arkadaşlar elimde 2004 yılında aldığım nokia 6230 telefon var.bildiğim kadarıyla üzerinde hala ilk çıkan versiyon yüklü.telefonda ufak tefek bazı hatalar oluyor.mesela bluetoothla dosya gönderirken reset atıyor.sanırsam versiyon yükleyince bu sorun düzelecektir.kendim yazılım yükseltmem mümkün mü? yardımcı olurmusunuz???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 5 Temmuz 2008; 15:51:02 >
bende 6230i ye yükleyecektim ama benim telin modeli yok, seninkide yok, o yüzden hiç heveslenme :)
üzerinde gelen sürüm 4.44 ama şuan en güncel sürüm 5.60 olması lazım.bu iki sürüm arasında da 4-5 tane farklı sürüm çıkmış.asıl amacım bluetoothda telefonun reset atmasını engellemek.300-500 kb'lık dosyaları gönderirken sorun yok ama 2-3 mb'lık dosyalarda reset atıyor.bundan dolayı versiyon yüklemek istemiştim.bunu yaparken de en güncel sürümü yüklesem fena olmaz diye düşünmüştüm.
Bu siteden Nemesis Servic Suite Zipli dosyayı indirin(6.3 mb) Sonra bunu kurun...
Sonra Telefonunuzu PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın... Telefonunuz bağlandıktan sonra Nemesis isimli programı çalıştırın. Program açıldığında Sağ üst köşede büyüteç resmi çıkacak ona bir kez tıklayın. Sonra gelen ekrandan TOOLS yazan yere tıklatın. FACTORY SETTİNG kısmından FULL FACTORY' i işaretleyin ve RESET tuşuna basın. Birkaç saniye sonra telefonununuz güvenlik kodu eskisi gibi, yani 12345 olacaktır.Bundan sonra 12345 olur ve değiştirebilirsiniz.Ben denedim oldu.
NOT:Arkadaşlar proğramı kurduktan sonra açın ve telefonunuzu bağlayın.... Proğramın telefonunuzu görmezi lazım
Bu siteden Nemesis Servic Suite Zipli dosyayı indirin(6.3 mb) Sonra bunu kurun...
Sonra Telefonunuzu PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın... Telefonunuz bağlandıktan sonra Nemesis isimli programı çalıştırın. Program açıldığında Sağ üst köşede büyüteç resmi çıkacak ona bir kez tıklayın. Sonra gelen ekrandan TOOLS yazan yere tıklatın. FACTORY SETTİNG kısmından FULL FACTORY' i işaretleyin ve RESET tuşuna basın. Birkaç saniye sonra telefonununuz güvenlik kodu eskisi gibi, yani 12345 olacaktır.Bundan sonra 12345 olur ve değiştirebilirsiniz.Ben denedim oldu.
NOT:Arkadaşlar proğramı kurduktan sonra açın ve telefonunuzu bağlayın.... Proğramın telefonunuzu görmezi lazım
Alıntıdır...
woow kardes cok saol benim kardeşimin teli de 6230 ve güvenlik kodunu unutmuştu