psunun 8cmlik fanı dışarıya mı hava üflemeli içeriye mi ? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı

pot3nza -> psunun 8cmlik fanı dışarıya mı hava üflemeli içeriye mi ? (5 Temmuz 2008; 17:21:46)

selam;
8cm fanlı psum var.fan kasanın arka tarafıında.
dün psu nun fanını değiştirdim.eski fan içeri hava mı çekiyodu dışarı hava mı üflüyordu hatırlayamadım.ama etiketi dışarı bakıyodu,yeni taktığım fanında etiketi kasa dışına bakıyor.
sonuçta psu ya yeni taktığım fan havayı dışarı üflüyor egzos fan gibi.doğrumu yaptım acaba,yoksa havayı içeriye mi üflemeliydi?

HaCKeRBoY64 -> Cevap: psunun 8cmlik fanı dışarıya mı hava üflemeli içeriye mi ? (5 Temmuz 2008; 17:35:55)

altında 12 cmlik büyük fan olanlarda dışarı doğrudur... benim eski güç kaynağında da dışarı üflüyordu doğru takmışsın kardeş sen ;)

pot3nza -> Cevap: psunun 8cmlik fanı dışarıya mı hava üflemeli içeriye mi ? (5 Temmuz 2008; 17:48:13)

altında 12cmlik fan yok..bir tane fanı var oda 8cmlik fan,kasanın arkasına bakıyor.ve dışarı hava üflüyor
yanlış mı taktım acaba?içeri mi üflemeliydi?

865pe -> Cevap: psunun 8cmlik fanı dışarıya mı hava üflemeli içeriye mi ? (5 Temmuz 2008; 17:56:23)

arkada tek fan varsa, psu içinde oluşan sıcaklığı dışarı atması için mutlaka, eksoz şeklinde takılmaı gerek.

doğru takmışsınız.

iremmurat -> Cevap: psunun 8cmlik fanı dışarıya mı hava üflemeli içeriye mi ? (5 Temmuz 2008; 17:57:04)

etiket dışarı doğruysa eğer sıcak havayı dışarı atıyordur. doğru yapmışsın[:'(]

mersin123 -> Cevap: psunun 8cmlik fanı dışarıya mı hava üflemeli içeriye mi ? (5 Temmuz 2008; 18:06:55)

Dışarıya.[:'(]

pot3nza -> Cevap: psunun 8cmlik fanı dışarıya mı hava üflemeli içeriye mi ? (5 Temmuz 2008; 18:35:26)

teşekkürler dostlar ödüm koptu bi an.vida benzeri silikon tutacakları nasıl koparmadan söküp takacam diye kara kara düşünmeye başlamıştım

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.09375