Merhaba sayın DHForum üyeleri arkadaşlar, İşyerimdeki PC olan imzamdaki bilgisayarıma yeni bir oyun olan GHOST RECON ADVANCED WARFAİHTER (TomCLANYS) olan oyunu kurduğumda oyunu açtıktan sonra oyunda ortam karanlık çıkıyor acaba sebebi nedir. ATİ Kart sürücüsü ATİ versiyon 8.6 kullanıyorum... Saygılar..
Oyun içinden yapılan bir ayar olabilir mi? Kontrol ettiniz mi? Monitörden de kaynaklanabilir.
"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ati sürücünün ilk önce 8.6 sını yükledim, öyle çalıştırdım oyunu yine olmadı. Sonra 8.6 yı kaldırdım komple sistemden Ati Catalist 7.12 yi yükledim tekrar oyuna girdiğimde yine çalışmadı oyun karanlıktı ekran (monitörüm Samsung 17"LCD) yani oyuna giriyorda oyunda karartı var.... Nesnelerde oyun karakterleri karanlık, bilmem anlatabildimmi?
Arkadaşlar saolun sorunu hallettim, Ati Catalys 8.6 verisyonun 3-D ayarlarının denk olmadığından ve oyundaki bazı grafik proğramlarının tam yüklenmediğinden dolayı yapıyormuş... Yanıtlayanlara tşk ediyorum...