Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dısk boot hatası ne yapmam gerek

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> dısk boot hatası ne yapmam gerek Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
recepugur

5 Temmuz 2008; 11:43:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar benim sorum bilgisayarı acarken bazen dısk boot faılure,ınsert system dısk and press enter bu hatayı verıyor kasayı sallayınca acılıyor bilgisararı kapatınca gıne bu hatayı verıyor çok vermeye başladı bu hataıyı nedenı ne olabılır

ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN ENGELLERİ BERABER AŞMAYA VAR MISINIZ ?? SİNOP ENGELLERİ AŞMA KULÜBÜ www.sinopengelleriasma.com
NEGA

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 3:26:13 

bilgisayarı yeniden başlat delete tuşuna basarak bios menüsüne gir boot bölümünde ilk sırayı kullandığın harddiske ver sorunun çözülür sanıyorum sonucu yazarsan sorun devam ediyorsa yardımcı oluruz kolay gelsin.

intel E8600 (günlük 4500 mhz) , asus p5q pro , cellshock 2x1 1000 cl4 (1200 4 4 4 4 ) , 4 x 1 WD2500AAKS raid 0 , ice-Q 4 turbo 4850 , thermaltake armor+ , samsung T240 LCD
recepugur

12 Temmuz 2008; 18:32:46 

teşekkürler mega kardeş su şekilde yaptım oldu kasayı açtım hdd de ki ide kablosunu iki tarafdan cikardim sonra taktım sorun simdi düzeldi hiç bir sorun yok simdilik ama ben bu bölumu hiç ellemedim ki zatten o sekildi boot bölümünde ilk sırayı kullandığın harddiskte ayarliydi o hatayı neden vermıştır bu bölüm onemli

ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN ENGELLERİ BERABER AŞMAYA VAR MISINIZ ?? SİNOP ENGELLERİ AŞMA KULÜBÜ www.sinopengelleriasma.com
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> dısk boot hatası ne yapmam gerek Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sega Beijing 2008 video
Olimpiyat heyecanı bilgisayarlarınızda.
Intel GameX Röportajı
Compex 2007 : Intel GameX Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç