elimde var. makrosu 2 cm. resimler net ve canlı. örnek resim eklemiştim. bence aynı fiyattakilere fark atar. hatta benim ~2 kat pahalı kodak makineme bile fark attı.
eğer bana soruyorsan a560 kullanmadığım için bilemiyorum. özelliklerini kıyaslayınca canonun artıları video çekimini 640*480 yapması ve 4x zoom. resim kalitesi için kıyaslama yapamayacağım. etik olmaz çünkü sony s730 makinemi satıyorum.
eğer bana soruyorsan a560 kullanmadığım için bilemiyorum. özelliklerini kıyaslayınca canonun artıları video çekimini 640*480 yapması ve 4x zoom. resim kalitesi için kıyaslama yapamayacağım. etik olmaz çünkü sony s730 makinemi satıyorum.
a560 ters çeviririz düz geçer arkadaşlar bir sony ile aynı kulvarda ve bu sony ile aynı fiyata satılan bir mal ne ise ben o malın özelliklerinin kesin sonyden iyi olacagına garanti veririm...
misal 3bin ytllik bravia ile 3bin ytllik samsung lcdler var kesinlikle samsungun daha iyi oldugunu özelliklerine bakmadan söylersiniz çünkü sony adını satıyor başka bişi deil...
ha ben kotu mal yapıyor demiyorum tabiki kaliteli mal ama aynı fiyata başka biri bişi çıkarmışsa kesin 100de50 daha iyi özelligi vardır bunu unutmayalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 7 Temmuz 2008; 10:37:47 >
a560 ters çeviririz düz geçer arkadaşlar bir sony ile aynı kulvarda ve bu sony ile aynı fiyata satılan bir mal ne ise ben o malın özelliklerinin kesin sonyden iyi olacagına garanti veririm...
misal 3bin ytllik bravia ile 3bin ytllik samsung lcdler var kesinlikle samsungun daha iyi oldugunu özelliklerine bakmadan söylersiniz çünkü sony adını satıyor başka bişi deil...
ha ben kotu mal yapıyor demiyorum tabiki kaliteli mal ama aynı fiyata başka biri bişi çıkarmışsa kesin 100de50 daha iyi özelligi vardır bunu unutmayalım
Kalite ve güven satın alıyorsanız bunun elbette bir farkı olacaktır. Samsung Lcdye 2 yıl garanti verirken Sony Eurasia 5 yıl garanti veriyor. Dediğine göre aynı fiyatlı Shaub Lourenz Lcd daha fazla özellikli olacaktır ama bu onun iyi mal olduğunu göstermez. Ona bakarsak en iyi mal o zaman çin malları olacaktır. Çin malı çakma ürünlerde de bir ton özellik var herşeyi all-in-one satıyorlar hemde 3 kuruşa.. Sony'yi alır unutursun, samsungu aldığında 2-3 yıl sonra "keşke" deme ihtimalin kesinlikle daha fazla olacaktır. Özellikle LCDlere az para sayılmıyor, 3 yıl garanti farkı çok ciddi bir farktır. Bence aradaki fiyat farkına değer, bende bu yüzden Sony Bravia aldım yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunum. 5 yıl içim rahat zaten ondan sonrada upgrade zamanı gelecek