BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı

ucancisim -> BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (5 Temmuz 2008; 12:19:11)

BBC Planet Earth - The Complete Series HD DVD arıyıorum internetten türk sitelerinde bulamadım bilen veya satmak isteyen varmı acaba

ucancisim -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (5 Temmuz 2008; 12:50:56)

arkadaşlar hd dvd leri alabileceğim (ankarada) bir yer veya internet üzerinden alabileceğim güvenilir bir yer varmı ben bulamadım amazon dan istemeye kalktığımda transformas mesela 23dolarlık şeyi 53 dolar yapıveriyorlar başka nerden daha ucuza alabilirim

funkydansky -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (5 Temmuz 2008; 13:36:34)

amazon.co.uk sitesinde %70 indirimli satiliyor:) 14.98 Sterlin
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000SKLI2G/ref=s9subs_c2_img1-rfc_g1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1N9VHFGJTQH59EE0TXZB&pf_rd_t=101&pf_rd_p=139042391&pf_rd_i=468294

top gear -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (5 Temmuz 2008; 21:26:27)

Ben 12 bölüm 24gb torent'ten indirdim ayrıca altyazıda var nette.

top gear -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (5 Temmuz 2008; 21:30:37)

Birşey daha belirteyim ben elimdekileri satmak istemiyorum sadece bulabileceğin kaynağı göstermek istedim.

ucancisim -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (6 Temmuz 2008; 13:25:35)

teşekürler dostum yardımı için ama zatan bende hddvd player da izlimek istiyorum

emre.karasan -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (6 Temmuz 2008; 14:11:30)

Amazon.co.uk'den almak sanırım oldukça hesaplı olacak, tatil dönüşü ilk iş sipariş vermeyi düşünüyorum, hem fiyatlar çok düşük, hem Amerikaya göre çok daha çabuk geliyor, hemde kargo daha hesaplı, neden İngiltereyi düşünmedim daha önce bilemiyorum vallahi, bu aklı veren arkadaşıma teşekkürü borç bilirim, teşekkürler!!!

funkydansky -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (6 Temmuz 2008; 14:48:08)

bence hemen siparis ver stok cabuk bitebilir cunku hesapli bende bu fiyati bilmiyordum forumdan baska bir arkadas soleyince,Amerika fiyatlari hala 50 dolarin uzerinde kargo ise 4 gunde gelmisti bana ingiltereden
quote:

Orjinalden alıntı: emre.karasan

Amazon.co.uk'den almak sanırım oldukça hesaplı olacak, tatil dönüşü ilk iş sipariş vermeyi düşünüyorum, hem fiyatlar çok düşük, hem Amerikaya göre çok daha çabuk geliyor, hemde kargo daha hesaplı, neden İngiltereyi düşünmedim daha önce bilemiyorum vallahi, bu aklı veren arkadaşıma teşekkürü borç bilirim, teşekkürler!!!

emre.karasan -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (8 Temmuz 2008; 17:18:01)

Evet verdim siparişi, sevk tarihi olarak 16-18 temmuz, tahmini teslimat olarak 23-25 temmuz arası gözüküyor, bir hayli geç ama tam işime geliyor, çünkü 22'sine kadar burada olmayacağım, dilerim sorunsuz gelir.
Bu arada sipariş tutarım 63.63 Sterlin, gümrükte sorun yaşamam değil mi?
Kimileri limit 100 Euro diyor, kimileri ise 300 Euro, bilgi verir mi deneyimli arkadaşlarım?

Thai-Fun -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (9 Temmuz 2008; 9:26:04)

kaç tane film yaklaşık 180 ytl tutuyor dostum..

quote:

Orjinalden alıntı: emre.karasan

Evet verdim siparişi, sevk tarihi olarak 16-18 temmuz, tahmini teslimat olarak 23-25 temmuz arası gözüküyor, bir hayli geç ama tam işime geliyor, çünkü 22'sine kadar burada olmayacağım, dilerim sorunsuz gelir.
Bu arada sipariş tutarım 63.63 Sterlin, gümrükte sorun yaşamam değil mi?
Kimileri limit 100 Euro diyor, kimileri ise 300 Euro, bilgi verir mi deneyimli arkadaşlarım?

Thai-Fun -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (9 Temmuz 2008; 9:32:16)

sadece planet earth 34 sterlin tutuyor yani 81 ytl,
ben 1 defa seyredilmiş olanını 65 e satıyordum...sanki çok ucuz gelmedi bana..

emre.karasan -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (9 Temmuz 2008; 11:56:33)

Yok benim listeme eklediğim 14 sterlin.
Toplam 11 filmin kargo dahil fiyatı 63 sterlin.

