arkadaşlar monster marka bi laptop var bazı kablosuz ağlara bağlanıyo bazılarına bağlanıyo gibi gözüküyo ama ip alırken sorun oluyo ve sorun var diyo intel(r) wireless wifi link 4965agn bu ağ bağdaştırıcısı var anlamadığım donanım sorunu olsa hiç bağlanmaz ama sadece bazı ağlara bağlanırken sorun yaratıyo bilgisi olan var mı çok canımı sıktı sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum ama nafile bu sorun xp den kaynaklanıyo olabilir mi lütfen yardım edin yalvarıyorum
belki laptopunda ip adresi yeri doldurulmuş olabilir.. mesela modeme bağlanırken ip adresini otomatik olarak aldığından emin ol.. yani ip adresini modem atasın yanlışlıkla eğer ip adresi verdi isen mesela 192.168.1.2 gibi ve o da başkası tarafından kullanıyor ise bağlanamazsın.. ip adresi alamamasının bir nedenidir bu.. sinyal kuvveti çok düşükse alamayabilir.. modem senin değil ise çeşitli güvenlik önlemleri alınmış olabilir mac filtreleme gibi... başkada aklıma birşey gelmiyor...
senin sorununun benzeri de bende vardı... airties bir modeme bağlanamıyordu sinyal güzel falan password ü giriyorum ağ adresi alınıyor diyordu öyle sürekli bekliyordu toshibayı aradım modemden kaynaklanır dediler artık ben onların yalancısıyım