Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Harici hdd M6R?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Harici hdd M6R? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pianistvirtuoso

5 Temmuz 2008; 13:05:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar. bende eski bi asus var modeli m6r bilirsiniz belki. 1 ay önce falan western digital in 500 gb harici harddiskini aldım. bu sabah da onu m6r a bağlamaya çalıştım. kabloları falan hepsini tam olarak taktım. ama bi türlü tanıtamadım hiç bi tepki olmadı. sistemdeki aygıt yöneticisinde görünüyodu harici harddisk ama bilgisayarım da hiç bişey yoktu. her neyse asıl sorun bu değil. bende tanımıyo heralde dedim harici harddiskin bilgisayara bağlanan kablosunu çıkardım. ve bilgisayarı yeniden kapiyim açiyim dedim ki ne göriyim ? bilgisayarın açıldığı ilk andan itibaren ekran bembeyaz oluyor ve bir türlü düzelmiyor düzeltemedim acaba sorun bilgisayarda mı yoksa windows ta mı neden böyle bişey olmuş olabilir sizce ?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Harici hdd M6R? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Metal Gear Solid 4 video incel
Solid Snake son savaşında!
CeBIT 07 / C3 Bilgisayar
Super Micro sunucu sistemleri hakkında geniş bir röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç