|
emre.karasan -> Cevap: BBC Planet Earth ssatmak isteyen ? (10 Temmuz 2008; 14:41:56)
|
THX teşekkürler, rahatladım iyice, THX bu ürünler Air Royal ile geliyor gördüğüm kadarıyla, sonra PTT teslimi yapıyor heralde Türkiye'ye geldiğinde. İşyeri adresimi verdim, haftanın 7 günü açık bir şirkette çalışıyorum, teslimi şahsa yapmıyorlarsa memnun olurum, bu konuda bilgin var mı? Güvenliğe falan bırakırlar mı? (bırakıyor olmaları tercihim) deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Thai-Fun dur sana sipariş bilgisini geçeyim: öncelikle en ucuz filmler 3.39£, sonra 5.08£ olanlar var, en pahalısı Planet Earth (14 £ değil, 12.75£'mış tam fiyat vermek gerekirse) Kargo ücreti her dvd için 1.5£ civarında. Fiyatlar gerçekten süper, ölmüş eşek fiyatı diye buna denir. Toplamda 15 Hd-dvd siparişi verdim (1 tane daha sipariş verdim bugün) 109 £ tutuyor, film başına 17.5 YTL'ye geliyor, dilerim sorunsuz olarak gelirler) Bir de enteresan bir uygulama yaptılar, ilk siparişim olan 10 filmi iki ayrı pakette gönderiyorlar. İlk paket bugün sevk edildi, sadece tek bir film, diğer paket hala tedarik sürecinde. İlgimi çeken bir konu da, 5 £'lik bir ürün bile alsanız ekstra kargo ücreti ödemiyorsunuz, standart 1.5 £ ücret alıyorlar, küçük ihtiyaçları olanlar için birebir bir uygulama.
|
|
|
|