slm arkadaşlar benim sorum bilgisayarı acarken bazen dısk boot faılure,ınsert system dısk and press enter bu hatayı verıyor kasayı sallayınca acılıyor bilgisararı kapatınca gıne bu hatayı verıyor çok vermeye başladı bu hataıyı nedenı ne olabılır
bilgisayarı yeniden başlat delete tuşuna basarak bios menüsüne gir boot bölümünde ilk sırayı kullandığın harddiske ver sorunun çözülür sanıyorum sonucu yazarsan sorun devam ediyorsa yardımcı oluruz kolay gelsin.
teşekkürler mega kardeş su şekilde yaptım oldu kasayı açtım hdd de ki ide kablosunu iki tarafdan cikardim sonra taktım sorun simdi düzeldi hiç bir sorun yok simdilik ama ben bu bölumu hiç ellemedim ki zatten o sekildi boot bölümünde ilk sırayı kullandığın harddiskte ayarliydi o hatayı neden vermıştır bu bölüm onemli