Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
###LOGITECH S510 kullananlar ####

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> ###LOGITECH S510 kullananlar #### Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
anchoret90

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Temmuz 2008; 16:52:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu seti almayı düşünüyorum ama üzerindeki yazıların çıktığına dair şeyler okudum. Aranızda kullananlar bilgilendirirse sevinirim.

baron07tr

5 Temmuz 2008; 17:07:14 

ben 2 aydır kullanıyorum henüz bir sorun göremedim.

anchoret90

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Temmuz 2008; 17:05:37 

teşekkürler... başka var mı?

ugur_bek

8 Temmuz 2008; 9:02:17 

1 seneyi geçti kullanım sürem, herhangibir silinme olmadı. Bende silindiğini duydum, acaba iki farklı tipi mi var diye düşündüm. Diğer taraftan evdeki kumandalarda da yazı silinmesi olmuyo bizim evde. Sanırım bu tarz şeyler kullanımla çok alakalı. Yazılar dışında bilgi istersen; yükseltme ayakları laçka oluyo, el ayasını koyduğun yerdeki plastik ses yapmaya başlıyo ve set olarak kullanmak istemezsin. Faresi çok kötü ne yazıkki. 10 dakika sonra parmaklarım ağrıyo. Onun dışında ne pil süresinden ne de çekim mesafesinden sıkıntım yok.
anchoret90

28 Temmuz 2008; 0:16:39 

chatixx

28 Temmuz 2008; 0:51:10 

Arkadaş yanlış anladı herhalde bu s510 bir klavye mause set

İntel Core2 Quad Q6600 Go Rev. || TT BigTyphoon 120VX || Gigabyte P35-DS3R Rev. 2.1 || 2*1 GB Team Xtreem 800Mhz || Lian Li Pc007-FB || Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw || Sparkle 8800Gt 512 MB || Fsp BlueStorm II 500W || Seagate 250GB 16MB 7200rpm Sata2 410AS || Frisby Kart Okuyucu ||Samsung 22" 2253BW || -- || Logitech Cordless Desktop Lx 500|| Logitech x-540 5.1 Speaker + 2 Adet Speaker Ayaklığı ||Zyxel Prestige 661 Series Modem|| Casio Exilim EX-Z1050 10.1MP Digital Camera || D-Smart + 2*Creative İnspire 4400 || Nokia 3230 + SonyEricsson k700i ||

the beast

28 Temmuz 2008; 19:41:29 

quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

Bu seti almayı düşünüyorum ama üzerindeki yazıların çıktığına dair şeyler okudum. Aranızda kullananlar bilgilendirirse sevinirim.

yazısı çıkıyo diyenler şunu kastetmiştir.klavyenin entegre bileklik desteğindeki logitech amblemi silinebilir ama parmağınla falan bastırarak silmeye çalışman lazım onu da yapmazsın heralde

ailkem

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 21:25:28 

logitech wave kullanıcısıyım aynı kefeye koyulmazlar elbette ama 15 yıldır pc kullanırım tonla klavye kullandım 5 ayda wave nin yazısı silindi. kalite sıfır bana göre rezalet. bu set içinde yazısı siliniyor diyorlarsa doğru diyorlardır.

anchoret90

28 Temmuz 2008; 21:26:03 

quote:

Orjinalden alıntı: the beast

quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

yazısı çıkıyo diyenler şunu kastetmiştir.klavyenin entegre bileklik desteğindeki logitech amblemi silinebilir ama parmağınla falan bastırarak silmeye çalışman lazım onu da yapmazsın heralde

peki oradaki amblem siliniyor mu yani?

hasanmustafa06

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 23:36:31 

çözüm basit streç film çekeceksin silinmez

Mene

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 23:46:03 

yakın 1 yıldır kullanmaktayım ve en ufak bir sorunu yok. silinme gibi bir problemi de çıkmadı. ama cidden mouse'u çok kötü böyle güzel ve başarılı bir klavyeye göre.

Intel Core2Duo E8600 3.33GHz || Thermalright Ultra 120 Extreme with 2 Xilence 120mm Blue Led Fan || Abit IX38-Quad GT || 4Gb (2*2Gb) Team Xtreem DDR2-1066MHz Ram || Sparkle 512Mb GDDR3 8800GT || HP w2207 22" LCD Monitor || Enermax Infiniti 720Watt DXX PSU || Thermaltake VH6000BWS Armor+ Case || Creative X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series Sound Card || Logitech Z-5400 310Watt 5.1 THX Surround Sound System || Asus DRW-1814BLT LightScribe DVD-RW || 2*500Gb Seagate Barracuda 7200.11 32mb Cache Haddisk @ Raid-0 || 1Tb Maxtor 32mb Cache || 750Gb Samsung HD751LJ || 1Tb Seagate FreeAgent Pro External HardDisk || Logitech G15 v2 Gaming Keyboard || Logitech G9 Gaming Mouse || Nova Killer Gamer Mousepad || Akasa AK-FC-03 Fan Controller Pro || Sunbeam Rheobus Extreme Fan Controller
kpmustafa

29 Temmuz 2008; 10:14:00 

Okadar kolay silinmez o yazılar.

anchoret90

29 Temmuz 2008; 15:53:17 

Söz konusu alet bu Logitech logosu siliniyor mu hemen? 90 lira verdiğim aletin logosu silinirse atarım camdan bunu, zaten 9. kattayım birine gelir, o da kesin beyin kanamasından gider, ben de hapise giderim...Bakın yardım edin bana

fishmen

30 Temmuz 2008; 3:19:23 

bu seti ocakta aldım 1 ayın sonunda silinmeye başladı bir iki tuş deken 6 tuş birde silindi artık rahatsız oldum gitim geriye verdim yeni bir tane aldım bunuda 1.5 aydır kullanıyorum a harfi gitmeye başladı hafif sanırım yine aynı olacak ordaki yetkili kişi yine silinme olursa bu sefer başka bir model veririz dedi ama bende bu setten vazgeçemiyorum bence piyasadaki en şık set mause süper her şeyiyle klavyede çekimi birde şu silinme olmasa kullanan tüm arkadaşlarım beğendi çok herkes gönül rahatlığıyla alabilir silinirse en kötü değişirsin sorun olmuyo müşteri hizmetleri iyi birde unutmadan 90 ytl verdim demişsin çok vermişsin ya electroworlda nakit 69 milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fishmen -- 30 Temmuz 2008; 3:19:10 >

anchoret90

30 Temmuz 2008; 20:43:36 

#fishmen henüz almadım. Elektroworldden mi aldınız siz? Oradan alırsam garantiye onlara gitsem yardımcı oluyorlarmı, ilgililer mi?

cagdas_karakas

30 Temmuz 2008; 21:03:43 

Bende alalı 2 ay oldu logitech yazısı tamamen silindi.

fishmen

31 Temmuz 2008; 1:33:53