Herkese teşekkür ederim nvidanın orjinal sitesindeki driverımı kurmam sorunu çözmüştür fakat sanki ekranı oynatırken kasmalar yaşıyor gibiyim cok azda olsa hissettim 10 dk içinde ama olsun artık inş düzelir olmadı şu yeni driver ı cd ye cekip herşeyi baştan formatlayıp kurdummu tamamlanır kasmada gider teşekkürler herkese
Ekran kartı : Evga 9800gtx
teknige goturucem bu sorun hallolurmu yapabilirlermi yoksa para boşunamı gitti
ekran kartı dısında baska bişey yüzünden olabilirmi bu sorun?
kesin yapılamaz diye bi seçenek mevcutmu yoksa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_m_Dark -- 5 Temmuz 2008; 21:42:23 >
Hemen ekran kartına niye bağlıyosun konuyu? Önceki açtıgın topicte driveri kaldırıp silmekten bile korkuyordun. -farklı ekran kartı driveri deneme -format atma gibi çözümler denenmeden ekran kartına suç bulamazsınız. Donanımsal bir sorun var ise ekran kartı değilde ram,işlemci,hdd den de kaynaklanıyor olabilir.
Hemen ekran kartına niye bağlıyosun konuyu? Önceki açtıgın topicte driveri kaldırıp silmekten bile korkuyordun. -farklı ekran kartı driveri deneme -format atma gibi çözümler denenmeden ekran kartına suç bulamazsınız. Donanımsal bir sorun var ise ekran kartı değilde ram,işlemci,hdd den de kaynaklanıyor olabilir.
hemen ekran kartına bağlama sebebim şudur ;
oyunun takıldıgı noktada oyunun goruntusu duruor ama arkada adamın dayak yeme sesleri sonrada ölüş sesi geliyor yani ekran duruor sesler arkada devam ediyor.
windows xp orjinal format atarsam 2 hakkımdan biri gidecek
Takılma Sebebi RAM'den Olabilir...Bir yerlerine bak ekran kartı ve ram slotlarına
Şunun altını çizerek tekrar soyliyeyim
sadece belli kısımlarda oluyor orneğin haritanın baska yerlerlerinde mausu istedigin gibi saa sol yukarı aşa cok hızlı biçimde butun klavyedeki vurma tuslarına hayvan gibi bassanda bişey olmuor
ama o bölmede o yerde olan bir sorun bu
demek istediigm şu hata ramda olsa belli aralıklarda olmazmıydı bu olay ?
ondan ekran kartına direk suçu atıorum + arkadan oyunun devam etme seslerinin gelmesi cabası
+++++++ onemli bir şeyi soylemeyi unuttum
bu uyarı bana 20 kez gelmiştir ama sadece 1 keresinde bir uyarı belirdi ekranda keşke fotoraf makinası ile çekseydim paintscreen almıştım ama tamama bastıktan sonra uyarı kayboldu ekran acılmadı bende reset e bastım gitti uyarı
uyarı şoyle başlıordu
n_v4 >> ( n vidia ) demek istior << parantez içini ben yazdım nese
n_V4 bi sorunla karşılaştı çalışmalarınız gitmiş olabilir üzgünüz ekran vb vb gibi bişeyler yazdı ama hatırlamıorum tam
bu uyarı bana 20 kez gelmiştir ama sadece 1 keresinde bir uyarı belirdi ekranda keşke fotoraf makinası ile çekseydim paintscreen almıştım ama tamama bastıktan sonra uyarı kayboldu ekran acılmadı bende reset e bastım gitti uyarı
uyarı şoyle başlıordu
n_v4 >> ( n vidia ) demek istior << parantez içini ben yazdım nese
n_V4 bi sorunla karşılaştı çalışmalarınız gitmiş olabilir üzgünüz ekran vb vb gibi bişeyler yazdı ama hatırlamıorum tam
H E A R H I M S P E W I N G F O R T H A M E A N I N G T O M I S E R A B L E L I E S S U B M I T T O N O T H I N G A N D S W A L L O W M Y S P I T O F S C O R N
I N - T H E - Y E A R - O F - H I S - S O V E R E I G N R I D - U S - O F - Y O U R - J U D G M E N T