Arkadaşlar bugün bu ürün 285 ytl'ye aldım 6x bd yazabiliyor diğer bütün formatları destekliyor, ayrıca lightscribe desteği ve sata ara birimi var, bir de üstüne üstlük 3 adet 25 gb'lık tek katman bd-re (tekrar yazılabilen) veriyorlar ben bu fiyata hala şaşkınım. LG yine yaptı yapılacağını anlaşılan. İşin ilginci ilk cd ve dvd yazıcımı da yaklaşık aynı fiyata almıştım. Usb ve ssd disc teknolojileri gittikçe yaygınlaşıyor ama optik sürücülerin çekiciliği ben için hep farklı olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xander -- 5 Temmuz 2008; 15:23:51 >
Kullandıkça tecrübelerini yazarsan seviniriz. Hayırlı olsun. Bende daha yeni gördüm vatanbilgisayarda. Yanlız almaya çekiniyorum. Çünkü DVD writerlarda ilk çıktığında bol bol dvd yakıyordu. Bluray disklerin fiyatları 35 ytl. Yakma lüksümüz yok gibi.
Yıılsonuna kadar blue-writerlar 100 ytl barajını zorlamaya başlar. Burada önemli olan boş blue disklerin fiyatı. Bunların fiyatı düşmedikten sonra, isterse writerların fiyatı 50 ytl ye düşsün, hiçbir anlamı yok.
BD film olarak örümcek adam 3'ü aldım. BD zannedersem en takılmayan disc olarak tarihe geçecek gibi görünüyor. Hard Disc teknolojisinde olduğu gibi birim alanda daha fazla veri daha hızlı işlevsellik kazandırıyor sanırım. Yanında verdikleri 3 bd-re LG marka yalnız piyasada mevcut bulunan Verbatim 25 gb single side 2x bd-re'nin fiyatı yaklaşık 100 ytl şuan için boş bd ya da bd-re almak pek mantıklı gözükmüyor ama 5-10 ytl aralığına düştükleri zaman dvd kullanmanın pek mantığı kalmayacak zannedersem.