düşünücem sağol.

R`meRt -> Cevap: lap top seçiminde yardım (6 Temmuz 2008; 15:23:27)

quote:

Orjinalden alıntı: lotr_yuc

cevapladığın için sağol. Abi ben 2000 liraya kadar verebilirim.Asus iyi diyosn yani.Dediğini düşünücem sağol.

Gecenlerde Gold kampanya yaptı 1900lıra ıdı sımdı tam fıyat nedır bılemıyorum fırmaya gore degısebılıyor.Asus m51sn suan ıcın gercekten cok ıyı bır laptop hem donanım olarak hemde tasarım olarak dıkkat ceken bır yapıya sahıp.Yuztarama parmak okuyucu gıbı ılgı cekıcı yanlarıda var.Onerırım sana ama herseyden oncesı bırebır ıncele ole al derım[sm=ok.gif]

lotr_yuc -> Cevap: lap top seçiminde yardım (6 Temmuz 2008; 15:59:24)

sağol birader araştırıyorum zaten.Ama aklımda asus var.Dediğin model hoşuma gitti.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.09375