Uzun süreden sonra tekrar cs oynamaya karar verdim.Fakat teknolojiden bariz şekilde uzak kaldığım için görüş ve önerilerinize ihtiyacım var.Bir kulaklık almak istiyorum,hem oyun hemde müzik dinlemek için kullanacağım.Gözlemlediğim kadarı ile birkaç marka ve model belirledim.Aldımmı bir kere almak istiyorum oda en iyisi olsun o yüzden bana yardımcı olursanız sevinirim.
oncelikle sana kesinlile SteelSeries 5H v2 USB modelini oneririm. Her sesi ayirt edebiliyorsun inanilmaz bir cihaz. ancak daha uygun bisi olsun dersen SteelSeries Siberia Neckband (white) kulakligida cok saglam ozellikle beyaz olusu ayri bir karizma veriyor insana bi tane alim uzun sure kullanim saglam olsun diyorsan tavsiyelerimi goz onunde bulundurmani oneririm
Razer barcuda 7.1 degildir 5.1 kulaklıkdır artık eskidi bir işe yaramaz... DSP 500 de bir işe yaramaz...
(Bir işe yaramaz derken 5H V2 USB ve siberia cok daha iyi kulaklık)
Kendimden alıntı...
''SteelSeries 5H V2 USB ben kullanıyorum eger müzik dinlemek için aliyorsan alma derim basları kotu flim içinde alma ama unutma ki bu bir oyun kulaklugı CS de tam bir mükemmel etraftaki düşmanın AWP nin dürbünü actıgında cikan sesi bile veriyor şorjor degiştirmete aynen oyle
Ama ben müzikte dinlemek istiyorum dersen SS Siberia al neden mi sorarsan o hem müzik hem oyun kulaklıgıdır basları cok daha iyi ama bunu 177ytl verince birde ayrı etten 75ytl filan Steelseries ses kartı alman lazim cunku lan partylerde bu gerekli
Ama oyun için 5H V2 USB daha iyi
Eger daha parayı artırabilirim dersen Sennhiesier PC350 al 280ytl filan hepsiburada.com da bulabilirsin ''
Ekleme yapayım dün ADEKS de turnuva vardı dark passage da ordaydı ER2' de siberia vardı 25 yaşları civarinda oldugu halde siberia kafasından 5 dakkada bir oynuyordu ve düzeltmek zorunda kaliyordu...(ergonomisi yüzünden)
SteelSeries 5H v2 USB is one of the most popular gaming headsets on the planet. This headset has been used by talented gamers to win major international events like Electronic Sports World Cup, World e-Sport Games, World Series of Video Games, Kode 5, World Cyber Games, Samsung Euro Championship, ESL Extreme Masters and many others.