Beyler özr dileyerek, açtığım konunun yeri bu kategoride olmadığını bildiğimi belirtmek istiorum fakat aynı konuyu daha önce " [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma " kategorisine açmıştım ve yeterli desteği göremedim maalesef. O yüzden burası daha hareketli olduğundan konuyu buraya taşıdım
Arkadaşlar 60-70ytlye kadar tercihen sıfır ama full kutulu garantili olursa 2.i el de düşünebilceğim CPU soğutucusu almayı istiyorum..İlk önce Overclock konusunda yeterli bilgiye sahip olsam da cpu'nun default hızlarıyla oynamicam. Şu anda kullandığım işlemci Pentium 4 630 3.0GHZ 2MB Cache ve kendi stock fanı ile boşta iken 38-40 derece yükte iken 58-60 dereceye çıkabiliyor. Belirtmek isterim ki thermal macunu çok az ve ucuz bişi sürmüştüm, yani bu yüzden de 4-5 derece fazladan ısınıo olabilir..Kullandığım anakart da EPoX 5P965 + GLI modeli.. Önümüzdeki aylarda işlemcimi C2D E6xxx serisi veya QuadQore q6xxx işlemciyle değiştiriceğimi göz önünde bulundurarak, bütçeme göre alabileceğim ve şuanda kullandığım ve ilerde kullanacağım işlemcilerle uyumlu olacak , anakartımla yer konusunda uyumsuzluk sorunu yaşatmayacak en iyi f/p cpu soğutucusu nedir?? Benim düşündüğüm; Sycthe Ninja Rev. B 120 mm Sessiz Fanlı CPU Soğutucu Universal 62YTL sıfırı mağzadan..Acaba Nınja paranın hakkını verir mi?? Ya da bu fiyata göre sizin önerileriniz nelerdir ?? Yardımcı olabilecekler bilgilerini paylaşabilirlerse sevinirim!!
Şimdiden Teşekkürler!!! İyi Forumlar Dilerim Herkese..
ninja tavsiye edilir ama alternatifleri bol bol var
MAY ComputeR Kasa:CM Stacker Anakart:Asus RAMPAGE FORMULA X48 CPU:İNTEL Q6600 go REV. GPU:Power Color 3870 X 2 PSU: AXP 1000 watt SES:creative Audiogy 2 ZS Platinyum Pro -RAM:Corsair 4gb Hoparlör:LOGitech Z-5500 COOler MAster COOL drive 4 FAN kontrol ünitesi 1 western digital RAPTOR 10.000RPm 36 Gb - CANON yazıcı ve tarayıcı 2 KGK 1 i 1000 w 1 i 2500 w LOGİTECH MOMO dreksyon -LG 24 inç FULL HD- 2 mavi buble neon 14 ışıklı fan 2 set kablo NEON USR wirless N modem - 3/1 beygirlik danfoss lu waterbox chiller max - 40 r 22 ARTI 1 D.O.D
tt big typhon zeroterm nirvana tt duo orb gibi devam eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet328 -- 7 Temmuz 2008; 18:33:52 >
MAY ComputeR Kasa:CM Stacker Anakart:Asus RAMPAGE FORMULA X48 CPU:İNTEL Q6600 go REV. GPU:Power Color 3870 X 2 PSU: AXP 1000 watt SES:creative Audiogy 2 ZS Platinyum Pro -RAM:Corsair 4gb Hoparlör:LOGitech Z-5500 COOler MAster COOL drive 4 FAN kontrol ünitesi 1 western digital RAPTOR 10.000RPm 36 Gb - CANON yazıcı ve tarayıcı 2 KGK 1 i 1000 w 1 i 2500 w LOGİTECH MOMO dreksyon -LG 24 inç FULL HD- 2 mavi buble neon 14 ışıklı fan 2 set kablo NEON USR wirless N modem - 3/1 beygirlik danfoss lu waterbox chiller max - 40 r 22 ARTI 1 D.O.D
saol.. tt big typ 72 ytl gold computer'de, bi de tt big typ 120vx (daha yeni olan model) vatan'da 70ytl ... yoqsa eskisi daha mı iyi de hala fiyatını koruo ve hatta yenisinden bile daha pahalı ?? yardımcı olbılırmsn??
yeni çıkanı al derim yanında 1 de borda üfleyen fanla geliyor