TV-BOX USB TV KARTları konusunda bilgi almak istiyordum. Görünüşe göre neredeyse usb boyutunda. Yani bunu mesela laptopmuza takınca tv kartı gibi tv yayınlarını almaya başlıyor muyuz? Anten vs gereksinimi yok mu? Aşağıdaki ürünü biraz inceledim ama pek anlayamadım doğrusu, o kadar işlevselse almak isterim. Kullanan veya bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim..
Dediginiz gibi bu urun leptopla da kullanabileceginiz bir TV karti, hem de kucuk olanlarindan. Anten girisi de buyuk olasilikla kendi uzatma kablosu gibi olan kablodan takiliyordur.
Benim size onerim Avermedia'nin urunlerine de bir bakmaniz. Cok az pahali olabilir ama gene de almisken iyisini almakta fayda var diyorum.
ben gigabyte ın usab tv almıştım,bunların arkasına kutudan çıkan,bir zımbırtı takıyorsun,sonra anten kablosunu takıyorsun. yani antensiz değil tabiki ,ama pek tavsiye etmiyorum,bu tür kartları,silikon tuner,karlı gorunum ,vs problemleri var.