Forumlardan aldigim iPhone 3G Fiyat bilgilerini burada toparladim. Eksigim ya da yanlisim varsa veya yeni fiyat bilgileri lütfen bu foruma ekleyin ben de güncellerim.
Belli olmaz belki iPhone almak icin fiyat uygunsa Afrika'ya gider geliriz :))
Özel Not: Shady_tr kardesh kusura bakma ama ilk sayfada görünebilmesi amacıyla bunu actim.
T-Mobile 1.Nesil sözleşmeli kullanıcılarına aylık sözleşme fiyatına +15 euro ekleyerek 2.Nesil alabilmelerinide sağlıyor...
Bu avantajları göz önünde bulundurunca Sözleşmeli alarak 3.Nesilden de faydalanmak mantıklı görünüyor...Gerçi Voda 10 pazarın hiçbirinde sözleşme şartlarını açıklamadı ama diğer operatörlerden farklı olacağını sanmıyorum...
Bu avantajları göz önünde bulundurunca Sözleşmeli alarak 3.Nesilden de faydalanmak mantıklı görünüyor...Gerçi Voda 10 pazarın hiçbirinde sözleşme şartlarını açıklamadı ama diğer operatörlerden farklı olacağını sanmıyorum...
konu kitlenebilir. senin konunun ilk sayfasına eklemelisin bunları; arkadaş bir hayli uğraşmış ve bilgilendirici bir konuya ulaşmış.
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
yani 600 dolar 800 ytl ye toplamda sözleşmelide olsa sözleşmesizde olsa alabiliyormuyuz TR den... forumda 1300-2000 ytl den bahsediliyorda... benim için sözleşmeli veya sözleşmesiz farketmez... ama max 800 ytl ye toplamda ( mesela ilk seferde 300 ytl sonra 24 ay boyunca to