Thai-Fun -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (9 Temmuz 2008; 17:48:09)

63-14=49 yani 10 tane kalan film 4.9 sterlinden mi aldın bide yol ne kadar tuttu ?

THX -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (9 Temmuz 2008; 17:54:34)

merak etme gümrüğe falan takılmaz 100 euro falan hikaye ben şimdiye kadar 100 euro üzerinde bir çok sipariş verdim hiçbir sorun çıkmadı

emre.karasan -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (10 Temmuz 2008; 14:41:56)

THX teşekkürler, rahatladım iyice, THX bu ürünler Air Royal ile geliyor gördüğüm kadarıyla, sonra PTT teslimi yapıyor heralde Türkiye'ye geldiğinde.
İşyeri adresimi verdim, haftanın 7 günü açık bir şirkette çalışıyorum, teslimi şahsa yapmıyorlarsa memnun olurum, bu konuda bilgin var mı?
Güvenliğe falan bırakırlar mı? (bırakıyor olmaları tercihim) deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Thai-Fun dur sana sipariş bilgisini geçeyim:

öncelikle en ucuz filmler 3.39£, sonra 5.08£ olanlar var, en pahalısı Planet Earth (14 £ değil, 12.75£'mış tam fiyat vermek gerekirse)
Kargo ücreti her dvd için 1.5£ civarında.
Fiyatlar gerçekten süper, ölmüş eşek fiyatı diye buna denir.
Toplamda 15 Hd-dvd siparişi verdim (1 tane daha sipariş verdim bugün) 109 £ tutuyor, film başına 17.5 YTL'ye geliyor, dilerim sorunsuz olarak gelirler)
Bir de enteresan bir uygulama yaptılar, ilk siparişim olan 10 filmi iki ayrı pakette gönderiyorlar.
İlk paket bugün sevk edildi, sadece tek bir film, diğer paket hala tedarik sürecinde.

İlgimi çeken bir konu da, 5 £'lik bir ürün bile alsanız ekstra kargo ücreti ödemiyorsunuz, standart 1.5 £ ücret alıyorlar, küçük ihtiyaçları olanlar için birebir bir uygulama.

THX -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (10 Temmuz 2008; 14:52:07)

Air mail ile aldıysan PTT getirir 7 günde falan gelir ayrıca PTT'de şahsa bırakma olayı yok kutunun üzerinde ne yazıyorsa gider o daireye bırakır,bazı postacılarda apartman girişine bırakıyor

emre.karasan -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (10 Temmuz 2008; 17:30:02)

O zaman iyi ki şirket ismi yazmışım, ev adresi olsa çok daha riskli, ama şirket olunca kaybolma riski azalıyor ama genede PTT işin içine girince ben korkarım ;)

hasskabal -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (11 Temmuz 2008; 16:19:31)

Ben bir hafta önce amazon.co.uk den aldım 38 ytl ye geldi kargo dahil.tam 2 günde de elime geçti süper bişey.

saygılar.

Lezgi -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (15 Temmuz 2008; 0:36:40)

amazondaki ürün bilgisinde Aspect Ratio: 1.33:1 yazıyor, bu geniş ekran değil demek bildiğimiz kare tv lere göre belirteyim. Belki gözünüzden kaçmıştır

emre.karasan -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (27 Temmuz 2008; 10:37:52)

Lezgi arkadaşım ekran formatı 4:3 demiş ama hayır değil, 16:9 formatında görüntü, yani zoom yapmanıza gerek yok, geniş ekran ayarında (yani LCD tv'lerin normal görüntü ayarında tam ekran olarak görüntü veriyor)
Görüntüler cidden muhteşem ötesi, içerik ise en az görüntüler kadar güzel ve doyurucu.
İleri düzeyde İngilizcem olduğu halde konu jeolojik terimler olduğunda tabii pek çok terimi anlamıyorum ama bu daha çok mağaraların dağların oluşumu ile ilgili kilit açıklamalarda sorun oluyor, geri kalan bölümde zorlanmadan takip edebiliyorum, birde kutusunda 1080i diyordu gösterim için ama izlediğim ilk 2 hd dvd'lik bölüm 1080 p idi.

Sony_GT -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (31 Temmuz 2008; 18:21:36)

Dostum amazondan al güvenilir ve sağlam ve herkese öneririm kaçırmayın alın.....

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.4375