arkadaşlar 9800gtx plus ın tr ye gelmesini bekliyorum araştırıyorum fakat bikaç firmanın modellerini çıkarmasından hariç bilgi bulamadım acaba ne zaman trde satılmaya başlar ve 229+kdv denilen fiyat trdede geçerli olurmu son olarak örneğin 9800gtx ile beraber amp modelide direk gelirmi araştırıyorum ben veya sizlerden biri bulursanız burada paylaşırsak benim gibi bekleyen herkes yararlanır
Arkadışım 1 - Ana konuda yazıyor 16 Temmuz'da kartın çıkacağı en fazla 1-1 buçuk hafta sonra gelir buralara 2 - Nedir bu Nvidia ısrarı anlamadım Ben kaç senelik Nvidiacıydım bu Ati adam olmaz diyodum ama bu 4870 aklımı başımdan aldı bu saatten sonra 9800GTX'in sonu 200 tane de plus koysalar bişey faketmez ayrıca fiyatı da 4850den fazla bence bırak diyorum bu Nvidia fanatikliğini gel Ati'ye dönelim elbet akıllanacaktır bu Nvidia da o zaman zaten ben de durmam Ati'de 5 dakka
Arkadışım 1 - Ana konuda yazıyor 16 Temmuz'da kartın çıkacağı en fazla 1-1 buçuk hafta sonra gelir buralara 2 - Nedir bu Nvidia ısrarı anlamadım Ben kaç senelik Nvidiacıydım bu Ati adam olmaz diyodum ama bu 4870 aklımı başımdan aldı bu saatten sonra 9800GTX'in sonu 200 tane de plus koysalar bişey faketmez ayrıca fiyatı da 4850den fazla bence bırak diyorum bu Nvidia fanatikliğini gel Ati'ye dönelim elbet akıllanacaktır bu Nvidia da o zaman zaten ben de durmam Ati'de 5 dakka
hocam ben gelişinin 15 temmuz olacağını duydum sadece ama ortada ne model var ne tr de olabilecek fiyat falan o yüzden bulan olursa paylaşalım die açtım konuyu atiyede gelmem istediğine istediği kadar satsın dün gördüm açılış 80 derece yakın bi abinin makinasında idi 4850. forumda alıp 1 hafta sonra satanları gördük bi arkadaşta çift almış satmışta 8800 gt arıyormuş ne alıcam atiyi 4870 miş alsın isteyen kullansın ben atiye para vermem alırım nvidiamı takarım kasama sorunsuz girerim oyunuma bugüne kadar birtek drivermış yok başka bişeymiş sorunum olmadı nvidia forever
hocam ben gelişinin 15 temmuz olacağını duydum sadece ama ortada ne model var ne tr de olabilecek fiyat falan o yüzden bulan olursa paylaşalım die açtım konuyu atiyede gelmem istediğine istediği kadar satsın dün gördüm açılış 80 derece yakın bi abinin makinasında idi 4850. forumda alıp 1 hafta sonra satanları gördük bi arkadaşta çift almış satmışta 8800 gt arıyormuş ne alıcam atiyi 4870 miş alsın isteyen kullansın ben atiye para vermem alırım nvidiamı takarım kasama sorunsuz girerim oyunuma bugüne kadar birtek drivermış yok başka bişeymiş sorunum olmadı nvidia forever
Doğru diyosun da bu işler şans işi forumda 4850 veya 4870 almış ısı sorunu yaşamamış çok kişi de var Nvidialar ısı sorunu yapmıyo mu yapıyo. Fiyat ve Performans olarak daha ileri kartlar varken ne diye Nvidia kartlara veriyim o parayı babamın oğlu değilki Nvidiadan almak zorunda olayım ha eğer fiyat performans olarak iyi bi kart çıkartırlarsa bende Ati'ye meraklı değilim ama Nvidia'da iş yok. Bence bu zihniyeti değiş yoksa Nvidia daha çok yolar sen ve senin gibi düşünenleri
Kardeş sen hayal aleminde yaşıyosun Vay be adama bak zorla o kazığı yiyecem ben abi diyor.Nvidia olsun kazıktan olsun Helal olsun yürüüüü bee kim tutar seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 6 Temmuz 2008; 0:34:05 >
Ben başlıktan anlaşıldığı üzere ne alayım diye sormadım yada bu kazıkmı demedim yada bunu almak iyimi olur demedim sadece ürün hakkında bilgi istedim gerek trde kolayca bulunabileceği zaman gerek modeller gerekse fiyat konusunda bilenler bulanlar konuşsun bilgilenelim modeller arasındaki farklara bakalım istedim ama birtürlü bu konu ile ilgili bi mesaj göremiyorum birincisi benim hangi kartı neden niye kaça aldığım kimseyi ilgilendirmez ikincisi hangi firmadan istersem ondan alırım üçüncüsü konuşmalarınızdaki seviyelerinize dikkat edin.Kimseye zorla gel açtığım konuya yorum yap demiyorum konu ile ilginiz yoksa lütfen topiği kirletmeyin.